- 5 Nisan 2011
- 1.187
- 629
- 323
- Konu Sahibi puccaandgaru
-
bir gayret uyarın bu kişiyi, bu büyük bir saygısızlık
inanın çok rahatlayacaksınız siz de
amir müdür yok mu başınızda, o görmüyor mu?
gözlüklü esmer kilolu ve sürekli çatalı görünen biri mi bu? tam tanımladığınız gibi bir arkadaş bizim şirkette vardı, sürekli çıplak kadın galerilerine bakar bir yandan ilahi dinler bir yandan da poposunu kaşırdı. şimdi nerde çalışıyor bilmiyorum. bu kadar tesadüf olur sanki direk onu anlatmışsınız
yok. kısa falan biri. siz kendisini nasıl hallettiniz?
ben işten ayrıldım kendisi hala orda devam ediyor, üstelik de aynı şirketten farklı departmandan biriyle evlendi.
bizimkine yol veremiyorlardı farklı bir rahatsızlığından dolayı engelli kadrosundaydı (rahatsızlığı işini yapmasına engel olabilecek tarzda değil, açık kalp ameliyatı olmuş)
yol vermede sıkıntı yok ama üzülüyorum. bir yere işede giremez e emeklilik için günüde dolmadı.
e uyarın hiç değilse. emekliliğe az kaldıysa kaldı, ahlaklı olsaymış o dayol vermede sıkıntı yok ama üzülüyorum. bir yere işede giremez e emeklilik için günüde dolmadı.
o zaman karşınıza alıp ciddiyetle uyaracaksınız başka yolu yok.
aslında alenen bu tarz videolar izlemesi ve resimlere bakması taciz bile sayılabilir.
siz çekinmeyin o çekinsin.
e uyarın hiç değilse. emekliliğe az kaldıysa kaldı, ahlaklı olsaymış o da
hem emeklilikten sonra da çalışacakmış diyorsunuz hoş mu yani bu hareketleri?
hem o arkadaşın yerinde siz de olabilirdiniz
Söylediğiniz şey tam anlamıyla ayıp. Memurlar sabahtan akşama çıplak kadın videolarına bakan insanlar mı? Ben de memurum. Bilgisayarlarımızda internet bile yok. Çoğumuz da canla başla çalışıyoruz. Her yerde var sapık ve yanlış insanlar ama memurları genellemeniz hiç hoş olmamış...Adam memur olduğunu düşünüyor olabilir
emekli olmayı bekleyen biri. belki bilg. iş yapmayı bile bilmiyordur ( word excel- yada neyi kullanıyorsanız )herkese merhaba,
özel sektörde açık ofis tarzı çalışıyoruz. işler yoğun olduğu, yetiştiremediği, sürekli hata yaptığı halde internetten çıkmayan biri var. ekranı başka bir arkadaş tarafından görülebilecek şekilde. görüldüğünü bildiği ve o arkadaşın bizlere söylediğini tahmin ettiği halde hala devam ediyor. bikinili fotoğraflar, müstehcene yakın videolar, kim ne frikik vermiş haberleri...
bunlara bakarken bir yandan bilgisayarından sesli olarak dini sohbet tarzı şeyler dinliyor. ses kısar mısınız denildiğinde biraz kısıp bir süre sonra tekrar açıyor. yapması gereken baya eksik iş var. söylendiği zaman haaa o mu vardı tamam deyip geçiştiriyor. lazım olduğu zaman ben onu yapmamıştım daha, gerek mi, e bence bunu böyle yapmak saçma tarzı konuşuyor.
kişi 49 50 yaşında bu arada. nasıl bir yol izlememiz gerektiğini bilen var mı?
Rahatlığını kastettim çalışanları tabi dışında tutuyorum ana genel algı bu ama şartları çok rahatözel sektör adamın iliğini söker hastaneye bile rica minnet yalvar yakar gidiliyor...Söylediğiniz şey tam anlamıyla ayıp. Memurlar sabahtan akşama çıplak kadın videolarına bakan insanlar mı? Ben de memurum. Bilgisayarlarımızda internet bile yok. Çoğumuz da canla başla çalışıyoruz. Her yerde var sapık ve yanlış insanlar ama memurları genellemeniz hiç hoş olmamış...
Özelde de çalıştım, kurumsal bir şirkette. Şahıs.şirketi bilmiyorum nasıl ama kurumsal şirketle devlet arasında pek fark yok izin konusunda. Herkes memurlar yatıyor sanıyor ama üniversite mezunu,,kpss atlatmış, düzgün memurlar olarak kendimize laf söyletmemRahatlığını kastettim çalışanları tabi dışında tutuyorum ana genel algı bu ama şartları çok rahatözel sektör adamın iliğini söker hastaneye bile rica minnet yalvar yakar gidiliyor...
Senin dediğin yer 100de birdir çok acımasızlar çok geçen haberde işveren sendikası Başkanı işçiye işsizlik fonu yatırıyoruz onu kredi kullanalım dedi utanmasalar bedava çalış diyecekler çok iyi olsaydı özelde devam ederdin o sınava girip uğraşmazdın 1mayıs işçi bayramı işçiler çalışıyor memurlar evde yatıyorÖzelde de çalıştım, kurumsal bir şirkette. Şahıs.şirketi bilmiyorum nasıl ama kurumsal şirketle devlet arasında pek fark yok izin konusunda. Herkes memurlar yatıyor sanıyor ama üniversite mezunu,,kpss atlatmış, düzgün memurlar olarak kendimize laf söyletmem
Yok benim ayrılma nedenim farklı. Ben evlendim, şehir değiştirdim, kpss puanım iyiydi, iş arama sıkıntısı ile uğraşmamak için memur oldum. Bir de eşimin mesai istemiyorum demesi etkili oldu. Muhasebede çalışıyordum ve malum ay kapanışlarında gece 11lere kadar çalışılıyor. Keşke devlet de özel de çalışanlara değer verse, iyi maaşlar kazansak ve en başta bizler birbirimizi çalışanlar olarak korusak. Ve konu sahibinin konusundaki gibi tipler iş hayatından silinse. Dışarıda iş arayan onlarca genç düzgün insanlar varken hem de...Senin dediğin yer 100de birdir çok acımasızlar çok geçen haberde işveren sendikası Başkanı işçiye işsizlik fonu yatırıyoruz onu kredi kullanalım dedi utanmasalar bedava çalış diyecekler çok iyi olsaydı özelde devam ederdin o sınava girip uğraşmazdın 1mayıs işçi bayramı işçiler çalışıyor memurlar evde yatıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?