İşyerime gelen erkek müşteri, flört mu ettik biz şimdi.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Napicaksin adamın neresine lazer uygulafigimi. Fantazi mi dusunuceksin
Ne alaka yüzüne yaparsanız bu kadar nasıl muhabbet ettiniz. Sonuçta işlem uyguluyorsunuz. Farkındaysanız konumuza ilk kez yorum yaptım bu tersleme de neyin nesi

Sende kocana dersin ben etcem sana lazeri

Dozunu fazla ayarlayıp canını bile yakabilirim. Umrumda değil Yansın!

Bu arada konu sahibi , samimi olarak söylüyorum , bu ilişkiden/adamdan uzak durun. İlişkiniz olsa adamın kafasında şüphe kalır, adamlara lazer yapıyor onlarla da böyle tatlı tatlı konuşuyor muydu vs der.

Uzak durmicam. Bu söylediğinden sonra dahada yapisicam aksine hahaha

Her gün? Bukadar boş yorum yapma bari, zekasi geride kalmış
Zekası geride kalmış dediğiniz üye size hakaret etmemiş sadece sormuş, ki diğer konuyu yorumlara kapattıran sizsiniz.

Kapattırdığınız konunun aynısını açınca üyeler merak edip sormuş, soruya bu şekilde hakaretle karşılık veremezsiniz yasaktır.
Ayrıca madem aynı konuyu açacaktınız diğer konuyu kapattırmamalıydınız ya da yorum almaya devam etmek istiyorsanız özelden veya yöneticilerden birinin profiline girerek konuyu yeniden yorumlara açtırmak istediğinizi yazabilirdiniz.
Dalga geçen varsa şikayet et butonuna basmalıydınız, hiçbir hakareti olmayan birine hakaret etmek hoş olmadı.

Konu yorumlara kapatılmıştır.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…