İşyerinde birisinde korona çıkarsa ne olur?

enfali

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
21 Nisan 2016
360
151
103
Evet arkadaşlar işyerimizide birisinde korona çıktı. Normal şekilde işe devam edecek miyiz? Filyasyon ekibi gelip test yaptıracak mı? Patronların umursayacağını düşünmüyorum

Test yapmıyorlar sanıyorum belirti göstermeden. Eşimin iş yerinde vaka görüldü 15 gün şirketi kapattılar eve aldılar herkesi. Karantina falan da yok. Biz kendi kendimizi karantinaya aldık.

İşyeri de temas oranı nasıl

Örneğin odalar aynı mı

Ortak kullanılan alan var mı

Örneğin giriş kattaki birisi pozitif ise 3. kattaki temaslı kabul edilmez

Aynı odada çalışanlardan ikisi olursa karantina oluyor burada devlet kurumlarında ama tek kişi ise sadece o karantinada

Özelde daha da zor karantinaya alırlar sanki

Çalıştığım yerde her gün başka korona haberi geliyor. Aynı servisi kullandığımız, aynı katta çalıştığımız, aynı çay ocağını kullandığımız bir sürü kişi hasta oldu. Çalışmaya devam ettik. Filyasyon, karantina vs hiçbir şey olmadı. Kamu kurumunda çalışıyorum.

benim çalıştığım yerde testi devletten gizli yaptılar sonuçlarımıza biz ulaşamadık. herkes negatif diyip geçiştirdiler ama ofisten bir arkadaşın ailesi covid cıktı diye karantinaya alındı zaten büyük ihtimalle covid bulaştıran kişi arkadaşımdı yurtdışından yeni gelmişti iş için. böyle ahlaksız işte işverenler.

Durun ben söyleyeyim.
Bizim kurumda kimse eve gönderilmiyor.
Hatta eşiyle aynı kurumda olan ve eşi kovid olan hoca bile zannediyorum geldi henüz test yaptırmadığı için. Eşi pozitif sonucu alınca o da eve gitti.
Aynı odada duran arkadaşımız covid çıktı. Sadece odayı dezenfekte ettiler. Sonra biz dewamke.

Ölsen de geleceksin. Ne de olsa özel üniversite. Tam sömürü düzeni.

100 kişilik sınıfta çocuğun biri covid çıktı. Onda bile 2 hafta bu çocuklafa evden online eğitim verelim demediler. Ödleri patlıyor 1 saat az çalışırız diye. Tabiri caizse rektörün ve dekanın aklı çıkıyor bir şey olacak da okula gitmeyeceğiz diye.

İşten 15 20 dk erken çıkıyorum ki en azından vapura çok kalabalıkken binmeyeyim. O bile gözlerine battı. 15 dk da oasa geç gelemezsiniz dendi.

Şimdi sorarım size. Bunlar insan mı? Hayvan demeye bile utanıyorum. Maddi kaygılar olmasa maskemi suratlafına fırlatır istifa ederim.

Evet arkadaşlar işyerimizide birisinde korona çıktı. Normal şekilde işe devam edecek miyiz? Filyasyon ekibi gelip test yaptıracak mı? Patronların umursayacağını düşünmüyorum
Bizde her hafta corona biri,biz hep çalışmaya devam..

Bizim iş yerinde yazın olmuştu. Şuna çok şükür bir şey yok. Esnek çalışmaya da geçilmedi. Akdeniz ilindeyim. İnş vakalar azalmıştır

Komşunun çocuğu babam korona demiş

Patronu herkese antikor testi yaptırmış bununki yüksek çıkmış

Eve göndermiş test yaptırmış bekliyormuş sonucu

Onun patron biraz ilgili

Eskiden her sonbahar tüm şirkete grip alışı yaptırıldı akşam 5 te meyve saati vardı vs

Ben kamu kurumunda çalışıyorum bizdede durum benzer dönüşümlü çalışma yok odalarda 3 den fazla kişi çalışıyo yan odamdaki adam korona olmuş işe geliyo neden geliyorsun diyen yok servisler tıklım tıkış

Hicbisey olmaz koronali olan evine gider siz calisirsiniz bizde boyle oluyor. İlk vakada komple sirkete test yaotirdilar bir kiside daha cikti ama sonrakilerde yapilmadi. Zaten nasil bas etsinler herkes kendini korumakla yükümlü yani

Temaslı kabul edilip; işe devam edersiniz.

Çevremdeki tüm temaslılar işine devam etmek zorunda kaldı. Neyse ki dikkat ettikleri için hiçbiri hasta olmadı. Siz de devam edersiniz sadece temaslı olarak görünürsünüz

Kalan saglar bizim seklinde devam ediliyor.

Kamudan bildiriyorum herkes işe gelmeye devam ediyor, kurum zaten açık olmak zorunda tamamen kapatmak söz konusu değil. Ben ve iki arkadaşım pozitif çıktık, üstlerimiz karantinada da evden çalışmaya devam edin, entübe olmadığınız sürece evde de olsanız işinizin başında olacaksınız dediler öyle de yaptık. Sanayi bölgesindeyiz zaten burada covid normal oldu artık.

Coronali olan eve gerisi devam ediyor bildiğim hep. Artık komple kapatma yok o pandemi baslarindaydi. Eşimin sürekli beraber çalıştığı adam pozitif çıktı ama kimse karantinaya girmedi aynı şekilde devam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…