• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İşyerinde ait hissetmeme, yalnızlık duyma

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yoo ben daha dün actım konuyu karıştırıyorsun.
buna çokbenzer bir konu daha var yine aynı reklam şirketi mevzu ot içenler sevgilisiyle aynı evde yaşayanlar bire bir aynı hatta bizde sana boşver işini yap geç kimse sana gel bizle iç bizim gibi ol demiyor o öyle bu böyle diyip durma gül geç öylesine sohbet et yalnız kalmak istemiyorsan falan demiştik sayfalarca yorum geldi

Yoo ben daha dün actım konuyu karıştırıyorsun.
Kabullenmek derken aslında kendime zarar veriyorum kendimi üzüyorum başkalarını düşünerek.

Yeni bir işe başladım. Bu arada reklamcılık sektörü yani en geniş insanlar bu sektörde herhalde diye düşünüyorum. Şimdiye dek daha normal yasayan insanlarla calistim ama burası farklı. 25 yasındayım. Aynı yaslardayız hepimiz. Mesela bir gay cocuk var ama cok iyi bir insan kibar saygılı biri bu insan beni rahatsız etmiyor onun tercihi diyorum ilgilenmiyorum ötesi ile erkek sevgilisi ile yaşaması etmesi banane diyebiliyorum. Bu arada kızlar da cok rahat mesela biri sevgilisi ile yasıyor evlenmeden yasamak onun tercihi sonucta. Ama.bir kız var ki ilk günden beri hareketleri asırı sımarık hiç çekinmesi yok bunu özgüven gibi görüyor ama sımarık yani. Ailesi de rahat ve öyle yetiştirmiş. Ot içmeyi uyuşturucudan bahsetmeyi öyle bir cevresi oldugunu söylemeyi marifet sanıyor gibime geliyor ki bahsediyor devamlı ilgi cekmek isteyen cocuklar gibi. Mesela bugün de özelini anlatıyordu işte biri ile öpüşüyor sonra başkası ile gidip yatıyor bana cok garip gelen seyler bunlar. Biliyorum bu dünyada her telden insan var kimsenin ahlak bekçisi de değilim yanlıs anlaşılmasın. Ama kendimi uzaylı gibi hissediyorum özgüveim zedeleniyor. Rahat hissetmiyorum kendimi pek ortamda sanki beni küçümserler gibime geliyor. Zaten takıntım var bu konuda ailemin durumu iyi değil küçük sobalı bir evdeyiz Vs diye kendimi kıyaslayıp üzülüyorum ister istemez. Tüm bu duygulardan kurtulmak istiyorum. bu işyerinden cıkamam zaten babam da calısmıyor işe ihtiyacım var. Ama bazen asırı takıyorum. Yapmacık olamıyorum abartı hareketler bana göre değil. Benle aynı anda baslayan bir cocuk var mesela ona da taktım kafayı aynı odada o cocuk ben ve bahsettiğim kız beraberiz aynı meslekteniz 3 müz. O kızla asırı samimi benle konuşmuyor filan yani hiç konuşmasam onla soguk buldu dicem ama özellikle bikaç kez sohbet de actım yok farketmiyor bu da beni üzüyor alt tarafı biri konusmasa nolur diyorum sonra yine dışlanmış gibi hissediyorum sürekli kıza yalakalık yapıyor bu arada bu cocuk.

Diyeceksiniz ki tak kulaklığı işine bak o da olmuyor işte aksama kadar ordayım ailemizden cok onları görüyoruz iş arkadaşlarımızı.

Siz nasıl baş ediyorsunuz bu durumlarla?
Bak burada

Yani neyin peşindesin anlamıyorum olabilir o zaman ilk işe başlamıştım. Suan farklı biseyden bahsediyorum kendimle ilgili detay verdim ve buna dair seyler bekliyorum. ne zaman konu acacagımı Vs sormam mı gerekiyor yada senede bir konu acma hakkım filan mı var sabır yaa istemiyorsanız siz okumayın ilgilenmeyin.

Yani neyin peşindesin anlamıyorum olabilir o zaman ilk işe başlamıştım. Suan farklı biseyden bahsediyorum kendimle ilgili detay verdim ve buna dair seyler bekliyorum. ne zaman konu acacagımı Vs sormam mı gerekiyor yada senede bir konu acma hakkım filan mı var sabır yaa istemiyorsanız siz okumayın ilgilenmeyin.

