Siz eşinizin işyerine hiç gitmemezlik yaparmısınız ki biz ünlü markalara toptan veren bayan giyim mağazasıyız. ?
Görüyorum ve artırıyorum;Elinizde bir kanıt olmadan yaparsanız adam daha dikkatli olur eşine hic falso vermez
Ve karısının vereceği tepkiyi de bilmiyoruz
Misal biri kıskanmış karicim bizi der sıyrılır adam
Ama icim rahat etsin diyor istiyorsanız atın mesaj
böyle sorduğunuza göre kişiden kişiye değişir gibi bakış açınız var. burada benim aldatma tanımım önemli değil. durumm sadece gördüğünüz kısımdan ibaretse ve kapalı kapının ardında hiçbir fazladan yakınlaşma yoksa bile söyledikleriniz için pişmanlık duymayacağınızdan eminseniz, yani sadece gördüğünüz kısım kesin olarak aldatmaysa buyrun istediğinizi yapın. diğer türlüsüne sui zan denir, böyle bir yük altına girmeye gerek yokAldatmayı tanımlayın ? Sizin için aldatmak nedir ?
Yazacaktim sen yazdin :)Biri de çıkıp şöyle ağız dolusu SANA NE dememiş!
kk da dan birisi yapsın. Yurtdışında oturan birisi yok mudur? fake hesap açıp yazsa.Bunu düşündüm ama elleri kolları çok uzun ip den felan bulunursam çok fena olur
Ne gibi deliliniz var? Bakışlar mı? Arayıp ne diyeceksiniz? Gereksiz bence.Kızlar 1 yıldır bir işyerinde çalışıyorum.Patronum işyerinde çalışan finansman adı altında herşey e bakan hanımla işi pişiriyor...O kadar çok eşine söylemek istiyorum ki inanamazsınız.
Patronumun eşi asla buraya gelmiyor , gelemiyor mu bilemiyorum.Biz çok iyi bir tekstil firmasıyız.Patronumun odasında ikisi birlikte çalışıyor.Kapı dışardan şifreli olarak kilitli.Bakışmalar felanlar ele veriyor yanii ...
Kız 10 senedir burda ben geldiğimden beri hayatında kimse yok göz boyamak için bi kaç kişi var diyor.
Patronum herkesin yanında buna abla diyor , o kadar komikler ki.. Ben evdeki hanıma çok üzülüyorum..
Ve ortada kocaman bir günah var...Sizce neler yapılabilir ve kendimi asla deşifre etmemeliyim.?
Eşine ulaşabileceğim tek mercih instagram bu arada.
Bu ilişkinin bir sır olduğunu nerden biliyorsun? Çok rastladım... Herkes biliyor boyle şeyleri kimse salak değil. Elinde dünyayı yok edecek sırrı taşımıyorsun yani. Saf olup burnunu sokmamani öneririm. Ahlaksızlık edepsizlik normallesti cunku gunumuzdeKızlar 1 yıldır bir işyerinde çalışıyorum.Patronum işyerinde çalışan finansman adı altında herşey e bakan hanımla işi pişiriyor...O kadar çok eşine söylemek istiyorum ki inanamazsınız.
Patronumun eşi asla buraya gelmiyor , gelemiyor mu bilemiyorum.Biz çok iyi bir tekstil firmasıyız.Patronumun odasında ikisi birlikte çalışıyor.Kapı dışardan şifreli olarak kilitli.Bakışmalar felanlar ele veriyor yanii ...
Kız 10 senedir burda ben geldiğimden beri hayatında kimse yok göz boyamak için bi kaç kişi var diyor.
Patronum herkesin yanında buna abla diyor , o kadar komikler ki.. Ben evdeki hanıma çok üzülüyorum..
Ve ortada kocaman bir günah var...Sizce neler yapılabilir ve kendimi asla deşifre etmemeliyim.?
Eşine ulaşabileceğim tek mercih instagram bu arada.
İşyerindeki kişi patronumun eşinin aşırı kıskanç oldugunu biliyor , ortak tanıdıklarının düğünlerine birlkte bulunmuyorlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?