İşyerimdeki ahlak dışı ilişkii

• Konu Sahibi Konu Sahibi minis
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Görüyorum ve artırıyorum;

Baştan beri hep bana sırnaştı asla olmaz dediğimde de evliliğimizi yıkmaya çalıştı. Zengin koca avcısı.

Aldatmayı tanımlayın ? Sizin için aldatmak nedir ?
böyle sorduğunuza göre kişiden kişiye değişir gibi bakış açınız var. burada benim aldatma tanımım önemli değil. durumm sadece gördüğünüz kısımdan ibaretse ve kapalı kapının ardında hiçbir fazladan yakınlaşma yoksa bile söyledikleriniz için pişmanlık duymayacağınızdan eminseniz, yani sadece gördüğünüz kısım kesin olarak aldatmaysa buyrun istediğinizi yapın. diğer türlüsüne sui zan denir, böyle bir yük altına girmeye gerek yok

Ya düsündügünüz gibi değilse? Yaşanacaklari hiç düşündünüz mü? Gözünüzle alenen görmeden böyle bi seyi karisina duyurmayin. Elinizde somut bi delil olunca o zmn napiyorsaniz yapin.

Öfff size ne Allah aşkına.. yuva kurtarmak size mi kalmış.. ayrıca gözünüzle görmeden nasıl emin oluyorsunuz.. sizin hislerinize göre mi hareket edecek karısıda.. öyle bişey yoksa rezil olursunuz kovulduğunuzla kalırsınız..

Ne gibi deliliniz var? Bakışlar mı? Arayıp ne diyeceksiniz? Gereksiz bence.

Emin olduktan sonra bir kanit gecince elime fake bir hesap açıp ikisinede ilişkinizi biliyorum yakında herkes duyacak diye mesajlar atardım..
Böyle bir kaç hafta köpek gibi bir korkutur sonra da eşine farklı bir yolla bunu iletirdim..

Karışmayin demek nedir ? Biraz kendinizi o kadının yerine koyun.

Bu ilişkinin bir sır olduğunu nerden biliyorsun? Çok rastladım... Herkes biliyor boyle şeyleri kimse salak değil. Elinde dünyayı yok edecek sırrı taşımıyorsun yani. Saf olup burnunu sokmamani öneririm. Ahlaksızlık edepsizlik normallesti cunku gunumuzde

%100 emin misiniz Hayır. Zan da kötü birşeydir.O yüzden emin olmadığınız şeyi kendinize saklayın.Eminseniz bile bu sizi ilgilendirmez herkesin günahı sevabı iyisi kötüsü kendisinedir sizi ilgilendirmez.Sakın eşine de söylemeyin durduk yere bir yuva da yıkabilirsiniz.

Ben olsam internet cafe riskine vs girmem, kamera var ip olmasa bile.

Bi de kadın size inanmayabilir, belki de biliyordur, en güzeli Allah’a havale etmek bence.

bence siz karışmayın sonra suclu siz olursunuz allah korusun

Öncelikle nasıl eminsiniz? odayı nasık görüyorsunuz kaldı ki sizin daha 1 senede farkettiğiniz olayı orada başka kişiler nasıl farketmemiş hayret. Yok göz boyamak için kız hayatımda biri var diyormuş falan siz bu kadını kıskanıyor olmayasanız patron salak mı evli olduğu halde alenen işyerinde yakınlaşsın kapıları kilitlesin olay aynı odada çalışmaları mı? sizi ilgilendiren bir durum yok elle tutulur ispatınız bile yok

Elinizde kanit yok. Sadece goz suzmeleri, bakismalari one suruyorsunuz. Bir kadini rahatsiz etmek icin bu kadari yetmez. Ayrica gozunuzle gorseniz bile bence sizin ustunuze vazife degil boyle birseyi karisina soylemek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…