bi zaman sonra onlarda bozuşur,izle ve gör...Merhaba yaklaşık altı yıldır kurumsal bir firmada çalışıyorum. Önceki birimimde mobbing ve işi sevmediğim halde 5 yıl kaldım. Bu birime geleli altı ay oldu ve dışarda kalan ben oldum? Herkese güleryüzlü olsam da hoş muhabbet etsem de en başta hiçbir sorunum yoktu.5 kişilik kadınlardan oluşan bir birim2 si ile nasıl oldu bilmiyorum ters düştüm : sallamadım diğer ikisi ile iyi anlaşmaya başladım.;bayağı iyi gidiyorduk bıçak keser gibi bir anda onlar da ters davranmaya başladı ? ki diğer iki dedikoducu yalancı üçkağıtçılaırn bi halt yemesi olduğunu düşünyorun( bu konuda geldikleri yerde adları çıkmış). Yanlız kaldım :birşey soruyorum yüzüme bakmadan cevap veriyorşar muhabbet açmaya çalışıyorum kısa cevaplar veriyorlar. O kadar huzursuzum ki ilaç kullanmaya başladım! Ama hiç umrumda değil gibi yapmaya çalışıyorum. Çabalamak da yordu açıkçası beni: iletişim kurma çabası; bıktım artık hiçbiriile konuşmak istmeiyorum. Modumu çok düşürüyorlar;Burdaki işi sevdim müdürümü de sevdim: daha yeni bu birime geçmişken bir daha birim düeiştirmek ve yeni bir ortama girmek istemiyprum .Lütfen hanımlar tecrübesi olan paylaşsın? Ne yapmalıyım? Nefes alamıyprum artık; Bu arada müdürümle durumu konuştum kendi aranızda halledin dedi;sorunu konuşsam belki bunu koz olarak kulanacak insanlar olduklarını düşünyüorum ; konuyu açamıyorum da
iyi insan olsalar ya da karakterli başkasını dinleyip karar kılmazlar!!!
Merhaba yaklaşık altı yıldır kurumsal bir firmada çalışıyorum. Önceki birimimde mobbing ve işi sevmediğim halde 5 yıl kaldım. Bu birime geleli altı ay oldu ve dışarda kalan ben oldum? Herkese güleryüzlü olsam da hoş muhabbet etsem de en başta hiçbir sorunum yoktu.5 kişilik kadınlardan oluşan bir birim2 si ile nasıl oldu bilmiyorum ters düştüm : sallamadım diğer ikisi ile iyi anlaşmaya başladım.;bayağı iyi gidiyorduk bıçak keser gibi bir anda onlar da ters davranmaya başladı ? ki diğer iki dedikoducu yalancı üçkağıtçılaırn bi halt yemesi olduğunu düşünyorun( bu konuda geldikleri yerde adları çıkmış). Yanlız kaldım :birşey soruyorum yüzüme bakmadan cevap veriyorşar muhabbet açmaya çalışıyorum kısa cevaplar veriyorlar. O kadar huzursuzum ki ilaç kullanmaya başladım! Ama hiç umrumda değil gibi yapmaya çalışıyorum. Çabalamak da yordu açıkçası beni: iletişim kurma çabası; bıktım artık hiçbiriile konuşmak istmeiyorum. Modumu çok düşürüyorlar;Burdaki işi sevdim müdürümü de sevdim: daha yeni bu birime geçmişken bir daha birim düeiştirmek ve yeni bir ortama girmek istemiyprum .Lütfen hanımlar tecrübesi olan paylaşsın? Ne yapmalıyım? Nefes alamıyprum artık; Bu arada müdürümle durumu konuştum kendi aranızda halledin dedi;sorunu konuşsam belki bunu koz olarak kulanacak insanlar olduklarını düşünyüorum ; konuyu açamıyorum da
iyi insan olsalar ya da karakterli başkasını dinleyip karar kılmazlar!!!
Bence problem benim falza tevazulu alçakgönüllü olmam:kim ne yaparsa yapsın hiçbirşeye sesim çıkmıcak imajı verip çoğu şeye de sesszi kalıyorum:konnuştuğumda herşey sarpa sarıyor gibi geliyorDaha önceki iş yerinizde de mobing yaşamışsınız. Acaba farkında olmadığınız hatalarınız olabilir mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?