- 5 Nisan 2011
- 1.187
- 629
- 323
- Konu Sahibi puccaandgaru
-
öyle olsa ne değişecek?
çekinmediğini belli eden hareketler mi yapıyor?benden çekiniyorsa (yetkimden dolayı olabilir ama) gören kişidende çekinmesi gerek diye düşündüm ben.
Şefiniz müdürünüz yok mu? Görmüyo mu olanları?
onun bilgisayarını görecek bir açıya kamera yerleştirin sabah erkenden kimse işte yokken ve sizi kimse görmesinonu çıkartabilecek bir pozisyondayım desem...
ya ben o tarafa doğru ayaklanınca kapatıyor işe devam ediyor hemen. suçüstü yapamıyorum.
çekinmediğini belli eden hareketler mi yapıyor?
hem adama belli etmek istememiş de olabilir sapık herif yeşil ışık yaktığını zannetmesin diye
bence madem yetkili sizsiniz hiç bekletmeden uyarın bu sapığı hoş uyarsanız kaç yazar kovulması lazım bunun hem sapık hem çalışma arkadaşlarına karşı saygısız
ve o arkadaşa da mobbingdir bu
Sirketinizin bilgi islemi varsa siykeyin bu kisinin pc sini kapatsin video ,muzik vs seyleri ve girdigi yerlerin dokumunu alsinlar ,sizde yetkiliyseniz bir tutanakla kisiye ihtarname imzalatin ,
Ayrica patronlarinizin bu konudaki hosgorusu ne kadar onu bir tartin
Suçüstü yapmanıza ne gerek var? Çağırın odanıza, internette mesai saatlerinde müstehcen şeylere baktığınızı tespit etmişler, uyarıyorum deyin olsun bitsin.
onun bilgisayarını görecek bir açıya kamera yerleştirin sabah erkenden kimse işte yokken ve sizi kimse görmesin
Cijarin dokumu yazili donun kendisine tazminatdiz is akdi fesh sebebi bunlar ,emekliligini yakmak istemiyorum deyin ,adam olsunbilgi işlemi yok ama teknik bir büroyuz. dökümünü bizlerden biri çıkartabilir aslında. patrona şimdilik demedim o varken yapamaz zaten. kendim üstesinden gelmek istiyorum açıkcası.
Acımayın yapın uyarınız yazılı devam ediyorsa kovun birçok genç işsiz var
bunu düşünmemiştim. araştırayım bir yapılabilir mi
Cijarin dokumu yazili donun kendisine tazminatdiz is akdi fesh sebebi bunlar ,emekliligini yakmak istemiyorum deyin ,adam olsun
gizli çekim yapmak sizi suçlu kılar
bence adamı şutlamadan önce uyarın
Adam memur olduğunu düşünüyor olabilirbugün bi gazla denemeyi düşünüyorum.
bir gayret uyarın bu kişiyi, bu büyük bir saygısızlıkoda doğru. ah bir uyarabilsem zaten.
Adam memur olduğunu düşünüyor olabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?