işyerinde dışlanıyorum:(lütfen yardım edin

Kendimde bir suç bulamıyorum ki kimseyle tartışmıyorum yada ne biliöm hep uzlaşmacı yaklaşıyorum.Bendeki sorun ne olabilir çok merak ediyorum aslında hep kendime eleştri getiririm böyle zamanlarda bulamıyorum sorun ne

müdürünüzle ne konuştunuz tam olarak? yüzüme bakmadan konuşuyolar filan mı dediniz?
Evet selam veriyorum almıyorlar dedim.Yüzüme bakmıyorlar dedim.Kendi içimde iki üç aydır çözemeye çalıştım ama çözemeyince size gelmek durumunda kadlım deidm:O da kendi arnaızda çzöün dedi:) SOn gelen benim diğer 4 kız kendi aralrında ikişerli ahbaplar zaten ben her halükarda 1-0 yeniktim

Artık öyle yapıyorum ama bu beni geriyor açıkçası

Bol erkekli bir birime geçin
Allahtan çalışma odamda tekim.. Yoksa cidden bende dayanamazdım.
Daha önceki kurumda 3 kadın 2 erkektik . Kadınlar yüzünden işi bıraktım. Artık bıktırmışlardı.
Daha yeni öyle biryerden geldim ve maalesef onlar da iş göstermiyorlar ve kadın hiçbirşeyi beceremez gibisindne aşağılıyorlar:bence ben hayatı beceremiyorum galiba

böyle bi durumu müdürlü paylaşmanız çok saçma değil mi sizcede? iş konusunda sizi yavaşlatmıyolarsa, zor durumda bırakmıyolarsa müdür ne yapabilir? kenara çekip arkadaşınızı dışlamayın diyecek hali yok ya.

Hayır aslında direk yapılması gerekn budur .Ayrıca bana inatlarına işimi de yavaşlatıyorlar:bildiklerini de bilmiyorum deyip yalan söyleyip işi yokuşa sürüyorlar: Bu durum mobbinge giriyor ve Bunu yönetiicnin çözmesi gerekiyor:nasıl orasını bilemediği için o da çözmüyor.Ekip sinerjisinin olmamaıs işi inanılmaz yavaşlatıyor

Artık öyle yapıyorum ama bu beni geriyor açıkçası
Gerilememeye çalışın elinizden geldiğince, yaptıkları ayıp koca koca insanlar kimbilir belki bir zaman sonra kendi aralarında problem size izlemek düşer

Bu yüzden bütün çalışma arkadaşlarım erkek olduğu için mutluyum.Siz ne yaparsanız yapın anlasamazsınz.Kadınlar birarada zor calisir canm ya.
Cidden çalışmayı en çok sevdiğim yer erkek öğretmenle dolu bir köy okuluydu
O beni şikayet eder mi kıyafetimi nasıl buldular arkamdan ne konuşuyorlar gibi dertlerim yoktu
Şimdi kadının çok olduğu bir merkez okuldayım çalışma ortamı berbat

Neden kadınlar böle peki?Yıllardır cevabını bulamadm.Bense ofise bir bayan daha alınsın diye takla atıorm.Kadının kadına düşman olması şaşırtıcı cidden.

Neden kadınlar böle peki?Yıllardır cevabını bulamadm.Bense ofise bir bayan daha alınsın diye takla atıorm.Kadının kadına düşman olması şaşırtıcı cidden.
Bende bulamıyorum
O onun kocasını kıskanır diğeri evini parasını kıyafetini
biri biriyle kankadır gelenlere huzur vermezler
Bir türlü anlamadıkları şey de çalışma ortamında anlamsız kıskançlıklar rekabet tüm ortamı bozar bu da sana stres olarak geri döner
Aman aman iş yerini hiç bozmayın gelmesin kadın çalışan falan

Arada bir stajer kızlar gelio sevindirik oluom

Arkadaşlar herkese teşekkür ederim cevapladığınız için
insanlık ölmemiş demek

İşe odaklan.

Yine de samimiyet ve güleryüzü eksik etme.

Asla Müdür'e vs şikayet etme.

Çalışmana bak gerisi hikaye.

Bende işyerinde çok kimseyle muhattap olmam.

dışlasınlar bakalım.ne olacak. siz de hiç umursamayın
kendi sosyal çevrenizle görüşün. işinizi yapın çıkın.
zaten işyerinde samimiyet iyi olmaz.sonu hep dedikoduya varır.

Cnm benim yaşadıklarımı bilsen benim konularımı oku hep beraber dopumgünleri mi kutlamadılar iftira mı atmadılar dünkü düşmanlar kanka oldu 10 aydır tek başımayım ben çok acı çektim çok inan seni anlıyorum ama sen yolundn şaşma işyerinden dostluk da bekleme binde bir oluyormus anladım çok acı ah bir yazsam offff

Her işte aynı sorunlar var malesef.Bende 5 yıldır calısıorum.200 kısilik bır ortam .İşten çıkmayı dusunuorum.Oyun yapanlar kazanıo.Insanlar haklının degıl guclunun yanında.Allahım işinde hayırlısını versın.Ben ısten cıkıorum cagrı merkezı sektoru ve çok zor .5 yıl huzmet verdım artık gıtmıo.Daha oncede cıkmayı dusundum borcum vardı .Ama bana bır getırısı yok.Dedıkodu yalan yılan o kadar cokkı.Herkes dıokı her ortam boyle .Bılmıorum.Allah her seyın hayırlısını versın gercekten.Siz işinize bakın.Eger tutunacak bır dalınız varsa ınsanları onemsemeyın.Bılıorum cok zor ama .Benım sebeplerım var cıkmak ıcın.Radyosyon sureklı stres

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…