İşyerinde ki adamin gereksiz yersiz tavırları

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Sorun adamda değil, sizde. Reddedilmeyi kaldıramayıp çocuk gibi davranmaya başlamışsınız. Adam için ukala, kibirli vesaire diye atıp tutuyorsunuz ama aylar önce hoşlanmışsınız bu adamdan, o ne olacak? Erkek yapınca bu olayı nasıl itici buluyorsam, kadın yapınca da aynı. Rahatsız etmeyin tavırlarınızla insanları, hayret bir şey ya.

Bana eşcinsel olabilir gibi geldi nedense. Sizle rekabete girmiş gibi. Sizin ondan hoşlanmanizdan bu kadar rahatsız olmasını anlayamadım.

Kör ya da aptal değilsinizdir ama bir an önce işyeri romantik komedi filmiymiş gibi yaşamayı bırakmalı ve her hareketini de izlemeyi bırakmalısınız.

Zaten işi de zor buldu onu bunu beğenmeye beğenmeye. Şimdi de işten başka herşeyi yapıyor maşallah.

Bana eşcinsel olabilir gibi geldi nedense. Sizle rekabete girmiş gibi. Sizin ondan hoşlanmanizdan bu kadar rahatsız olmasını anlayamadım.
Yok konu sahibi çocuğa takıntılı. Hoşlandığını söylediğinde çocuk reddetmiş .Çocukta ilgi hoslanti yok aylardır rahat bırakmıyor her tavrın,konuşmanın , davranışın altında acaba benden hoşlanıyor mu diye düşünüp burda onay bekliyor . Diğer paylaşımları okusanız anlarsiniz, adama yazık .

+1
Bu çocuğa bu kadar takıntılı olduğu için de karşısına çıkabilecek başka aşk fırsatlarını göremiyor.

Hicbirsey anlamadim.
Simdi hanimkizimiz hoslanmis Adam geri mi cevirmis,yoksa olay isde giciklik yapmasi mi?

Bunlar hep ortalama bir kadının çok da fazla reddedilmeyişinden kaynaklı oluyor bence. Sizi reddeden adama takıntı geliştiren ilk kadın değilsiniz. Erkekler ergenliğinden beri sayısız kez reddedilmiştir, şerbetlenmişlerdir. Ama kadınlar alışık olmadığı için böyle gurur meselesi haline getirebiliyor. Ama bunun aylar sürmesi de korkunç. Fena hırs yapmışsınız, adam alıyor o negatifi, garibim yazık bi çarpar gibi duvardan geçmediği kalıyor. İş arkadaşlarınızın yüzüne gülmesine kanmayın, ardınızdan gülüyorlar size.

Hemen hemen 2.5 sene önce huvese ile instagram dan konuşuyorduk ben o ara kaç yere iş görüşmesine gittim ama kendisi yok armudun sapı üzümün çöpü ben buna layık değilim şuna layık değilim derken daha 1 sene önce ancak iş buldu ondan da kovulur yakında
Zaten işi de zor buldu onu bunu beğenmeye beğenmeye. Şimdi de işten başka herşeyi yapıyor maşallah

İş yerinden arkadaş bile edinmem kolay kolay. Gidip birisiyle sevgili olmak için uğraşmak da ne bileyim...
Olmuş geçmiş bakmayın ilgilenmeyin normal işlerinize odaklanın.

Cevapını -> Cevabını
Dağa -> Daha
Senin iş yerinde çalışmaya gönlün yok boş boş şeyler mi kovalıyosun napıyosun? Taktın kafayı adama. Bırak işine gücüne bak insanların diline düşeceksin en sonunda.

Kusura bakmayın ama hiçbirsey anlaşılmıyor

Yıllardır iş konusu açıyordu şimdi bi 2 yıl da bu herifin konusunu açar durur artık.

Birbirinize şahsi sosyal medya hesaplarınızı verecek kadar yakınlık kurduğunuz bir insanla; özelde yaptığınız sohbeti, konusuna taşımanız hoş olmamış.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…