Kızlar 1 yıldır bir işyerinde çalışıyorum.Patronum işyerinde çalışan finansman adı altında herşey e bakan hanımla işi pişiriyor...O kadar çok eşine söylemek istiyorum ki inanamazsınız.
Patronumun eşi asla buraya gelmiyor , gelemiyor mu bilemiyorum.Biz çok iyi bir tekstil firmasıyız.Patronumun odasında ikisi birlikte çalışıyor.Kapı dışardan şifreli olarak kilitli.Bakışmalar felanlar ele veriyor yanii ...
Kız 10 senedir burda ben geldiğimden beri hayatında kimse yok göz boyamak için bi kaç kişi var diyor.
Patronum herkesin yanında buna abla diyor , o kadar komikler ki.. Ben evdeki hanıma çok üzülüyorum..
Ve ortada kocaman bir günah var...Sizce neler yapılabilir ve kendimi asla deşifre etmemeliyim.?
Eşine ulaşabileceğim tek mercih instagram bu arada.
Patronunuzun evini adresini bilmiyor musunuz? Gercekten esine ulasmak istiyorsaniz cok kolay cunku. Tek yapacaginiz alakasiz birini gondermek,kendiniz gitmeyeceksiniz elbette.
Yerinde olsaydım hiç karışmazdım. Eşinin haberinin olmadığını nerden biliyorsun ki? Artık devir eski devir değil teknoloji cağı. Bir şekilde kendilerini ele veriyorlar.
Sonra kabak senin başına patlamasın iftiradan mahkeme koridorlarinda sürünme.
Elinizde bir kanıt olmadan yaparsanız adam daha dikkatli olur eşine hic falso vermez
Ve karısının vereceği tepkiyi de bilmiyoruz
Misal biri kıskanmış karicim bizi der sıyrılır adam
Ama icim rahat etsin diyor istiyorsanız atın mesaj
Ben olsam msj atarım fake hesap açıp ya da işden çikardim
kimse eşini bence paylaşmak istemez bence ama kadının yerine koydugumda çok üzülüyorum..
instagramdan kadına mesaj atın numarasını alabilirseniz alin,ankesorluden arayin anlatin boyle boyle diyeİşyerindeki kişi patronumun eşinin aşırı kıskanç oldugunu biliyor , ortak tanıdıklarının düğünlerine birlkte bulunmuyorlar.
instagramdan kadına mesaj atın numarasını alabilirseniz alin,ankesorluden arayin anlatin boyle boyle diye
Ama ben kadınların bosanacagina inanmıyorum nedense
Yani son yıllarda topu kadına atıp kocaya sarılma modası var
Pardon nerden cikardiniz boyle biseyi ?
Abla diyo bakisma hepsi bu
Yok hayatinda kimse yokmus var diyomus yok esi cok kiskancmis
Gormedigin esinin kiskanc oldugunu dugunleri bile biliyosun
Doktora gidin
Gozunuzle gormediginiz seyler hakkinda bu kadar kesin konusmayin.bu yaptiginiz cok buyuk gunah sirf bakismislar diye nasi aldatiyo dersiniz belki size oyle gelmistir.
Tavsiyeniz için teşekkürler , birlikte çalışıyoruz ve sosyal bir şirketiz.
Düğünler,yemekler olunca bir şekilde karşılıyoruz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?