İşyerin de kafa dengi insan olmaz mı

Haset insanla konuşacağına yanlız kalmayı yeğlerim ayrıca kardeşim hakkında konuşmasına müsade etmem

Haset insanla konuşacağına yanlız kalmayı yeğlerim ayrıca kardeşim hakkında konuşmasına müsade etmem

işyerinde arkadaşlık olur..hiç mi kimseye ihtiyacımız olmayacak?hiç hasta olmayacakmıyız,bir yakın arkadaştan hiç mi yardım istemeyeceğiz?yemeğe bile gitmeye insan birilerini arıyor.arkadaşa gerek yok diyenler bir hafta boyunca akşama kadar kimseyle konuşmadan eve gelsin bakalım nasıl hissediyor kendini..işini yap eve git diye bişey olamaz,insanın insana heryerde ihtiyacı var.haa ama konuşacak güvenecek hiçkimse yoksa yapacak bişey yok.bende şu an çok yalnızım ama güvendiğim bir iki insan var yine de.olmalı.

bende işyerimdeki insanlardan hiç memnun değilim...arkadan laf yapmaya bayılıyolar...İş arkadaşım hiç olmadı olanlara şaşırıyorum işyerlerinde de dostluk kuruluyormu ya diyorum

Bir kişi bile olsa yeter iş yerinde ..yeterki güvenilir olsun ama şurası da var ki menfaat söz konusu olduğunda en samimi görünen bile şaşırtıyor insanı ..arkadaş gerekli ama temkinli de olmalı ne yapalım.

Teşekkür ederim yorumunuz için
Ben ilk zamanlar arkadaşsız kalmamak için herşeyi yaptım
Ama burda ki arkadaşlıklar samimi değil
Ne yaparsam yapayım olmuyor
Burda bir tane var ama oda benden haber alacağı zaman yada bana haber vereceği zaman çok iyi tekken iyiyiz ama toplum arasında beni pek takmıyor
Bir de kardeşim hakkında olumsuz eleştri yaptığı da oluyor kendisini birşey sanıyor
Ama tek olduğum için birşey diyemiyorum

Beni de sıkıcı sanıyorlar
Ben laf atmazsam atmıyorlar
Bundan önceki işyerim böyle değildi sıcakkanlıydı herkes samimiydi

İşyerinde arkadasa ne gerek var diyenleri anlayamıyorum. Sabahtan akşama kadar evimizden çok durduğumuz yerde mutsuz nasıl durulur, esimizden cocugumuzdan cok gorduğumuz insanlarla nasıl konuşulmaz.
Bende bu yüzden arkadaşsız kalmaktan korkuyorum
Yüz yüze bakıyoruz hep
Ama insanlara sinir olup yüzlerine gülemiyorum
Ama onu yapan burda çok

Arkamdan ne konusulduguna baglı olarak , hanımefendı cızgımden kayıp kavgaya tutusurum ozel hayatımla ılgılı olarak dusunuyorum.

İşle alakalı atıp tutuyorlarsa arama cok fena bır set cekerem.

Ama benım hayatımda boyle fena ınsanlar yok ıste

benım arkamdan konuştuklarını duyuyorum , hiçte bir tarafıma sallamıyorum ,

iş yerinden çıktıgım an hepsini unutuyorum

Beni de sıkıcı sanıyorlar
Ben laf atmazsam atmıyorlar
Bundan önceki işyerim böyle değildi sıcakkanlıydı herkes samimiydi
İşte o biraz ortama bağlı. Benim ortamımda herkes erkekler dahil birbirinin arkasından konuşuyor. Kendi aralarında da kavgalılar gruplaşma var. Hiç sevmiyorum gergin ortamı. İçlerine girmemek için uğraşıyorum hatta. Fesat insanlarla muhattap olmaktansa kendi halimde takılmayı yeğlerim. Ha içlerinde iyi olanlar da var ama onlarda dedikoduya ortak olup gruplaşma yoluna gitmişler. Eh onlar da kendi bilir gruptan dışlanmak istemiyorlar sanırım. Garip

Bizimde var dedikoduya dahil olup gruplaşmaya katılan
O kadar garip bir ortam ki arkasından sevmiyorum dediği insanlarla muhabbet eden
Ben bunu yapamıyorum bir insan bana samimi gelmiyorsa ya da sinir olduysam soğuyorum konuşasım gelmiyor
Bu yüzden kaybeden hep ben oluyorum

benım arkamdan konuştuklarını duyuyorum , hiçte bir tarafıma sallamıyorum ,

iş yerinden çıktıgım an hepsini unutuyorum
Peki arkandan konuştuklarını duyunca iş ortamında onlara nasıl davranıyorsun
Hiç mi içinden kızdığın olmuyor

Canım yalnız değilsin. En azından kardeşin var. Şöyle bir şey yap istersen bu hafta insanlara ön yargısız yaklaş. Onları gözlemle. Hareketlerine dikkat et. Hafta bitiminde sana yapmacık gelmeyen düzgün bir insan bulup onunla ilişkini ilerlet. Bir kişi bile sana yetecektir. Yarın birgün Allah korusun hasta olursun, bir işin olur yardım isteyebileceğin bir dostun olması senin için hayırlı olur.

herkese mesafelı olmak en ıyısı , ıs yerınde samımı dost bulmak cok zor herkes cıkarları ıcın bırılerının kuyusunu kazıyor.

Peki arkandan konuştuklarını duyunca iş ortamında onlara nasıl davranıyorsun
Hiç mi içinden kızdığın olmuyor

bak işte o konuda biraz şanslıyım , beraber çalıştıgım benım üstüm iş arkadasım beni hiç muahatap etmez ,

ama mecbur kaldıgım zamanlarda da sadece işle ilgili konuşmammı yapar tlf kapatırım.

benimde yok affedersin ne b.ktan var yani..
yalnizim ölede geçiyor herkes kendi işine bakiyor..
doğum izine çikicam çok az kaldı

siz bir de bizim burayı görün. oda içerisinde nerden baksanız 20 kişiyiz. yan yana oturuyoruz yanımdaki çocuğun sesini duyduğum yok. hepsi moron. sadece bir günaydın akşam çıkarken iyi akşamlar. birbirimizle konuşmak için skypedan yazıyoruz halbuki yanımda oturuyor dön yüzüme söyle. gün içerisinde klavye sesinden başka ses yok. allahtan 1 arkadaşım var o olmasa ne yapardım bilmiyorum. o da bana sen buraya gelene kadar bizim gibi insanların hiç olmadığını düşünmüştüm diyor. morg gibi herkes ölü halbuki en büyüğü 33 yaşında.

bundan önceki iş arkadaşlarımla hala görüşürüz canlarım dostlarım. onlara o kadar alışmışım ki burayı yadırgıyorum aile gibiydik her şeyimizi bilirdik yardım ederdik. çok arıyorum onları çok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…