İşyerime gelen erkek müşteri, flört mu ettik biz şimdi.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Shizofren bir hakaret değildir bir hastalıktır. Hanım efendi hergun açtığını kanaat ediyor halbuki sadecebi kaç gün önce acmistim. Her gün değil. Olmayan şeyi olmuş gibi göstermek shizofrenlik denir
Ona Mune hanım karar verecek.

Shizofren bir hakaret değildir bir hastalıktır. Hanım efendi hergun açtığını kanaat ediyor halbuki sadecebi kaç gün önce acmistim. Her gün değil. Olmayan şeyi olmuş gibi göstermek shizofrenlik denir

Shizofren bir şey demek değil. Çünkü Türkçe'de böyle bir kelime yok. Gördüğüm kadarıyla ş harfine erişiminiz de var.

2 defa "lazer ederken" uzuuun uzun sohbet ettiğiniz adamın niyetini anlamamışsınız, bize soruyorsunuz. İlk konuda bin tane yorum gelmiş, insanların ne demek istediğini anlamayıp 2. konuyu açmışsınız.
Ama bir yorumdan şizofreni tanısı falan koyuyorsunuz

Duymak istediğinizi yazalım o zaman.
Bence adam size aşık. 3. lazeri gelinlikle edin.

Resmen komiksin hahaha.

Karşınızdakine tanı koyacak konumda değilseniz ya da konu bunun üzerine bir konu değilse, şizofren kelimesini gayet de hakaret olarak kullanmaya çalışıyorsunuz demektir ki şu çağda hastalık isimleri ile hakaret etmek de artık... Bunun farkındalığını yaşayacak kadar kendinizi geliştirin bi zahmet.

Mune Müdürüm bi bakar mısınız buralar karışıyor.

HADİ BAKALIIIMMM BUNU DA OKUDUM, ARTIK SEVGİLİ EŞİMİN LAZER EPİLASYON YAPTIRMA ÖZGÜRLÜĞÜ DE GİTTİ. DÜŞÜNÜYORDU DA!!!

Adamın neresine lazer yapıyorsunuz

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…