- 5 Nisan 2011
- 1.192
- 634
- 323
- Konu Sahibi puccaandgaru
-
50sinden sonra kuduranlardan demekki buda
Bence sen hiç karışma. Yetkili kimse o müdahale etsin. Böyle durumları fırsata çevirmek lazım. Sen kendi işine gücüne bak. Etrafımda böyle iş güç yapmayan insanlar olunca sen eleman olarak daha kıymete binersin
Hem yobaz, hem sapık... Videosunu çekin, patrona gönderin.
Direkt kovma sebebi en nefret ettiğim tip dindar görünüp bunları yapan
Böyle insanlar birilerinin görmesini rahatsız olmasını düşünmezler, gidin patronunuza söyleyin hep beraber gereken işlem yapılsınsorsanız en dindar kendisidir. ve ekranını gören kişi 25 yaşında. acaba diyorum bildiğinden mi?
Siz kendi işinizi hakkıyla yapın yeter, birileri yani patronlar illaki farkedecektir.
Ya da ilahi adalet var..
Böyle insanlar birilerinin görmesini rahatsız olmasını düşünmezler, gidin patronunuza söyleyin hep beraber gereken işlem yapılsın
O bu durumdan rahatsız olduğunu dile getirmedi mi ?ya aklıma şey geldi. ekranı gören kişi 25 yaşında bir kadın ya hani. ne bileyim görmesi hoşuna mı gidiyor diye düşündüm. utanması gerekir. çünkü görüldüğünün yüzde yüz farkında.
O bu durumdan rahatsız olduğunu dile getirmedi mi ?
Erkek biri yok mu ofiste abi bu yaptığın ayıp bak kadınlar var ofiste daha dikkatli ol desebana söyledi işte. yaşı büyük ya konuşmaya çekiniyorum. korktuğumdan değilde ne bileyim işte utanırım yani.
öyle olsa ne değişecek?ya aklıma şey geldi. ekranı gören kişi 25 yaşında bir kadın ya hani. ne bileyim görmesi hoşuna mı gidiyor diye düşündüm. utanması gerekir. çünkü görüldüğünün yüzde yüz farkında.
Erkek biri yok mu ofiste abi bu yaptığın ayıp bak kadınlar var ofiste daha dikkatli ol dese
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?