+1İşyerinden (hele bir de samimi) arkadaş edinmek bence son derece büyük bir acemi hatası.
İşimi yapar, genel sohbetler ederim; kimsenin özeline girmem, kendi özelimi açık etmem.
Diğerleri birbiriyle Kaynaşıkİşyerinden (hele bir de samimi) arkadaş edinmek bence son derece büyük bir acemi hatası.
İşimi yapar, genel sohbetler ederim; kimsenin özeline girmem, kendi özelimi açık etmem.
Kardeşiniz hakkında niye kötü konuşturuyorsunuz ki..3 yıldır bir işyerinde çalışıyorum
İşyerimden hiç memnun değilim elimde olsa bir dakika durmam
Ama işte şartlar malum
Aslında işimi seviyorum ama iş arkadaşlarımı sevmiyorum.kız kardeşimle aynı yerde çalışıyoruz fakat ayrı bölümlerdeyiz bir arkadaşım var kardeşimin özel hayatıyla ilgili olumsuz konuşuyor
Bazen beni kıskandırınız düşünüyorum
Eğer özel konular anlatırsam iyi fakat normalde çok samimi olmuyor kullanılıyor muyum acaba
İşyerinde arkadaşsız kalmamak için sesimi çıkarmıyorum ama çok bunaldım
Sizin işyerinizde herkes iyi mi
Arkanızdan konuşulduğunu duysanız ne yapardınız
Arama mesafe koysam çok yanlız kalıyorum koymasam kullanıldığımı hissediyorum
Bana yardım eder misiniz
Kötü derken hakaret içeren değil tabi ki bu kadar konuşturmamKardeşiniz hakkında niye kötü konuşturuyorsunuz ki..
Tıkayın ağzına lafı onlar kim ki gelip kardeşini sana kötülüyorlar...
Arkadaşsız kalmayayım diye kendinizi ezdirmişsiniz, yapmayın..
Boşverin böyle olacaklarına hiç olmasınlar daha iyi..
30 yaşındayım masabaşı iş yapıyorum yapım biraz sakin ama insanlardan çabuk soğuyorum sinirleniyorumYasınız kac?Ne işi yapıyorsunuz?Özür dileyerek söyluyorum ama cok mu ezik duruyorsunuz?
Kardeşimin hakkında dedikodu değil de olumsuz yorum yapıyorsırf arkadaşsız kalacaksın diye kardeşinin dedikodusunu mu dinliyorsun. yazık ki ne yazık....... o kadın senin arkandan kimbilir ne konuşuyordur. işyerindeki arkadaşlık köprüyü geçene kadardır. para ile ilgili bir mevzuda ilk o satar, en çok dedikodunu o yapar, işten çıktığında ilk o konuşmayı keser. işyerinde arkadaşlık olmaz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?