İşyerinde birinden hoşlanıyorum

nasıl başlasam bilmiyorumm..çalıştığım iş yerinde birinden hoşlanıyorum buraya kadar sorun yok..ama onda en ufak bi kırıntı bile göremiyorum hatta kendimi palyoço bile hisseder oldum bu ara:)..örneğin komik bi olay anlatılsa yada ne bilim bi espiri yapılsa adam direk bana bakıp gülüyor..bi ara düşündüm acaba ondada varmıdır ,derdi ne niye bana bakıp gülüyor..ama hiç sanmıyorum gerçekci olmak vakti.. o gülüp sırıtınca ben ters de bakamıyorum hoş ben hiç bakamıyorum..gülmesinin sebebi benmiyim acaba hissettimiki...yorumlarınızı bekliyorum...şimdiden teşekkürler...
kesin kaçmak taktiğini kullanıyor o kaçsın sen kovala gibi :)

ya kaçma kovalama meselesi oldğunu sanmıyorum..korktuğum bendeki durumu anlayıp egosunumu adam tatmin etmek istiyor..ama gülüşü çok tatlı yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:43:

ya bu 2 3 aydır sıklaştı anlamsız gülmeler..yok ya baskı falan yok yöneticilerden.ya ben ilgisi olduğunu sanmıyorum hatta biliyorum:( ama karşı tarafın her hareketi göze batar ya..ay bana baktı ay güldü ay şunu dedi...bi gariplik var ama sebebi benim galiba..keşke herşey daha farklı olsaydı..tek bildiğim çok içten gülüyor kimsede o gülüşün benzerini görmedim..hafta sonu nasıl geçeek bilmiyorum dua edin de daha fazla hayal alemine dalmiyim:(:(:(

Numaranı bir bahaneyle istedi mi senden? Çünkü ikinci taktik genelde iş bahanesiyle anında numara istemek oluyor. Arkadaşlık biraz ilerleyince önce iş konulu mesajlar atılır veya aramlar yapılır sonra muhabbet başka taraflara doğru kayar.

Aşıksın bu adama canım anlıyorum seni :) Gayet sakin çok da ucunu kaçırmadan iş muhabbeti yap, dobra ama kırıcı olmayan güvendiğin bir arkadaşın da gözlemlesin bir kere olmaz mı?

ya kaçma kovalama meselesi oldğunu sanmıyorum..korktuğum bendeki durumu anlayıp egosunumu adam tatmin etmek istiyor..ama gülüşü çok tatlı yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:43:

Kaç kovala taktiğine giriyorsa hiç uğraşmaa derim bu tür erkeklerin daha olgunlaşmadığını düşünüyorum.Bir zaman sonra yorgunluk ve sinir alır çünkü bu saçma hareketlerin sonucu.Bak diyorum hareketlerden mana çıkarma ,tabiri caizse manmunu eder seni üzülürsün .

Kaç kovala taktiğine giriyorsa hiç uğraşmaa derim bu tür erkeklerin daha olgunlaşmadığını düşünüyorum.Bir zaman sonra yorgunluk ve sinir alır çünkü bu saçma hareketlerin sonucu.Bak diyorum hareketlerden mana çıkarma ,tabiri caizse manmunu eder seni üzülürsün .

haklısın..ama hergün karşılaşa karşılaşa senaristleri geçtim..yok kabullendim benden hoşlanıyor demiyorum zaten ama tek ufak bi hareket göze batar ya insan kendini tatmin eder bendekide o:( son 1 haftadır adamın gözünün içine bakamadım öyle tavanın boyasına bakıyorum:)ama adamlar iyi iş çıkarmış işçilik güzel :D ayyy halim ortada gerisini siz anlayın:50:

Son düzenleme:
Seni anlyorum canm ... ama şu an bu bakışmalardan aldığın mutluluk ,adamın ya sevgılısı yada senınle oyun oynadığını anlayınca iki misli kat kat fazla üzüntü olarak çıkacak...kendini bu tür erkeklerden korumalısın... o üzülsün nıye sen üzüleceksınki .Tavana bakmak daha ıyıdır böyle kalitesizlere bakmaktan emin ol.

Seni anlyorum canm ... ama şu an bu bakışmalardan aldığın mutluluk ,adamın ya sevgılısı yada senınle oyun oynadığını anlayınca iki misli kat kat fazla üzüntü olarak çıkacak...kendini bu tür erkeklerden korumalısın... o üzülsün nıye sen üzüleceksınki .Tavana bakmak daha ıyıdır böyle kalitesizlere bakmaktan emin ol.

aynen o yüzden tavana bakmaya devam...:44:

oyy ben sana kıyamam ya .... üzgünüm keşke dürst erkekler olsa etrafımızda ... milletin işi gücü kendi egosuna hizmet etmek olmuş... bu uğurda kimseyi harcamaktan çekinmiyorlar !! umarım öylelerinide harcayacak birileri cıkar karşılarına

ya özelden yaamıyorummm 100 mesaj yazmam şartmış kusura bakma:(bak sana ne diycm şu anki konuyla alkası yok ama..adamın biri benle görüşmek istiyor evlenmek için ama yaş büyük..sen kendinden 15 yaş büyük biriyle evlenirmisin?

Son düzenleme:
Tabiki hayır... 15 yaş çok fazla bir yaş canm ...sen kaç yasındasın bilmiyorum ama ...çok fazla bu yaş...ilerleyen yıllarda o evde oturmak ıstedığınde ,sen gezmek isteyeceksın ama onun buna enerjısı olmayacak,ve senın yaşadığın bir çok şeyı senden önce yaşadığı için ,sen ne zaman şunu yapalım desen hevesle o ya çok hevessiz ya da istemıyorum dıyecek...üstüne üstlük ondan genç olduğun için seni belkide sıkacak ve güvenemıyecek kıskancak.....bence yasıt olduğun bırıyle düşün evliliği ,,,ve şunu unutma zaman armutları olgunlaştırır insanları değil..yaşı olgun anlayışlı olur ya da daha değer bılır sanma ...

kime neye tepkiyse yaptığımız :D evliliği bile dşünüce sanki malum şahıstan intikam alıyorum ..ay zaten karşı tarafta ölüyor bitiyor bana gözü bende ...:25: nerdeeeee:25::25::25:

Canım senın yasın kaç sormusmuydum ...inat ugruna evlenılırmı aman aman... yağmurdan kaçarken doluyamı tutulmak ıstıyorsun sen ... gençsın bellı böyle düşünceler bu yaşlarda olur ...acelenmı var dur daha neler görcen tanıyacan...

24 ..ya bilmiyorumm çok acaiplerdeyim...özcan denizin ah o gözlerin adlı şarkısını malum şahsa gönderiyorum...

:60::60::60:

Bu da güzel gül geçççççççççç...... çünkü bir çok kendini bir şey sanan erkekler gülüp geçinileck haldeler kafanda büyütme

ah ah :21::15: bakalım zaman ne gösterecek bana daha..yorumlarınız için de ayrıca teşekkürler:46:

Son düzenleme:
Back
X