• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İşyerinde mesai arkadaşının küfürlü konuşması ? Tayin vermek istemem

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bana bunları yazmış .:KK43:
Ben sana destek olacağım ne demek, siz evleniyorsunuz, evin geçimini beraber sağlayacaksınız. Sanki belediyeden yardım edebilecekmiş gibi nişanlınızın yazdığı. Yine besleyip kendine maddi yük yapmak birini buldun. Rahat, huzur sana batıyor, ille maddi olarak zorlanacaksın, illa aşağlanacaksın, senin hayat tarzın bu.
Ayrıca forum ortamına nişanlınızla yazışmalarınızın ekran görüntüsünü atmak nasıl bir saçmalıktır. Özel nedir hiç mi bilmiyorsunuz. Ciddi psikolojik sorunlu, kişiliği oturmamış içe düşüncesiz birisiniz. Allah çevrenizdekilere yardım etsin.

Yazdıklarını okudum adamın yazdıkları bana çok vıcık vıcık geliyor özür dilerim. Desenize ben borç ödeyeceğim sen ev geçindirmelisin bir süre .
Adamı bizzat tanımıyor burdaki kimse ama tecrübeli arkadaşlar size söylüyor. Umarım tez zamanda doğru bir karar verirsiniz evlenmekte acele etmemek gibi mesela .

Bana bunları yazmış .:KK43:
Ya adamda bir guvenilmezlik var fazlasıyla itici,tam bir cakal.
Destek olacakmış yani Türkçesi sen evi geçindir, ben seni seveyim😂😂😂
Allah bilir destek dediği de iddia,kripto yada halka arzdan gelecek kaynaktir. Bu adamda çalışacak tip yok nerede olursa olsun
git bence tayin al en mantıklısı. sen zaten burada da sürüneceksin büyük şehire git o da sürünsün
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
Bak aklıma yine destek olucam yazdığı geldi

o kadar dertliyim ki , bir derdim var değil bin derdim var olsa daha güzel olurdu. İşyerinde bu benim üçüncü yerim , burda 6 aydır yeni insanlar ile çalışıyorum. Lojmanda oturuyorum ama burası memlekete epey uzak , işyerinde çalıştığım ortamda 6 kişiyiz , bi tane adam var hep şu cümleyi kullanıyor sokucam işinize …. Ya da anasını avradını …… gerisini söylemiyor ama genellikle böyle bi şey soruyorum karışıyor . Yani çok garip bi insan , benim kasımda düğünüm var . Nişanlımın bu küçük şehirde iş bulması neredeyse olanaksız çünkü burada ancak satış danışmanı olur veya fabrikada çalışır. Şu an mesleği olan antrenörlüğü de bırakmak zorunda kalacak . Bizim şu an tayin isteyecegımız bi dönem . Onun yaşadığı şehre tayin versem acaba gerçekten geçinebilir miyiz iki maaş ile, çünkü düğünden sonra onun buraya gelmesi mi mantıklı artık düşünmekten kafayı yiyorum, biliyorum bana verme tayin diyeceksiniz . Ama bu seferde düğün süreci burda iş bulma süreci çok yıpratacak bizi :KK43: siz olsaydınız ne yapardınız tavsiyelerinize çok ihtiyacım var
Bence gidin eviniz, işte müstakbel kocanız için borç yapın biraz da hep size olmaz ki. Ailesiyle de yaşayın onları da gecindirin sonuçta eşinizin ailesi tabi onlara da bakacaksınız.

Ya zorunlu adamın üslubundan bile niyeti belli. Ben sana destek olacağım ne ya? Evlilik zaten onun ya hani, ev kira eşyalar vs. Sorumluluk onun ya hani. Onun gözünde sen evin maaş kaynağısın ama adam da sana destek olacak ay Allah razı olsun be 😂
Koşa koşa evlen zorunlu valla bir al o tayinini çekirdeğimi aldım bekliyorum konularını. Tavsiye falan yok.
Değil mi ama ya aradığım yorum bu. Normalde erkek çalışır kadın "çalışırsa" destek olur. Bu adam yağlı kapı buldum diye sünüp duruyor sinirlerim bozuldu valla

Bir suru tavsiye verdiler. Mantığına yatanı uygulayabilirsin. Küfürlü konuşsunlar sözlük bı durum yok ki. Çok dehşet bunalmissiniz bence. Sakin olun mantiginizi dinleyin.
Annemler ailem de eşin senin yanına geleceğine sen onun yanına git diyor , orada daha rahat edecegımı söylüyorlar . Yakın olduğunda annem de gelir yanıma , gerçekten uzaklıkta çok zor oluyor :(

Evet ama oda lojmanda bir kaç sene kalıp burada birikim yapmak istiyor. O ikili oynayınca bende kararsız kalıyorum
Taşınmayı isteyen sensin o halde.
Nerede çalışmayı düşünüyor ki birikim yapacakmış? Hem sen ona borç miktarını söyledin mi?
Seni çalıştırıp kendi iş bulamadım ayağına evde yatacak gibi geldi bana.
Neyin antrönörüyse o konuda bir takım kursun bişeyler yapsın o zaman.

Gerçekten böyle mi düşünüyorsunuz , cidden benim yerimde olsaydınız ne yapardınız. Burda iş bulamasa evde birbirimizi yeriz :(
Hayir sen kendi kendini yersin o senin parani yer. Eskilerin yaptigi gibi. Yani şoyle duzgunce bir uerde rahatt durup calisamadin duzgun durmadin bekar kalamadin.illa birileriyle kavga ediceksin milletin huyuna suyuna takacaksin yada illa biriyle olacaksin. Daha evlenmedin evlen asil o zaman bizim zulmumuz baslayacak. Nerde fakir nerde culsuz var yapisiyosun en azindan oarasi var cakisiyor memur dedik senin icin evlenecksin parada gidecek simdi

Annemler ailem de eşin senin yanına geleceğine sen onun yanına git diyor , orada daha rahat edecegımı söylüyorlar . Yakın olduğunda annem de gelir yanıma , gerçekten uzaklıkta çok zor oluyor :KK43:
zorunlu inşallah cevap verirsin
aldığın maaş ne ve borcun ne kadar
eline kaç tl kalıyor

Zorunlu hanım her şeyi sorun ve aşırı dert ediyorsunuz . Burcunuzu çok merak ettim. Terazi gibi.. lütfen acil destek alın

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X