İşyerin de kafa dengi insan olmaz mı

Bizim şirkette de var biri. Çok dik, çok ukala. Sanarsın küçük dağları o yarattı.
Konuştuğu 2-3 dışında kimse yok. Sevilmeyen bir tip. Konuşma uslübu tarzı sinir bozucu.

Nedense aklıma o geldi.

Onun dışında hepimiz birbirimizi sever destekleriz, yemeklere, eğlenmelere gideriz.

Acaba sorun sende olabilir mi?

umursama kimseyi işine bak gerekirse koy mesafeni

İnan bunu bende düşündüm
Ama bundan önce 2 tane iş değiştirdim hiç birinde böyle şey göremedim
Kendimi sevdirmek için çok uğraştım ama olmuyor
Kimisi çok havalarda kimisi hep benim dediğim olsun istiyor kimisi insanın yüzüne bakmıyor
Bit bayan arkadaş var diğerleri o ne yaparsa onu yapıyor
O küçücük birşey alsa yada yapsa hepsine konu oluyor
Ama ben büyük yada güzel birşey yapsam konusu bile açılmıyor
Özeleştri yaptığımda tek gördüğüm hatam insanlardan çabuk soğumam
Arkasından konuştuğum yada sevmediğim birinin yüzüne gülemiyorum
Ama yanımdaki arkadaşlar birbirlerinin arkasından konuşup yüzlerine gülüyorlar

Hayret ediyorum

Aynı durumdayım. Eski ekibim çok iyiydi, terfi alıp buraya geçtim. Terfi mi ceza mı anlamadım ama neyse.. Bir tane ortak zevkim olan, kafadengi, hadi onun da geçtim idare eder insan yok. Baya sıkılıyım, konuyu takip ediyorum.

Kimseye kendinizi sevdirmeye çalışmayın.

İyi bir iş ortamı da sahiden şans bi yerde, gerçekten de bazı işyerinde güzel insanlar oluyor huzurla çalışıyorsun bazı iş ortamları da leş (işin kendisinden bağımsız olarak).

Kafanız birileriyle uyuşmuyorsa uyuşmuyordur ille arkadaş olacağım diye kendinizi sevdirmeye çalışmayın insanlar bunu kullanır ve itici görünürsünüz. İşle ilgilenin, internette gezin bi şekilde vaktinizi doldurursunuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…