- 25 Ağustos 2014
- 8.558
- 12.752
- 248
15 yıldır çalışma hayatındayım
Hiç bir şirkette finansman ile patronun yan yana ve şifreli kapı arkasında olduğunu görmedim.
Bir insan eşinin işyerine hiç mi gitmez peki ?
aldattıklarını gözünüzle gördünüz mü?Kızlar 1 yıldır bir işyerinde çalışıyorum.Patronum işyerinde çalışan finansman adı altında herşey e bakan hanımla işi pişiriyor...O kadar çok eşine söylemek istiyorum ki inanamazsınız.
Patronumun eşi asla buraya gelmiyor , gelemiyor mu bilemiyorum.Biz çok iyi bir tekstil firmasıyız.Patronumun odasında ikisi birlikte çalışıyor.Kapı dışardan şifreli olarak kilitli.Bakışmalar felanlar ele veriyor yanii ...
Kız 10 senedir burda ben geldiğimden beri hayatında kimse yok göz boyamak için bi kaç kişi var diyor.
Patronum herkesin yanında buna abla diyor , o kadar komikler ki.. Ben evdeki hanıma çok üzülüyorum..
Ve ortada kocaman bir günah var...Sizce neler yapılabilir ve kendimi asla deşifre etmemeliyim.?
Eşine ulaşabileceğim tek mercih instagram bu arada.
Hanimefendi onlarda birliktr calisiyo ? Farkindasiniz degil mi ?
Siz sevgiliniz olunca hemen grl isyerine mi diyosunuz ? Kadinin sevgilisi olmadigina inaniyosunuz
Valla adresi bilmemek sizin tuhafliginiz,kac isyerinde calistiysam patronun ev adresini bilirdim yani. Garip olmus. İsyerinde mutlaka bulabilirsiniz bilmiyorsaniz,sekreter bilir,sofor bilir vs vs
aldattıklarını gözünüzle gördünüz mü?
Gitmeyebilir ?
Kadin belki senden ondan rahatsiz olup kov bunu diyo belki oyuzden gelmiyo belkide evi cok uzak
Finansci demek istiyosunuz sanirim patrona entakin olmasi gereken kisi o malum para kaynagi o olmasa sen maasini alamazsin
Siz eşinizin işyerine hiç gitmemezlik yaparmısınız ki biz ünlü markalara toptan veren bayan giyim mağazasıyız. ?
Siz eşinizin işyerine hiç gitmemezlik yaparmısınız ki biz ünlü markalara toptan veren bayan giyim mağazasıyız. ?
Kizzz cabuk git esinin isyerine bakisiyodur falan :)Esim 10 yili geckin suredir, ayni sirkette ust duzey yonetici olarak calisiyor, is yerine sadece bir kere anahtar almak icin gittim.
Ayrica 2003 den beri calisma calisma hayatindayim ve hic herhangi bir calisma arkadasimin ya da isverenimin esinin, isyerime geldiğini gormedim.
Siz haftada bir teftise mi gidiyorsunuz?
Kizzz cabuk git esinin isyerine bakisiyodur falan :)
Ben gitmedim,gitmem de. Ne yapicam gidip govde gosterisi mi? Bakin bu adamin karisi benim mi diyecegim? Siz iliskiden emin misiniz? Belki de yoktur oyle bir sey. Gozunuzle gordunuz mu? Yani tek sorun patronunuzun karisina ulasamamak degil benceSiz eşinizin işyerine hiç gitmemezlik yaparmısınız ki biz ünlü markalara toptan veren bayan giyim mağazasıyız. ?
Hiç karışmayın benceKızlar 1 yıldır bir işyerinde çalışıyorum.Patronum işyerinde çalışan finansman adı altında herşey e bakan hanımla işi pişiriyor...O kadar çok eşine söylemek istiyorum ki inanamazsınız.
Patronumun eşi asla buraya gelmiyor , gelemiyor mu bilemiyorum.Biz çok iyi bir tekstil firmasıyız.Patronumun odasında ikisi birlikte çalışıyor.Kapı dışardan şifreli olarak kilitli.Bakışmalar felanlar ele veriyor yanii ...
Kız 10 senedir burda ben geldiğimden beri hayatında kimse yok göz boyamak için bi kaç kişi var diyor.
Patronum herkesin yanında buna abla diyor , o kadar komikler ki.. Ben evdeki hanıma çok üzülüyorum..
Ve ortada kocaman bir günah var...Sizce neler yapılabilir ve kendimi asla deşifre etmemeliyim.?
Eşine ulaşabileceğim tek mercih instagram bu arada.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?