• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İşyeri Sorunları

bovary

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Mart 2013
6
2
36
Ankara
Merhaba arkadaşlar, uzun süredir okuyucuyum fakat bu benim ilk konum. Arkadaşlar ben iş hayatın 4 ay önce başladım odada 3 kişi oturuyoruz. Sorun şu ki ben işe başladığımdan beri fazla mütevazi davrandım bildiğim şeylerde bile iddia etmedim sizin ki doğru olabilir dedim . Şu anda da oda arkadaşlarım bu mütevaziliğimi bilgisizlik olarak yorumluyor ve işlerde bana fikir sormuyorlar. Bir de diğer arkadaşlarım meşgul olmas dahi bir şeyle uğraşır gözüküyorlar bense sürekli telefonla ilgileniyorum. Sıkıldığımı belli ediyorum. İş hayatında bu kadar hesapsız davranmak hata oldu sanırım. Nasıl saygın bir konum edinebilirim gözlerinde sizce ? Yorumlarınızı bekliyorum.

Bence kendini birilerine kanıtlamak için bir şeyler yapma .. kendin ol sadece biliyosan bildiklerini göster en iyi şekilde.. bilmiyosan da öğren kendine güvendiğini göstermelisin böylece onlar da sana güvenir.. onlara göre bir çizgi belirlemek bana doğru gelmedi açıkcası ..

Teşekkür ederim. İlk defa girdiğim bi ortamda kendimi bu kadar önemsiz hissettim. Belki de zamanla ispatlayabilirim ancak

Bende ilk iş hayatına atıldığım zaman bunu yapmıştım. Evet hata yapmışım. Özellikle telefonla ilgilenmek, sıkıldığını belli etmek işveren açısından da sorun oluşturabiliyor. iş ve özel hayatta aynı yapıda olmak sorun yaratabiliyor :) en azından benim için böyleydi. Tecrübeyle bu durumu aştım umarım sizde kısa sürede aşarsınız.

Back
X