- 11 Ocak 2016
- 1.667
- 1.747
- 83
- 37
- Konu Sahibi birumutturyasamak
-
canim ben bile hamile kalinca isim devlette millet bazilari ignelemisti. vede zatn hamilelikte yorgunluk bulanti kusma vs oluyor. o hallerimi bile sirf laf atmasinlar diye dile getirmiyodum. takmayacaksin insanliga sigmitie o hareketler bugun olmasa yarin kizlari gelinlerife hamile kalacak. sen tartismaya girme.onlar simdi inanaaz haset duyuyorlardir isler onlara kalir diye zaten huzursuzlar sen kafani baska seylere ver tartisma uzme kendiniYeni hamile olduğumu öğrendim. Tabi is yerindeki bayanlar da öğrendi. . O zaman dan beri bana karşı. Bi tuhaf oldular. Birbirlerini Bana karşı doldurduklarini duydum. Hatta yüzüme söyleyen bile oldu . Planladin işin yogun olduğu döneme denk getirdin sen bu bebeği diyen bile oldu.. (4.yılıma girdim evliligimde. Hala dusunmuyordum ama istemiyor iken hamile kaldım)
Neyse bende tartıştım haliyle ..
Şu. An bebeğime alıştım . Ama nedense is yerinde 3 bayan bana karşı cephe aldı. . Dün olmadık bişeyden bana bağırdı bile biri. . Madem rahatsizsin git izin iste ne dolanip duruyorsun dedi ve Müdüre beni şikayet etti.. mudur de neden tartıştın diyor.. kafayı yemek üzereyim. Bunlara hiç bi zararım olmadı. Dokunmadi. Benden son derece rahatsizlar. Benden ne istiyorlar. . Son olaylar nedeniyle esim yine goreve gitti yapayalniz kaldim evde.. bunlarda ustume geldi.. Dün akşam boyunca ağladım..
Nasıl davranacagimi ne yapacağımı şaşırdım. . Benden ne istiyorlar. . İnanın bilmiyorum. . Bildiğim tek şey benden rahatsız oldukları. . Hamile olduğum için fazla iş alamadım ve buda onları sinir ediyor.. bunu biliyorum..
Sizce ne yapmalıyım nasıl davranmaliyim. Yapayalnızim..
Bebeğim de hissetmesin bu uzuntuleri ..
Ama her gün bi laf ile beni perişan ediyorlar. . Onlar 3 kişi ben tek.. çalıştığım departman farklı o yüzden ayrı kaldım. . Onlar 3 u bir çalışıyor beni zaten departmanım kolay diye baştan beri disladilar .. sen ne iş yapıyorsun sanki diye..
Sizce nasıl davranmaliyim.. en başta Müdüre ve bunlara karşı. . Kimseye de zarar vermek istemem..
Aynen öyle.Hayir anlamiyorum bebek ağır oluncami hamilelik zor oluyor bunu diyende bir kadin pes hamilelik ilk zamanlarda daha zor gecebiliyor bazi bayanlar icin canim sende kimseyi kafana takma yapabildigini yap gerekirse git raporunu al dinlen evinde kimse icin kendini paralamaya kafaya takmaya degmez benim bayan arkadaslarimda süt iznime takmisti ne zaman bitecek diye bende gicik etmek icin biter bitmez tekrar hamile kalicam derdim iyice gicik olsnlar
Peki bunu soylemenin şekli herkesin içinde bağırıp çağırmak midir yani ?????İyi de 6 haftalık hamilesiniz, şimdiden niye daha az iş alıyorsunuz?
Bir de "rahatsızsan git izin iste, dolanma" olayı mantıksız değil, eğer rahatsız olduğunuzu dile getirdiyseniz ve oflayıp puflayıp geziniyorsanız "git izin ise" denir yani?
İnsanlara ne şekilde söylediğinizi bilmiyorum.Peki bunu soylemenin şekli herkesin içinde bağırıp çağırmak midir yani ?????
Ya pardon da.İnsanlara ne şekilde söylediğinizi bilmiyorum.
Bir süre boyunca devamlı sızlanıp, "ay öyle kötüyüm, püff böyle kötüyüm" deyip durduysanız, ki böyle yapanlar var, insanı bayıyor.
Kötüyseniz gider izin alırsınız, izin almıyorsanız da üffleyip püffleyip gezinmezsiniz.
Dediğim gibi olayın nasıl gerçekleştiğini bilmiyorum.
Mesajımda da farkındaysanız "eğer rahatsız olduğunuzu dile getirdiyseniz ve oflayıp puflayıp geziniyorsanız" gibi ihtimaller var. Eğer olay böyle olmadıysa haklısınız. Yok böyle olduysa haksızsınız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?