İŞYERİNDE MOBBİNG

çocuğunu düşüren kadın o dönemde müdürlükte aşırı çalıştırıldığını ve o yüzden bebeğinin karnında öldüğünü söyledi ve bana aşırı çalışmam yönünde hep baskı yaptı.ben iyiyim de bana yapılanlar bu şekilde
yukarda allah var nedne yalan söyleyim...

Niye yükleniyorsunuz ki bazıları benim olmadı onunda olmasın diye uğraşır yaşamış anlatıyor yanındamıydık
Yorum yaptım yüklenmedi avukatı mısınız.Ben de evladımı kaybettim kimseye aman benim olmadı seninde olmasın demedim.Acıyı yaşayan bilir.Ölüüüü çocuk lafı çok mu hoş hanfendi saygı lazım herşeyde bilee..Peki siz yanında mıydınız....

Şu "çok vahşilerdi" sözünü sık tekrarlamanıza istinaden diyorum ki siz bir de özel sektörü görün ve şükredin devlet kurumuna.

arkadaşım karnında ölen çocuğu demeliydim, düzeltiyorum.herkes farklı farklı, normalde sizin düşünceniz gibi olması gerekirdi ama maalesef

Hamile olmak hastalık değil. Çalışamayacak olsanız rapor verir doktoronuz. Eğer zor bir hamilelik yaşıyorsanız ücretsiz izin alın. Devlette izin almak çok kolay.
Kimse tolerans göstermek zorunda değil. Bir sürü seçeneğiniz var hiç birini seçmiyorsunuz.

zaten öyle yaptım, ertesi gün 'ayyymidem bulanıyor' diye dalga geçen birsürü geri zekalı gördüm çevremde
Benimde evrakları önüme yığıyorlardı yerleştir diye milletin evrakı zaten 5ay hem iş hem aile stresi erken doğdu bebeğim bir tayinle hayatından çıkacak insanlara takma o çocuk stresten sakat olsa bi ömür çekersin ben uğraşıyorum kaç aydır hala bebeğim olmuyor dikkat et

1
o dediğiniz de oldu maalsef ve uğraşıyorum şimdi ama toptan onlara atamamsuçu, kader belki de

şunu gördüm, insanlar hakikaten vahşiler, baskıyı yapan da daha önce çocuk düşürmüş bir kadın, bana oldu ona olmasın demedi, habire baskı habire baskı

ben durumumu anlatıyorum cümlelerimde hatalar olabilir ama hiçbir kötü niyetimyok emin olabilirisn

şimdi şunu düşünüyorum çocuğun ameliyatı olacağı zaman ya da doktor araştırdığımız zamanil dışına çıktığımızda yine aynı vahşiliklerine devam edecekler mi

Hamile doktorlar ameliyata giriyorlar bilmem farkında mısınız?
Hiç bir kadın normal giden hamileliği için hasta muamelesi beklemiyor kimseden.
Eğer yapamayacak durumdaysa kimse zorlayamaz dr uda ....banlaöata niyetim yok resmen diş bilenmiş bu son cvp ım

Bunlar kadar da vahşi değillerdir herhal her zaman her şekilde eğer haklı isen bir çıkar yol vardır.Olmadı bas parayı tut bir avukat o uğraşsın.

başka kurumlara bakıyorum rahatlar bana bakıyorum öyle bir yoğunluk, onlar da aynı parayı alıyorlar o halde neden?

Gene aynı noktaya dönüyor konu, siz kazandığınız parayı helal ettirmedikçe ne ailenizin, ne eşinizin, ne çocuğunuzun, ne de işteki sosyal ortamınızın sorunsuz olmasını beklemeyin derim. Allah var, görüyor sonuçta. Başkalarının işinin rahatlığına, bilmem neyine göz dikeceğinize kendi işinizi düzgün yapmaya çalışın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…