• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İşyerimde ruhum daralıyor

Burda çalışırken halim kalmıyor
Evdede çoçuğum varken zor oluyor
canim tam 10 yıllık bankacıydım.Bende senin gibiydim.Ve bizimde kredimiz vardı.Evde de 2 çocuk.Artik işe giderken insan ağlarmı düşün 1 adim ileri 3 adım geri...Üstümdeki stresi atmak için ilac almaya başladığımı söyleyince eşim senin sağlığın ve mutluluğun onemli dedi ve ben istifa ettim.. 3 yıldır evdeyim.Cok mutluyum... maddi olarak eşin bunu göze almış ki sana çık demiş ne güzel...Valla haftada 1 dışarda yemek yerdik şimdi ayda 1 yiyoruz.Maaş alınca sonuçta çalışıyoruz ama giyim masrafim oluyordu.resmi kiyafet zorunlulugu var bankada biliyorsun.Simdi bir kot bir tsort bitti..Sen bir kadın olarak yetirmeyi becerirsin..Inan cok cok mutsuzsan hayatindan çalma.Ben simdi keşke daha önce çıksaydim diyorum..Eger maddi olarak çöküş olmayacaksa git evine arkadaşım...Sabahları uyu kalk cocugunla kahvaltını yap.Temizlik yap..Ailene yemekler yap.. Eşini işe yolcula gelince kapıda karşılaa.Ben bunları yapınca dünya varmış dedimmmm...Para sorun olmayacaksa git evine çocuğuna annelik yap...Benim gibi sonra pişman olursun...1 saat çocuğuma zor dayanıyorum diyorsun..O cocukta sana yalvarmadı bu dünyaya gelmek için degil mi??? O senin en kıymetli parçan yahu...sen bu akşam bu konuyu eşinle ciddi olarak konuş..Hesap kitap tutuyorsa otur evinde..Mutlu mutlu yaşa

yalnız değilsin.İşim çok rahat.Maaşım çok iyi.ama çok mutsuzum.Ruhum daralıyor burda.Temmuzda atama bekliyorum.(öğretmenlik)bu yüzden sabrediyorum.Borç yüzünden bırakmadım burayı hamile halimle.

canim tam 10 yıllık bankacıydım.Bende senin gibiydim.Ve bizimde kredimiz vardı.Evde de 2 çocuk.Artik işe giderken insan ağlarmı düşün 1 adim ileri 3 adım geri...Üstümdeki stresi atmak için ilac almaya başladığımı söyleyince eşim senin sağlığın ve mutluluğun onemli dedi ve ben istifa ettim.. 3 yıldır evdeyim.Cok mutluyum... maddi olarak eşin bunu göze almış ki sana çık demiş ne güzel...Valla haftada 1 dışarda yemek yerdik şimdi ayda 1 yiyoruz.Maaş alınca sonuçta çalışıyoruz ama giyim masrafim oluyordu.resmi kiyafet zorunlulugu var bankada biliyorsun.Simdi bir kot bir tsort bitti..Sen bir kadın olarak yetirmeyi becerirsin..Inan cok cok mutsuzsan hayatindan çalma.Ben simdi keşke daha önce çıksaydim diyorum..Eger maddi olarak çöküş olmayacaksa git evine arkadaşım...Sabahları uyu kalk cocugunla kahvaltını yap.Temizlik yap..Ailene yemekler yap.. Eşini işe yolcula gelince kapıda karşılaa.Ben bunları yapınca dünya varmış dedimmmm...Para sorun olmayacaksa git evine çocuğuna annelik yap...Benim gibi sonra pişman olursun...1 saat çocuğuma zor dayanıyorum diyorsun..O cocukta sana yalvarmadı bu dünyaya gelmek için degil mi??? O senin en kıymetli parçan yahu...sen bu akşam bu konuyu eşinle ciddi olarak konuş..Hesap kitap tutuyorsa otur evinde..Mutlu mutlu yaşa
Yorumun için teşekkür ederim
Kredi durumunda işi bırakırsam bitene kadar sıkıntı çekebiliriz
Haklısın evde istediğini yap
Çocuğunla vakit geçir
Sevdiğin insanlarla görüş
Sevmediklerini görüşme
Herşey o kadar güzel geliyor ki
Burada resmen sabır küpü oldum
Cevap veremediğim için de içime atıyorum
Buda beni yıpratıyor

maddi olarak hiç sıkıntı çekmediniz mi
Ben tek maaşla geçinmekten biraz korkuyorum
Ama sonra azıcık aşım kaygısız başım diyorum
Ama birşeyler yapmam gerekiyor
Kendimi iyi hissetmem için
Bunu yaşayan bilir
Gerçekten zor bir durum

yalnız değilsin.İşim çok rahat.Maaşım çok iyi.ama çok mutsuzum.Ruhum daralıyor burda.Temmuzda atama bekliyorum.(öğretmenlik)bu yüzden sabrediyorum.Borç yüzünden bırakmadım burayı hamile halimle.
Çok şanslısın
Öğretmenlik en çok istediğim meslek
Şimdiki aklım olsa kesinlikle öğretmen olurdum
Sen benden daha şanslısın

