Bizde her hafta corona biri,biz hep çalışmaya devam..Evet arkadaşlar işyerimizide birisinde korona çıktı. Normal şekilde işe devam edecek miyiz? Filyasyon ekibi gelip test yaptıracak mı? Patronların umursayacağını düşünmüyorum
Ben kamu kurumunda çalışıyorum bizdede durum benzer dönüşümlü çalışma yok odalarda 3 den fazla kişi çalışıyo yan odamdaki adam korona olmuş işe geliyo neden geliyorsun diyen yok servisler tıklım tıkışDurun ben söyleyeyim.
Bizim kurumda kimse eve gönderilmiyor.
Hatta eşiyle aynı kurumda olan ve eşi kovid olan hoca bile zannediyorum geldi henüz test yaptırmadığı için. Eşi pozitif sonucu alınca o da eve gitti.
Aynı odada duran arkadaşımız covid çıktı. Sadece odayı dezenfekte ettiler. Sonra biz dewamke.
Ölsen de geleceksin. Ne de olsa özel üniversite. Tam sömürü düzeni.
100 kişilik sınıfta çocuğun biri covid çıktı. Onda bile 2 hafta bu çocuklafa evden online eğitim verelim demediler. Ödleri patlıyor 1 saat az çalışırız diye. Tabiri caizse rektörün ve dekanın aklı çıkıyor bir şey olacak da okula gitmeyeceğiz diye.
İşten 15 20 dk erken çıkıyorum ki en azından vapura çok kalabalıkken binmeyeyim. O bile gözlerine battı. 15 dk da oasa geç gelemezsiniz dendi.
Şimdi sorarım size. Bunlar insan mı? Hayvan demeye bile utanıyorum. Maddi kaygılar olmasa maskemi suratlafına fırlatır istifa ederim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?