- 12 Temmuz 2016
- 74
- 11
- 3
- 42
- Konu Sahibi kadersizimben
-
çocuğunu düşüren kadın o dönemde müdürlükte aşırı çalıştırıldığını ve o yüzden bebeğinin karnında öldüğünü söyledi ve bana aşırı çalışmam yönünde hep baskı yaptı.ben iyiyim de bana yapılanlar bu şekildeSiz bayağı bir tedaviye ihtiyacınız var konu sahibi direkt gidin ve tedavinizi olun.Hiç bir evladını kaybetmiş anne cani olamaz.Kadın evladını kaybetmiş acısı var ve özellikle dee ölü çocuk lafından dolayı da sizi kınıyorum.Evlatlarınız hepinize emanet ve kimin evladı ne kadar yaşar bilinmez.Gidin ve bence ivedi bir şekilde tedavi olun. Ya iyi değilsin ya da canınız sıkıldı burdakilerle eğleniyorsunuz
Yorum yaptım yüklenmedi avukatı mısınız.Ben de evladımı kaybettim kimseye aman benim olmadı seninde olmasın demedim.Acıyı yaşayan bilir.Ölüüüü çocuk lafı çok mu hoş hanfendi saygı lazım herşeyde bilee..Peki siz yanında mıydınız....Niye yükleniyorsunuz ki bazıları benim olmadı onunda olmasın diye uğraşır yaşamış anlatıyor yanındamıydık
Hamile kadın fazla çalıştırılamaz rapor aş yat evde
sevgili arkadaşım kabus gibiydi, hamile kadın 4 ay için iş yapmasa ne olacak, zaten işler yığınla geliyo,üstelik yönetmelik de var, ama herkes böyle resmen insnalıktan çıkmıştı, dehşet verici...Hani hamile, daha yeni de geldi biraz tolerans yok,çok vahşilerdi.işi yapamadığım doğru ama tolerans gösterilseydi uzun zaman içinde daha iyiolabilirdim belki
arkadaşım karnında ölen çocuğu demeliydim, düzeltiyorum.herkes farklı farklı, normalde sizin düşünceniz gibi olması gerekirdi ama maalesefYorum yaptım yüklenmedi avukatı mısınız.Ben de evladımı kaybettim kimseye aman benim olmadı seninde olmasın demedim.Acıyı yaşayan bilir.Ölüüüü çocuk lafı çok mu hoş hanfendi saygı lazım herşeyde bilee..Peki siz yanında mıydınız....
Hamile olmak hastalık değil. Çalışamayacak olsanız rapor verir doktoronuz. Eğer zor bir hamilelik yaşıyorsanız ücretsiz izin alın. Devlette izin almak çok kolay.sevgili arkadaşım kabus gibiydi, hamile kadın 4 ay için iş yapmasa ne olacak, zaten işler yığınla geliyo,üstelik yönetmelik de var, ama herkes böyle resmen insnalıktan çıkmıştı, dehşet verici...Hani hamile, daha yeni de geldi biraz tolerans yok,çok vahşilerdi.işi yapamadığım doğru ama tolerans gösterilseydi uzun zaman içinde daha iyiolabilirdim belki
Benimde evrakları önüme yığıyorlardı yerleştir diye milletin evrakı zaten 5ay hem iş hem aile stresi erken doğdu bebeğim bir tayinle hayatından çıkacak insanlara takma o çocuk stresten sakat olsa bi ömür çekersin ben uğraşıyorum kaç aydır hala bebeğim olmuyor dikkat etzaten öyle yaptım, ertesi gün 'ayyymidem bulanıyor' diye dalga geçen birsürü geri zekalı gördüm çevremde
yönetmelik var ama gebe kadın 7,5 saatten fazla çalıştırılamaz ve basit işler verilmelidir diyor yönetmelikteHamile doktorlar ameliyata giriyorlar bilmem farkında mısınız?
Hiç bir kadın normal giden hamileliği için hasta muamelesi beklemiyor kimseden.
o dediğiniz de oldu maalsef ve uğraşıyorum şimdi ama toptan onlara atamamsuçu, kader belki deBenimde evrakları önüme yığıyorlardı yerleştir diye milletin evrakı zaten 5ay hem iş hem aile stresi erken doğdu bebeğim bir tayinle hayatından çıkacak insanlara takma o çocuk stresten sakat olsa bi ömür çekersin ben uğraşıyorum kaç aydır hala bebeğim olmuyor dikkat et
Aynen bizde engelli bir arkadaş hamile kaldı hiç gıkımızı çıkartmadık düşse dava açardıyönetmelik var ama gebe kadın 7,5 saatten fazla çalıştırılamaz ve basit işler verilmelidir diyor yönetmelikte
insan biraz tolerans bekliyor açıkçasıHamile doktorlar ameliyata giriyorlar bilmem farkında mısınız?
onlar yüzünden olmadı çocuğumun hastalığı,hamileliğin ilk haftalarında bir terslikten ötürü doktor doktor geziyoruz, bu sefer de çocuğuma tolerans göstermeyecekler eminimAynen bizde engelli bir arkadaş hamile kaldı hiç gıkımızı çıkartmadık düşse dava açardı
ben durumumu anlatıyorum cümlelerimde hatalar olabilir ama hiçbir kötü niyetimyok emin olabilirisnYorum yaptım yüklenmedi avukatı mısınız.Ben de evladımı kaybettim kimseye aman benim olmadı seninde olmasın demedim.Acıyı yaşayan bilir.Ölüüüü çocuk lafı çok mu hoş hanfendi saygı lazım herşeyde bilee..Peki siz yanında mıydınız....
Herşey gönlünce olsun diyorum...Umarım bu sıkıntını atlatırsın yönetmelikler ve haklarını biliyorsun bol şans .ben durumumu anlatıyorum cümlelerimde hatalar olabilir ama hiçbir kötü niyetimyok emin olabilirisn
insanlar vahşileşince ben de yasal olarak haklarımıaraştırdım yapacak bişi yoktu, yönetmeliği koydumkarşılarına,onu bile uygulamak istemediler, ben de çektim restiHerşey gönlünce olsun diyorum...Umarım bu sıkıntını atlatırsın yönetmelikler ve haklarını biliyorsun bol şans .
Eğer yapamayacak durumdaysa kimse zorlayamaz dr uda ....banlaöata niyetim yok resmen diş bilenmiş bu son cvp ımHamile doktorlar ameliyata giriyorlar bilmem farkında mısınız?
başka kurumlara bakıyorum rahatlar bana bakıyorum öyle bir yoğunluk, onlar da aynı parayı alıyorlar o halde neden?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?