Yorumun için teşekkür ederim
Kredi durumunda işi bırakırsam bitene kadar sıkıntı çekebiliriz
Haklısın evde istediğini yap
Çocuğunla vakit geçir
Sevdiğin insanlarla görüş
Sevmediklerini görüşme
Herşey o kadar güzel geliyor ki
Burada resmen sabır küpü oldum
Cevap veremediğim için de içime atıyorum
Buda beni yıpratıyor

maddi olarak hiç sıkıntı çekmediniz mi
Ben tek maaşla geçinmekten biraz korkuyorum
Ama sonra azıcık aşım kaygısız başım diyorum
Ama birşeyler yapmam gerekiyor
Kendimi iyi hissetmem için
Bunu yaşayan bilir
Gerçekten zor bir durum
Maddi sıkıntılar oldu tabi ki de AMA aç kalmadık açıkta kalmadık..Kısıtlama yaptık.Maası alınca ay bası tüm zorunlu ödemeleri yaptı esim kalan para bu dedi.Onu yetirdik..Tabi durumunuzu bilmiyorum .Maas nedir kredi ne kadar kaç yıl...Para sıkıntısı nedeniyle evliklerin bittiği bir dönemdeyiz.Bunu göze alabiliyor musunuz bunu iyi düşününn..Hesabınızı iyi yapın.Benim maaşım gidince sarsıldık ama yetti çok şükür.Eşiniz neye dayanarak çık dedi onu merak ettim.Yetiririz gel evinde mi otur yoksa başka iş bulursun anlaminda mi?

Maddi sıkıntılar oldu tabi ki de AMA aç kalmadık açıkta kalmadık..Kısıtlama yaptık.Maası alınca ay bası tüm zorunlu ödemeleri yaptı esim kalan para bu dedi.Onu yetirdik..Tabi durumunuzu bilmiyorum .Maas nedir kredi ne kadar kaç yıl...Para sıkıntısı nedeniyle evliklerin bittiği bir dönemdeyiz.Bunu göze alabiliyor musunuz bunu iyi düşününn..Hesabınızı iyi yapın.Benim maaşım gidince sarsıldık ama yetti çok şükür.Eşiniz neye dayanarak çık dedi onu merak ettim.Yetiririz gel evinde mi otur yoksa başka iş bulursun anlaminda mi?
Yeteriz evinde otur diyor
Hergün mutsuzsun hergün yüzün asık diyor
Kolumu kaldıracak yanım kalmıyor
Oda bunları görüyor

Yeteriz evinde otur diyor
Hergün mutsuzsun hergün yüzün asık diyor
Kolumu kaldıracak yanım kalmıyor
Oda bunları görüyor
Eşin haklı bence.Sen biraz evde dinlen..Şu an ki psikolojin nedeni ile de belki daha güzel iş fırsatlarını göremiyorsundur canım.Ben senin halindeyken mutluluğu tercih etmiştim.O iş yerinde dakka başı saate bakmakk cok zordur bilirim:( Senin için hayırlısı ne ise o olsun inşallah

Eşin haklı bence.Sen biraz evde dinlen..Şu an ki psikolojin nedeni ile de belki daha güzel iş fırsatlarını göremiyorsundur canım.Ben senin halindeyken mutluluğu tercih etmiştim.O iş yerinde dakka başı saate bakmakk cok zordur bilirim:KK43: Senin için hayırlısı ne ise o olsun inşallah
Evet eşim haklı
İşten çıkana kadar vakit geçmiyor
Dün işten çıktığımda sürekli uyudum
Böyle mi geçecek hep?
Fakat bazen aklıma geliyor
Ya işi bıraktıktan sonra eşimden ayrılırsam ne yaparım diye
Böyle de çok mutsuzum
Geçmek bilmeyen yorgunluğum var
Kafamda çok soru var
Sürekli düşüncelerle boğuşuyorum
Hayırlısı olsun dicem
Yorumların için teşekkür ederim

