İşyerimdeki ahlak dışı ilişkii

• Konu Sahibi Konu Sahibi minis
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
15 yıldır çalışma hayatındayım
Hiç bir şirkette finansman ile patronun yan yana ve şifreli kapı arkasında olduğunu görmedim.
Bir insan eşinin işyerine hiç mi gitmez peki ?

Gitmeyebilir ?
Kadin belki senden ondan rahatsiz olup kov bunu diyo belki oyuzden gelmiyo belkide evi cok uzak
Finansci demek istiyosunuz sanirim patrona entakin olmasi gereken kisi o malum para kaynagi o olmasa sen maasini alamazsin

Valla adresi bilmemek sizin tuhafliginiz,kac isyerinde calistiysam patronun ev adresini bilirdim yani. Garip olmus. İsyerinde mutlaka bulabilirsiniz bilmiyorsaniz,sekreter bilir,sofor bilir vs vs

aldattıklarını gözünüzle gördünüz mü?

Hanimefendi onlarda birliktr calisiyo ? Farkindasiniz degil mi ?
Siz sevgiliniz olunca hemen grl isyerine mi diyosunuz ? Kadinin sevgilisi olmadigina inaniyosunuz

Siz eşinizin işyerine hiç gitmemezlik yaparmısınız ki biz ünlü markalara toptan veren bayan giyim mağazasıyız. ?

Valla adresi bilmemek sizin tuhafliginiz,kac isyerinde calistiysam patronun ev adresini bilirdim yani. Garip olmus. İsyerinde mutlaka bulabilirsiniz bilmiyorsaniz,sekreter bilir,sofor bilir vs vs

Başroldeki arkadaş herşeyine ve herşeye vakıf biz şahsi hiç bişeyi göremiyoruz maalesef .

Gitmeyebilir ?
Kadin belki senden ondan rahatsiz olup kov bunu diyo belki oyuzden gelmiyo belkide evi cok uzak
Finansci demek istiyosunuz sanirim patrona entakin olmasi gereken kisi o malum para kaynagi o olmasa sen maasini alamazsin

Sizin kadar masum maalesef düşünemiyorum.. İhtimallerinizin hiç biri mevcut değil maalesef..Ayrıca şirketimdeki herkes aynı şeyi düşünüp , kimse ugraşmak istemiyor banane diyor açıkçası..

Siz eşinizin işyerine hiç gitmemezlik yaparmısınız ki biz ünlü markalara toptan veren bayan giyim mağazasıyız. ?

Esim 10 yili geckin suredir, ayni sirkette ust duzey yonetici olarak calisiyor, is yerine sadece bir kere anahtar almak icin gittim.
Ayrica 2003 den beri calisma calisma hayatindayim ve hic herhangi bir calisma arkadasimin ya da isverenimin esinin, isyerime geldiğini gormedim.
Siz haftada bir teftise mi gidiyorsunuz?

Uzaksa gitmem calisiyosam gidemem neoluyo gidince ?
Adam gelme diyosa kadin daha cok gelir demekki kendi istemiyo
Tekstilcisiniz iste buyuk kucuk nefark eder kadin gelmiyo iste
Opusurken mi gordunuz otelden cikarken mi gordunuz bakismislar olabilir belki bi soz icin ortamda calisanlar icin bakismislar sizde onlara bakiyomussunuz gormussunuz patron size baksa oan siz bakismis olucaktiniz

Kizzz cabuk git esinin isyerine bakisiyodur falan :)

Ben gitmedim,gitmem de. Ne yapicam gidip govde gosterisi mi? Bakin bu adamin karisi benim mi diyecegim? Siz iliskiden emin misiniz? Belki de yoktur oyle bir sey. Gozunuzle gordunuz mu? Yani tek sorun patronunuzun karisina ulasamamak degil bence

Toptan satış yapan bir firmadasınız adamın geliri de tahminim iyidir. Belki siz abartıyor da olabilirsiniz. Farz edelim ki aldatıyor eşini. Bir kadın 10 yıl aldatıldığını anlamaz mı? Gelen paraya bakıyordur, eşini gözden çıkarmıştır. Karışmayın derim.

Hiç karışmayın bence

Ben olsam karışmam banane ya
Hem nerden biliyorsun ki gözünle gördüğün birşey yok.
Kadın kocasını affeder valla işinden olursun

Kadıncağız bilmeden haberi olmadan daha mutlu mesut yaşıyordur bırakın soylemeyin ögrenecekte ne olacak çok acı bir şey kötü durumlar yaşanır vicdan azabi cekersiniz bazen bilmemek en en iyisi allah ıslah etin o adamida kadinoda hatalarini anlayip vazgecerler umarim...

Yahu ille görmek gerekmezgbelldir bazı şeyler dışarıdan ama siz karışmayın. Vardır evet ama sizi ilgilendiren bi şey değil

Bakın siz kendinizce emin olabilirsiniz ve gerçekten aldatıyor da olabilir. Ama elinizde kanıt yok. Anlattiklarinizla daha buradakileri bile inandıramadınız patronunuzun eşini nasıl inandıracaksınız? Elinizde yeterli delil olmadan böyle bir şey yapmayın, kadın inansa bile hiçbir şey yapamaz çünkü ne kendisi emin olabilir ne de kocasını suçlayacak bir veri olur elinde. Sadece kendi kendini yiyip bitirir doğru mu diye. Tabi bu en iyi ihtimal. Sizi de suçlayabilir kocasını aklamak için. Başınıza ne geleceği belli değil yani riske girmeye değmez bence şu an için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…