Tabi ki istediğinizi açın vs bize ne ama aynı tür konuyu aynı ay içersinde 3. açısınız. Ee sorun koku aynı olunca verilen cevaplar da aynı oluyor sonuçta. Amaç nedir 3 kere konuyu açmada? Yani ne gibi bir cevap bekliyorsunuz tatmin olmak için

Dışlamakta o kadar haklılar ki deli misin sen laf mı dedik sana aynı konu vardı sana tavsiyeler verdik uyguladın mi diye sorduk yok ben konu açmadım dedin gösterince ne saldırıyorsun seviyesiz kim seninle arkadaş olmak ister böyle saldırırsan hak ediyorsun bence

Tabi ki istediğinizi açın vs bize ne ama aynı tür konuyu aynı ay içersinde 3. açısınız. Ee sorun koku aynı olunca verilen cevaplar da aynı oluyor sonuçta. Amaç nedir 3 kere konuyu açmada? Yani ne gibi bir cevap bekliyorsunuz tatmin olmak için
Ne bekliyor biliyor musun bunun kıskandığı o ot çeken kız var ya onu gömelim sıkma canını normal olan sensin diyelim istiyor mesele bu ben ilk mesajda gayet düzgünce dedim ki tavsiye verdik yaptın mı? Onun yaptığına bak bu kadar kasıntı biri zaten o rahat gruba giremez yok gaymiş yok otçu şımarık sevgilisiyle yaşıyor yalaka ya banane beni ilgilendirmez herkesin hayatı diyip onlarla insan olduğu için konuşmuyor hepsine önyargı ile bakıyor ne olursa olsun insanlara önce insan olduğu için yaklaşması yargılamaması lazım kafası sarmazsa konuşmaz mesafe koyar olur biter bunu herkes defalarca anlattı

Cevap vermek zorunda değilsin

Ne bekliyor biliyor musun bunun kıskandığı o ot çeken kız var ya onu gömelim sıkma canını normal olan sensin diyelim istiyor mesele bu ben ilk mesajda gayet düzgünce dedim ki tavsiye verdik yaptın mı? Onun yaptığına bak bu kadar kasıntı biri zaten o rahat gruba giremez yok gaymiş yok otçu şımarık sevgilisiyle yaşıyor yalaka ya banane beni ilgilendirmez herkesin hayatı diyip onlarla insan olduğu için konuşmuyor hepsine önyargı ile bakıyor ne olursa olsun insanlara önce insan olduğu için yaklaşması yargılamaması lazım kafası sarmazsa konuşmaz mesafe koyar olur biter bunu herkes defalarca anlattı

Kasıntı sensin. Herkes böyle söylemedi. Cevaplamak zorunda da değilsin

Dışlamakta o kadar haklılar ki deli misin sen laf mı dedik sana aynı konu vardı sana tavsiyeler verdik uyguladın mi diye sorduk yok ben konu açmadım dedin gösterince ne saldırıyorsun seviyesiz kim seninle arkadaş olmak ister böyle saldırırsan hak ediyorsun bence
Çocuk gibisin aynı o saydıgın kelimeler asıl seni anlatıyor bence kuyruğuna basınca hemen tırnakların cıktı. Sana soracak değilim istersem 500 kere acarım. Hakkediyormusum da bilmem neymiş de sende onlar gibisin sonucta evlenmeden aynı evde yatıp kalkmıssın ondan onları yakın bulman hadi bas git.

Ben de aynı şeyi 3.ye yazmissiniz sorun kökü ayni farklı ne cevabı bekliyorsunuz diyorum?

Benim yapmam gerekenleri soruyorum. Üstesinden nasıl gelmiş diğer kişiler yalnız neler yapıp takılmıslar sonradan bu durum geçici olabilir mi Vs cevaplar arıyorum rahatlamak istiyorum. . Yani niye hesap veriyorum ki suan

Benim yapmam gerekenleri soruyorum. Üstesinden nasıl gelmiş diğer kişiler yalnız neler yapıp takılmıslar sonradan bu durum geçici olabilir mi Vs cevaplar arıyorum rahatlamak istiyorum. . Yani niye hesap veriyorum ki suan

Çünkü farklı hicbir şey yapmadan 3 kere aynı şeyi soruyosunuz. Kendiniz bir çaba göstermeden burda soruyu sorup sizi destekleyen bı şey yazınca "aman umrumda değiller zaten" tarzı şeyler yazıyorsunuz. Bu umrunuzda olmayan şeyler için aynı ay içinde 3. konu. amacım kaç konu actiginizi sorgulamak vs değil sadece kendiniz hiçbir şey yapmadan burda kimse size yardım edemez.