Aynı dertten muzdaribiz hoş olmayanmı vardırki..
Bende 9-18:30 arası çalışıyorum. Saat 19:30 gibi evde oluyorum ama işyerinde mutsuzum. Halim kalmıyor,burdaki insanlar desen bir tuhaf. Resmi tatil yok cumartesi yok extra yapılan mesai karşılığı yok.
Sorumluluk çok ünvan yok. Adam kayırma gırlaaa.
Her akşam mutsuz geliyorum sürünerek gidiyorum eve, artık aileme falan anlatmaya çekiniyorum onlarıda darlıyorum
Nişanlıyım 2 aya evleniyoruz kısmetse, o da bırak diyor ama borçlarımız var daha iyi koşullarda bir yere geçene kadar sabredip bekleyeceğim.
Sizde çok takmamaya çalışın işyerinizdekileri. Eğer eşinizin maaşı evi geçindirmek için yeterliysede çıkın az ruhunuz dinlensin. Sağlığımızdan önemli değilki hiçbirşey ama elde olmadan stres küpüne dönüyoruz malesef..

Ben de sizin gibiydim.ilcede calisiyordum eve donus yolu bitmek bilmiyordu.aksamlari erkenden sizip kaliyordum,cocugumla ilgilenemiyordum,kendime,evime vakit ayiramiyordum.2 yil once istifa ettim.ilk zamanlar tatil yaptim,bol bol gezdim tozdum ama simdi sikiliyorum,kendi parami kazanmak,hesapsizca harcsmak istiyorum.esim sagolsun parasiz birakmiyor kartlarini sinirsizca kullanabiliyorum ama kendi maasim olsa cok daha rahat olurdum.o yuzden iyice dusunun sonrasinda pisman olmakta var

Aynı dertten muzdaribiz hoş olmayanmı vardırki..
Bende 9-18:30 arası çalışıyorum. Saat 19:30 gibi evde oluyorum ama işyerinde mutsuzum. Halim kalmıyor,burdaki insanlar desen bir tuhaf. Resmi tatil yok cumartesi yok extra yapılan mesai karşılığı yok.
Sorumluluk çok ünvan yok. Adam kayırma gırlaaa.
Her akşam mutsuz geliyorum sürünerek gidiyorum eve, artık aileme falan anlatmaya çekiniyorum onlarıda darlıyorum
Nişanlıyım 2 aya evleniyoruz kısmetse, o da bırak diyor ama borçlarımız var daha iyi koşullarda bir yere geçene kadar sabredip bekleyeceğim.
Sizde çok takmamaya çalışın işyerinizdekileri. Eğer eşinizin maaşı evi geçindirmek için yeterliysede çıkın az ruhunuz dinlensin. Sağlığımızdan önemli değilki hiçbirşey ama elde olmadan stres küpüne dönüyoruz malesef..
Anneme anlattım bugün
Zaten sesimden anlıyor
Eşimin maaşı normalde yetiyor ama kredi çektiğimiz için biraz sıkıntı çekebiliriz
Böyle de hergün stres
Tuhaf tuhaf insanlar
Dedikoducusundan tut
İkiyüzlüsüne
Kendini birşey sanana kadar
Çok canım sıkılıyor

Şu an yapabilecek birşeyiniz yok hem kredi var hem çocuk var lüks oluyor evde oturup çocuğunuza kendiniz bakmanız ayrılsanız gelen gideni aratabilir de. Bence biraz daha rahat olun işinizi düzgün yaptığınız sürece kimse size bir şey diyemez. İnsanlar orada görüşmek zorunda değilsin illa ki dışarı sosyal hayatınız arkadaşlarınız yok mu onlarla görüşün. İşinize gidin görevinizi yapın bu arada güzel müzikler dinleyin kendinizi rahatlatın bir şekilde takmayın kafanıza.

