- 18 Nisan 2017
- 3.473
- 7.695
- 108
- Konu Sahibi Bremenmizikacisi
-
Valla işi bırakamam bırakırsam aç kalırımRencide edici değil mi patronunuzun yaklaşamı. Ben olsam o parayı kabul etmez, o işide bırakırdım. Görünüşünle değerlendirilmek onur kırıcı olsa gerek.
Bakış açısı saygı duyarımValla işi bırakamam bırakırsam aç kalırımbir de bana öyle işi bırakacak kadar onur kırıcı gelmedi
İlk yazdığınızda da dikkatimi çekmişti kahverengiyi fazla kullandığınız, acaba dedim yaşına mı uygun değil diye.Forever new’la boyneri önerdi bana bugün. Benim kıyafetlerim ya nude ya siyah beyaz ya da kahverengi çok klasikler yani. Birazcık daha renkli şeyler almamı istiyor galibabu isteğini derhal yerine getireceğim
Şimdilik şunları kestirdim gözüme yarın deneyeceğim göz dolduruyo mu bunlar ya bi akıl verin kızlar
Astoria @Bibibella Nooption tontriko Milana22 ve nickini unuttuğum daha niceleri
Şimdilik şunları kestirdim gözüme yarın deneyeceğim göz dolduruyo mu bunlar ya bi akıl verin kızlar
Astoria @Bibibella Nooption tontriko Milana22 ve nickini unuttuğum daha niceleri
Bence o paraya zaten prada alsmiycani bilir patronu. Tarzini begenmemis konu sahibinin onu anladim simdi okudukca . Biraz gozune spor gelmis bence, daha resmi takilmasini istiyor olsbilirşaka mı bu?2.000 tl ye prada dan mı giyinmenizi bekliyor?Ayrıca şunu anlayamadım;çalıştığınız yer hukuk bürosu,öncelik ciddi ve bakımlı olmak değil midir?
bir şey söyleyim mi sizin patronlar cidden uçmuş
Açıkçası ben 'kaliteli' ve üst tabaka lafından direkt böyle anladım.O zaman daha 'resmi' derdi.Konu sahibi detaylı yazmış kumaş pantolon vs giyiyorum diye.Benim gibi( devlette eczacıyım) taytla,jeanle işe gitmemişkiBence o paraya zaten prada alsmiycani bilir patronu. Tarzini begenmemis konu sahibinin onu anladim simdi okudukca . Biraz gozune spor gelmis bence, daha resmi takilmasini istiyor olsbilir
Etekler güzel sadece.Şimdilik şunları kestirdim gözüme yarın deneyeceğim göz dolduruyo mu bunlar ya bi akıl verin kızlar
Koydugu pantolonu gormedin sen. Belden baglama vs. Bence guzel pantolon ama spor bulmus demekki, mesela bagcigi olmayan bir kumas pantolon.. uzerine mavi bir gomlek.. ince bi kemer olsa.. ceketi topuklusuyla.. mis gibi olursun. Bak sunlara mis gibi takimlar.. bu tarz seyleri her yerde bulabilirsin:))Açıkçası ben 'kaliteli' ve üst tabaka lafından direkt böyle anladım.O zaman daha 'resmi' derdi.Konu sahibi detaylı yazmış kumaş pantolon vs giyiyorum diye.Benim gibi( devlette eczacıyım) taytla,jeanle işe gitmemişki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?