Çünkü farklı hicbir şey yapmadan 3 kere aynı şeyi soruyosunuz. Kendiniz bir çaba göstermeden burda soruyu sorup sizi destekleyen bı şey yazınca "aman umrumda değiller zaten" tarzı şeyler yazıyorsunuz. Bu umrunuzda olmayan şeyler için aynı ay içinde 3. konu. amacım kaç konu actiginizi sorgulamak vs değil sadece kendiniz hiçbir şey yapmadan burda kimse size yardım edemez.

Yapmadığımı nereden biliyorsun yapmışım ve bişeye yaramamış demekki. Ay rı ca konularına baktım üst üste sende acmıssın konularını .. Niye actın acaba bi düşün bakalım o zamanki psikolojini. Yargılamak kolay olan.

Yapmadığımı nereden biliyorsun yapmışım ve bişeye yaramamış demekki. Ay rı ca konularına baktım üst üste sende acmıssın konularını .. Niye actın acaba bi düşün bakalım o zamanki psikolojini. Yargılamak kolay olan.

Ben üst üste "aynı" konuyu açmadım ki. lütfen okuduğunuz şeyi algılayıp cevaplayin.

Senin en azından anlastıhın insanlar varmıs ama cidden berbatmıs orası da.
Şans işte. Yani ben kimseyle zıt olmamaya dikkat ediyorum genelde. Fakat onlar pat pat atıyor sonra yine samimiler ben ters yapsam kesin gıcık olup uzak dururlardı yine . Var bu insanlarda bişe anlamadım
Şans işte ya kimisi de iş bilmez beceriksizdir kapasitesi düşüktür ama iyi insanların içine düşer prensesler gibi çalışır parasını kazanır mutlu mutlu. Kader işte ne diyim bana hep cadılarla dolu isyerleri denk geldi bugüne denk. Sen de bendensin anlaşılan. Tatlıya tuzluya karışmayan, erkeklerin saygı duyduğu iltifat ettiği kişilere takar kancayı bunlar genelde.

20 li yaslarda olsam ve yeni girdigim is ortaminda tum cabama ragmen kendimi dislanmis hissetsem bunu sorun yapardim. Yaş ilerleyince bu tip seyler onemsiz kaliyor. O yaşlarda bir gruba dahil olma ihtiyaci hissedebiliyorken, orta yaşlara dogru yalnizligi tercih ediyor insan.
Su durumda yapilacak sey isini yapip evine gitmek. Kendinden vazgecme. Prensiplerin olsun hayatta. Bir cizgin olsun. Bir gruba dahil olmak icin cabalama. Cunku sonrasinda da grupta kalman icin caba harcaman gerekir. Birak onlar seni dahil etsinler gruba. Eger olmuuorsa da sorun etme. Bu insanlar su an hayatinda var. Sinra belki de hayatindan cikacaklar. Onemli olan hep yaninda kalacak olanlar. Cok arkadasin olmasi gerekmez. Seni anlayan bir kisi olsun yeter. Insan kendine yetmeyi becerebiliyorsa yalnizligi da sevmeye basliyor. Kendi kendine yetmeye basladigin an o enerji baskalarini etrafina cekiyor merak etme. Sen oldugun gibi kal.

Şans işte ya kimisi de iş bilmez beceriksizdir kapasitesi düşüktür ama iyi insanların içine düşer prensesler gibi çalışır parasını kazanır mutlu mutlu. Kader işte ne diyim bana hep cadılarla dolu isyerleri denk geldi bugüne denk. Sen de bendensin anlaşılan. Tatlıya tuzluya karışmayan, erkeklerin saygı duyduğu iltifat ettiği kişilere takar kancayı bunlar genelde.
bizim iş yeri de böyle yaşımdan mı bilmem kimse umrumda değil benimde. sidik yarıştırmıyorum.memnunum hayatımdan bir kişi filan vardır dertleştiğim o yetiyor başka serviste.hatta onların yarışırken izleyip gülüyorum.birbirlerini gazlamaları filan çok komik duruyor uzaktan.:D

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X