Anneme anlattım bugün
Zaten sesimden anlıyor
Eşimin maaşı normalde yetiyor ama kredi çektiğimiz için biraz sıkıntı çekebiliriz
Böyle de hergün stres
Tuhaf tuhaf insanlar
Dedikoducusundan tut
İkiyüzlüsüne
Kendini birşey sanana kadar
Çok canım sıkılıyor

bende senin yaşadığın hislerin benzerini yaşıyorum bende kamudayım ve çok zor atandım.ilk göreve başladığımda tabiri caizse pıtırcık gibi birşeydim ..ama geçen yıllara baktığımda içimde insanlara karşı taşıdığım güven ve sevgi o kadar azaldı ki..
benimde eşimin maaşı tek olarak yetiyor ama benimde konut kredim var ve daha 7 sene ödemem gerekiyor..
insanları ciddiye almamamız lazım ama anladığım kadarıyla sende benim gibi hassas yapılı birisin buda durumu zorlaştırıyor...ama nereye gidersek gidelim insan heryerde aynı insan...ben de bazen senin gibi işi bıraksam diyorum ama dediğim gibi elimi kolumu bağlayan nedenler var..
insan heryerde aynı insan bugün işortamında kaçtığın sıkıntılı insan tipleri özel yaşamındada karşına çıkabiliyor komşu akraba vs..bence mücadele etmeyi ve çokta bazı şeyleri ciddiye almamayı öğrenmeliyiz

Eğer yettirecekseniz hesap yapın bir.Daha azina da razi olun.Uygunsa istifa et.Biraz çalışmaz sonra yine iş ararsın
Özelde çalışsaydım ben de öyle yapardim..Kamu işi bırakılmıyor işte. BIR daha giremiyorsun özeldeki gibi.Ben de cok iş sıkıntısı çektim.Suanki bölümde sıkıntılar nisbeten az.Ama yerini değiştirme konusunda çok keyfi uygulamalar yapılıyor.Esinden ailesinden ayrılabiliyorsun ama işinden ayrılamıyorsun ya çok aci.Halbuki orda da cok mutsuz olabiliyor insan.

Bu cevap beni motive etti acikcasi.Ben de bankaciyim ve aynen yasadiklarinizi yasiyorum.Su anda da bir karar asamasindayim.Insanin meslegini sevmemesi cok uzucu.Hayatindan , mutlulugundan caliyor.

Bu cevap beni motive etti acikcasi.Ben de bankaciyim ve aynen yasadiklarinizi yasiyorum.Su anda da bir karar asamasindayim.Insanin meslegini sevmemesi cok uzucu.Hayatindan , mutlulugundan caliyor.
kesinlikle....az değil 10 yılımı verdim ama hayatım eşim ve cocuklarım daha ağır bastı.Maddi anlamda dara düşmeyecekseniz istifa edebilirsin ki avantajın şu bankacilar kolay kolay işşiz kalmazz hele ki tecrübe varsa..Biraz dinlen baktın olmuyor yenide başlarsın...Evimde huzurluyummm..Kaç tane ayrılan var hicbiri de pişman değil

Ben de sevmediğim işte çalışmayayım diye kredi çekmiyorum. Yoksa iyi olur tabi bi ev de ben alsam. Tercih meselesi.

Ben de sizin gibiydim.ilcede calisiyordum eve donus yolu bitmek bilmiyordu.aksamlari erkenden sizip kaliyordum,cocugumla ilgilenemiyordum,kendime,evime vakit ayiramiyordum.2 yil once istifa ettim.ilk zamanlar tatil yaptim,bol bol gezdim tozdum ama simdi sikiliyorum,kendi parami kazanmak,hesapsizca harcsmak istiyorum.esim sagolsun parasiz birakmiyor kartlarini sinirsizca kullanabiliyorum ama kendi maasim olsa cok daha rahat olurdum.o yuzden iyice dusunun sonrasinda pisman olmakta var
Kendimi fena yorgun hissediyorum
Şu an yapabilecek birşeyiniz yok hem kredi var hem çocuk var lüks oluyor evde oturup çocuğunuza kendiniz bakmanız ayrılsanız gelen gideni aratabilir de. Bence biraz daha rahat olun işinizi düzgün yaptığınız sürece kimse size bir şey diyemez. İnsanlar orada görüşmek zorunda değilsin illa ki dışarı sosyal hayatınız arkadaşlarınız yok mu onlarla görüşün. İşinize gidin görevinizi yapın bu arada güzel müzikler dinleyin kendinizi rahatlatın bir şekilde takmayın kafanıza.
işimi sevmediğim için odaklanamıyorum
Bazen çok saçma konularda yanlışım çıkıyor
Yaptığım iş belki iyi de
Ortamdakiler beni geriyor
Takmamaya çalışsam da olmuyor
Yanımda konuşabileceğim kimse Yok
Bütün gün canım sıkılıyor
İşler bitmiyor
Bitince de boş vaktimde internete ve telefona girmekten sıkıldım
Vakit geçmiyor
Diğer türlü de çıkarsam nasıl olur diye sürekli düşünüyorum

Back