- 1 Nisan 2022
- 2.857
- 1.669
- 83
- 38
Eşim tek başına mücadele Veriyor . Borç var yalnız bırakmak istemiyorumValla böyle bi durumda işi sağa sola atmanin bi anlamı yok. Bas istifani çık yani.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Eşim tek başına mücadele Veriyor . Borç var yalnız bırakmak istemiyorumValla böyle bi durumda işi sağa sola atmanin bi anlamı yok. Bas istifani çık yani.
Eşim tek başına mücadele Veriyor . Borç var yalnız bırakmak istemiyorum
Evet keser ise kessin . Az kaldı borcum en fazla biraz daha sıkıntı çekeriz olmadı aksini iddia etmiyorum ki hala kesecekse kessin kalanla idare ederiz artık o ay sonrasına bakarımEe borç varsa diğer konudaki gibi nasıl atıp tutıyorsunuz maaşımdan kessin gerekirse kaybettiğim 5000’i diye??? Bu ne perhiz bu ne lahana turşusu?
Çünkü çıkmaya kalksam çıkamıyorum yerime eleman bulamıyorlar. Bari kovulayım diyorum çünkü çıkıcm çıkaracaklar yılan hikayesine döndü çünkü .Anlamadığım zaten tazminat alamayacaksin ne diye kovulmayi bekliyorsunuz ?
Bana aşırı onur kırıcı geliyor bu durum ya
Öyle çok borcumuz yok yani vardı azaldı bu yüzden rahatım yaniBir de biz de zamanında deli gibi borca batıp çalıştık valla üçbuçuk atardım kovulmamak için. Sizi hem kel hem fodul gördüm biraz.
Madem rahatsınız 2 güne 1 burada konu açıp patronunuza her türlü hakareti edeceğinize ayrılın işten, kafanız da rahat olsun.Öyle çok borcumuz yok yani vardı azaldı bu yüzden rahatım yani
Ayrılmaya çalışıyorum zaten iş arıyorumMadem rahatsınız 2 güne 1 burada konu açıp patronunuza her türlü hakareti edeceğinize ayrılın işten, kafanız da rahat olsun.
Bildiğimden değil söyleyeceğimi sadece bir yorum olarak kabul edin. Bu yaptığınız hata tazminatsız çıkarılmaya sebep olabilir mi?Kızlar selam
Sizden destek demeyeyim de akıl fikir ne biliyim işte yardım almaya geldim.
Çoğunuz biliyor ben bu şirkette memnun değilim yöneticimden dolayı hakaret vs bi ara çıkartılıyordum bana haber vermediler ben fark ettim istifa ettim iş yanlış anlaşmaya döndü kaldım. Neyse hatamı anlatayım ben : ben vize otel uçak işlemlerine bakıyorum . Fuara gitmesi gereken kişilerden birinde değişiklik oldu bende oteli kestirmemiştim opsiyonu vardı. Bayramda o telaşla isim değişikliği yapmak istedim otel kabul etmedi 13bine keseceğim oteli baştan rezervasyon ile 18bine kestirdim ama bnu kimseye söylemedim . Patron aylar sonra faturaları kontrol ediyor . Eşimde boşver kovulma bahanen olur diyor boşvereyim diyorum ama içten içe korkuyor takıyorum galiba . Zaten çıkmak istiyordum eşimde çalış bakana kadar zaten sorar sende söylersin direk kovar dedi. İyi de dedim daha kötü ne diyeceğim haberiniz var mıydı herkesin 13bin bi tek şu kişinin 18bin neden böyle diyecek ne cvp vereceğim yoo direk yanlışlık yapmışım sonradan farkettim diyeceksin dedi yada size söyledim diyeceksin dedi o da bağırır kovar zaten dedi bırak aradaki farkı kessin isterse dedi.( eşim böyle bi adam değil patrona kıl bana yaptıklarından dolayı ondan hakaret aşağılama hepsi var borcumuz var ondan çalışıyorum ) sizce ne yapayım ?
5 aydır çalıştığınız yerden neden kovulmaya çalışıyorsunuz ki. tazminat alamazsınız. alsanız ne kadar olacak ki. işsizlik maaşı da alamazsınız sanıyorum. e ne bekliyorsunuz çıkmak için. neden kovsunlar ki. siz çıkınBakış açınız doğru . Haklısınız aksini söylemiyorum bende zaten. Ama küçük bi kasabadayım yani benm tekrar iş bulmam biraz zor maalesef be bu kasabanın en iyi firmasında çalışıyorum . Ama gelin görün ki patronu kıl desem değil cins desem değişik. Evet sadece bana değil herkese böyle. Kiminin uzun zamandır olduğundan çıkmam tazminat için kovsunlar derdinde. Eşim defalarca çıkmamı istedi zaten bi kaç kere istifa da ettim o yüzden. Ekmek yiyorum doğru ki ben güven meselesine dikkat ederim yani bnu anlattım böyle bi insan değilim sadece kendimi kovdurmam lazım bunu bilerek mi yaptım hayır ben yazdım zaten bi hata yaptım diye ..
