• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İşyerinde mesai arkadaşının küfürlü konuşması ? Tayin vermek istemem

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Eee o zaman sorun ne ? Guvenmiyorsun ona belli ki. Yoksa burda iş bulamaz zaten ,orada kurulu işi var deseniz ister tayininizi gidersiniz
Evet ama oda lojmanda bir kaç sene kalıp burada birikim yapmak istiyor. O ikili oynayınca bende kararsız kalıyorum

Evet ama oda lojmanda bir kaç sene kalıp burada birikim yapmak istiyor. O ikili oynayınca bende kararsız kalıyorum
Valla zorunlu bu sene hemen evlenmek zorunda mısın? Adamın daha elle tutulur işi yok. Diyeceksin ki ya adam akıllı iş bul evlenelim ya da bekleyelim. Ben belirsizlik istemiyorum. Neden sadece sen dusunuyorsun. Adam karlı dağdan serin.

Zaten bir ton borcun varken ille de biri olsun ısrarın hata. Bir süre dişini sıkıp borçlarını kapatıp o sırada dinlenmen lâzımdı. Çok borcun var, bir de kira ev dizmesi eklenen tonla borç vs geçinmenize imkân yok. Adamın doğru dürüst mesleği de yok. İstanbul’da mesela artık 10 bine kümes kiralanıyor şehirden uzak varoşlarında ya da Bağcılar gibi yerlerde rutubetli bodrum kat ev bulabilirsin düşün artık.

Bu sefer yeni yeni sebepler eklemis. İş arkadasinin küfür etmesi ve garip bir adam olması nedeniyle tayin iste bu ne biçim adam, ayni ortamda calisilmaz diye gazlamamiz lazim
Aynı şeyi hissettim okurken, yok sen adamın yanına git diyelim diye her şeyi eklemiş de eklemiş

Senin bilmem kaç bin tl borcun var, maaşınin neredeyse çoğu krediye gideceginden iki maaş değil tek maaş olacaksınız. Muhtemelen asgarinin biraz üstüdür eşinin aldığı maaş, o sebeple geçinemezsiniz.

Şimdi burada konu sahibinin nicki "zorunlu" yerine "çünkü neden olmasın" olsaydı belki bizi dinlerdi.Cunku "zorunlu" nicki olunca kendini mecbur hissediyor saçmalıklara !..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X