isyeri.. Hamilelik. . sorunlar. .

erkekler kendi eşi ve annesi söz konusu olduğunda başka, diğer kadınlar söz konusu olduğunda başka davranır. üstünde durmaya bile değmez. Allah iyilerle karşılaştırsın.

sana tavsiyem fiziksel olarak aktif olman tatlım. benim gebeliğimin 2. ayı ramazana denk geldi hormon dengem düzgün olmadığından kötü bi dönemdi. ilaçları bırakınca biraz da kendimi dinlemeyi kestiğimde daha iyi hissettim. 5 ayımız bitti çok şükür eskiden 12-1 de zor yatan bi insandım. saat 10 dedi mi pilim bitiyor. yorgun hissetmen çok normal. ama belki acımasız gelecek ama erkek iş arkadaşları en ufak aksaklığı inanılmaz boyutlara çıkarıp abartıyorlar. benim tercihim kimsenin ağzına laf vermemek adına işime elimden geldiğince aynı özeni göstermek yönünde. sen kendini nasıl iyi hissediyorsan öyle yap ama bebeğinin de seninle beraber strese girdiğini unutma

Benim ilk zamanlarım çok zor geçiyor vertigoda olduğu için ilerki haftası öncesi yok iş yeri sizin işlerinizi kolaylaştırmak zorunda hakkınıza sahip çıkın siz hamile kalınca benimde tavrım bu olacak Diye söyleyin yüz vermeyin hiç

önüne geçemediğiniz bir hastalık olsa insanların size anlayış göstermemesini yadırgardım ama kendi isteğinizle kendi çocuğunuzu taşıyorsunuz. maaşınızı tıkır tıkır alıyorsanız şimdiden işleri hamileyim bahanesiyle aksatmak hoş değil. eğer işinizi yapamayacak kadar kötü oluyorsanız alırsınız izninizi evde bu döneminizi daha iyi geçirirsiniz. dünya üzerinde tek hamile kalan insan siz değilsiniz ve altından bir çocuk doğurmayacaksınız dolayısıyla herkesin sizin gibi bu duruma duygusal yaklaşmasını heyecanlanıp sizi el üstünde tutmasını beklemeyin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…