- 8 Eylül 2015
- 276
- 363
- 103
- 43
canim tam 10 yıllık bankacıydım.Bende senin gibiydim.Ve bizimde kredimiz vardı.Evde de 2 çocuk.Artik işe giderken insan ağlarmı düşün 1 adim ileri 3 adım geri...Üstümdeki stresi atmak için ilac almaya başladığımı söyleyince eşim senin sağlığın ve mutluluğun onemli dedi ve ben istifa ettim.. 3 yıldır evdeyim.Cok mutluyum... maddi olarak eşin bunu göze almış ki sana çık demiş ne güzel...Valla haftada 1 dışarda yemek yerdik şimdi ayda 1 yiyoruz.Maaş alınca sonuçta çalışıyoruz ama giyim masrafim oluyordu.resmi kiyafet zorunlulugu var bankada biliyorsun.Simdi bir kot bir tsort bitti..Sen bir kadın olarak yetirmeyi becerirsin..Inan cok cok mutsuzsan hayatindan çalma.Ben simdi keşke daha önce çıksaydim diyorum..Eger maddi olarak çöküş olmayacaksa git evine arkadaşım...Sabahları uyu kalk cocugunla kahvaltını yap.Temizlik yap..Ailene yemekler yap.. Eşini işe yolcula gelince kapıda karşılaa.Ben bunları yapınca dünya varmış dedimmmm...Para sorun olmayacaksa git evine çocuğuna annelik yap...Benim gibi sonra pişman olursun...1 saat çocuğuma zor dayanıyorum diyorsun..O cocukta sana yalvarmadı bu dünyaya gelmek için degil mi??? O senin en kıymetli parçan yahu...sen bu akşam bu konuyu eşinle ciddi olarak konuş..Hesap kitap tutuyorsa otur evinde..Mutlu mutlu yaşaBurda çalışırken halim kalmıyor
Evdede çoçuğum varken zor oluyor