İşyerimle İlgili

Evet sabır çok önemli, dikkatli ve uyanık olacaksın.
İlk zamanlar hepimizin canına okuyorlar iş öğreteceğiz diye ama kalıcı olan da öğreniyor işte.
Sen gibi ben gibi.
Bende neler yaptım ohooo.

Ama şuan beni burada yok sayıyorlar baksana etik mi, yasal mı zart mı zurt mu diye yargılanıyorum

öyle göstermekle olacak şey değil ama
anlatması lazım
zaten yoğun oluyor siz öğrenin diye ekstra efor sarfedecek gerçekten eline de geçmemiş olabilir anlatmak

siz dediğim gibi yapın başka çareniz yok öğrenmek istiyorsanız en azından bir süre iki katı çalışacaksınız tüm işlerinizi hızla bitirip onlardan iş alacaksınız bana ver ben yapayım senin işin rahatlasın diyerek
o zaman mecbur öğrenirsiniz ancak

o şirketden çıkıp başka şirkete de girdiğinizde aynı oluyor :)

Sigorta girişlerini yaptırıyor ama çıkışları kendi yapıyor.
Personel girişinde müdür bize hangi işi yapacağını söylüyor. Meslek kodunu ben kendim buluyorum.
Evet hata kabul etmeyen bir iş sigorta girişlerinde sorun yaşamadım

bir muhasebeci olarak bu meslekten koşarak uzaklaşmanı tavsiye ediyorum

Muhasebe geniş bir alandır canım, sonu yok yani,bence sen SMMM yanında çalış en iyi orda geliştirirsin kendini,hangi bölümden mezunsun bilmiyorum ama sınavada girersin,kazanırsın biraz inat etmen lazım ,eşimde biliyorum 3 ay eve gelmedi iş çıkışı dershane derken kazandı çok şükür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…