EvetBildiğimden değil söyleyeceğimi sadece bir yorum olarak kabul edin. Bu yaptığınız hata tazminatsız çıkarılmaya sebep olabilir mi?
İyi de bi dediğiniz digerini tutmuyo. Eğer böyle bi durum varsa neden kovulmak istiyorsunuz.iyi bir performans sergileyip kalmak için cabalamaniz gerekmez miydiEşim tek başına mücadele Veriyor . Borç var yalnız bırakmak istemiyorum
Tazminat almak için derdim yok zaten . İlk başta ben istifa ettim sonra yöneticim kalmamı istedi kaldım sonra baktım onlar beni çıkarıyor bnu netten gördüm 12 gündür ilan duruyormuş görünce ben istifa ettim yanlış anlaşılma oldu yılan hikayesine döndü artık5 aydır çalıştığınız yerden neden kovulmaya çalışıyorsunuz ki. tazminat alamazsınız. alsanız ne kadar olacak ki. işsizlik maaşı da alamazsınız sanıyorum. e ne bekliyorsunuz çıkmak için. neden kovsunlar ki. siz çıkın
Borç 5 aydır azaldı baya çok şükür bir borcumuz yok şuanlık az kaldı yani ..İyi de bi dediğiniz digerini tutmuyo. Eğer böyle bi durum varsa neden kovulmak istiyorsunuz.iyi bir performans sergileyip kalmak için cabalamaniz gerekmez miydi
Hanım efendi ne söylesek olmuyo. Borcum var diye kendiniz söylediniz e o zamam calis dedik yok borcum az kaldi diyosunuz. İşten kovulmak istiyorum diyosunuz onu yapacaginiza istifa edin diyoruz yok işe ihtiyacim var diyosunuz. Gerçekten dalga mi geçiyorsunuz anlamadım.Borç 5 aydır azaldı baya çok şükür bir borcumuz yok şuanlık az kaldı yani ..
İyi de ayrılmaya çalışmıyorsunuz. Kendinizi kovdurmaya çalışıyorsunuz. Yazın istifanızı verin kime veriliyorsa, doldurun sürenizi çıkın. Hatta belki gününüzü doldurmanızı bile beklemezler. Bu şekilde hem sizin psikolojinin bozuluyor hem de şirkete zarar veriyorsunuz.Ayrılmaya çalışıyorum zaten iş arıyorum
Bence bu işin eskisi yenisi yok.Eskiden olsa dediğiniz gibi yapardım gider bu benim hatam böyle böyle oldu derdim farkı keserse kessin ne yapayım. Hoş değil farkındayım ama onların davranışlarına göre hakaret ediyorum .
Haklısınız bir şey demiyorum kendi yaptığımı doğru bulmuyorum eğer öyle bir insan olsam buraya yazıp insanların yorum yapacağını bile bile konu açmazdım zaten . Her şey olacağını varır dedim bıraktım bende akışına . Vicdan olarak kafaya taktığım pek söylenemez. Bi kaç ay sonra soracak bu niye böyle diye . Faturalara imza isim yazdığımızdan dolayı bilecek gizleme olsa ismimi yazmam zaten . Keserse kesin ne düşünürse düşünsün etik değil evet o yaptı diye de yapmıyorum zaten yapmamın bi sebebi de yok öyle bi insan değilim gelsin bağırsın çağırsın sorsun hesap kovacaksa kovsun umurumda değil. Söyleyeceğim tek cümle size söyledim diye hatırlıyorum o da kabul etmeyecek hiç uzatmayacağım haklısınız gözümden kaçmış ne derseniz o .. çünkü başkasının hatasında bile haklı da olsam değişen bir şey yok . DinlemiyorBence bu işin eskisi yenisi yok.
Karşınızdaki insanın karakteri bozuk diye kendi karakterinizden ödün vermeyin derim ben.
Zaten aranızdaki insani ve karakter farkı ancak böyle korunur.
Yaptığınız yanlışı uygun bir dille ifade edin.
Zaten daha önce de çıkmayı göze almışsınız, almamış olsanız dahi doğruyu söyleyin çıkaracaklarsa da çıkarsınlar.
Şahsen kişinin erdemini şartlara göre koruma fikri bana çok etik gelmiyor size de gelmiyor ki vicdanen rahatsızsınız.