- 17 Haziran 2011
- 5.446
- 3.151
- 373
- Konu Sahibi kadersizimben
-
Canım sen çoktan mobbing kurbanı olmuşsun zaten içine kapanık birinin mobbingin üstesinden gelmesine imkan yok sana diyeceğim o işi yapabilen birileri var sonuçta normal bir zekaya sahipken sen niye yapamıyasın ama yapamayacağını kanıksamış kendini yeteneksiz ilan etmişsin bile inan mobbingin son aşamalarıdır bunlar o yüzden burada münakaşalara girip sonuç arayacağına doğru psikoloğa git senin ilacın orada çok geçmiş olsuniş
işaynı iş ben aynı ben kişiler değişse olacak
başka kurumlara bakıyorum rahatlar bana bakıyorum öyle bir yoğunluk, onlar da aynı parayı alıyorlar o halde neden?Kesinlikle istifa etmelisiniz. Yapmadığınız ve yapamayacağınızı bildiğiniz bir işyerinde, hatta bir kamu kurumunda devleti, orada çalışanları , vatandaşı, yerinizde olmak isteyen binlerce insanı oyalayarak kazandığınız parayı hak etmiyorsunuz. Bu da bir şekilde iş dışındaki yaşantınıza, aile hayatınıza mutsuzluk olarak dönüyor. Ya yaptığınız işi, kazandığınız parayı hak edin, helal ettirin ya da ayrılın. Bu kadar basit.
normalde istiyordum ama son işyerimde 2 yılı tamamlamadığımdan tayin olmuyormuş, geçicigörev çalışmadan sayılmıyor ve bumüdürlükte 2 yılımın dolması gerekmiş.ayrıca geçici görev riskli, ben ev kurucaam bark kurucamçocuğun kreşi o riski nden alıyımOkudukca geriliyorum ama dayanamiyorum ,
Gecici gorevi neden kabul etmiyosunuz o kadar magdursaniz bayila bayila kabul etmeniz gerekmiyo mu?
başka kurumlara bakıyorum rahatlar bana bakıyorum öyle bir yoğunluk, onlar da aynı parayı alıyorlar o halde neden?
Çok üzüldüm allah yardımcın olsun on yıl mobingin en kötüsüne dayandım çalışana ekmek yok yalakaya kaytarsana kuyu kazana var
2010 kpss ile girdim, kopya olayları oldu, puanlar iyice düştü, benim puanım da sınırda idi,son atamada yerleştim zaten,doğru söylüyorsun hiç araştırmamıştım, böyle olduHemen söyleyeyim, o insanlar sizin gibi anlamadan dinlemeden karambole tercih yapmamış çünkü. Aklını kullanmış, geleceği düşünmüş, tercihini ona göre yapmış.
Kimbilir belki de sizin kurumun atama puanı düşüktü de o yüzden yazdınız orayı, açıkta kalmamak için?
Lisede benim alanım çok rahattı, neredeyse bir tek dersten hazırlanıyorduk üniversite sınavına, fen ve eşit ağırlıkçılar gelip "biz eşşek gibi çalışıyoruz, yatıyorsunuz siz" vb çemkirirlerdi.
Cevap net; sen de bu bölümü tercih etseydin arkadaşım, yazacaktın da ben mi mani oldum?
Size de aynı cevabı veriyorum. Sırf kadro alabilmek uğruna daha ne iş yaptığını bile bilmediğiniz bir kuruma yerleşmişsiniz, akıllı olup siz de o rahat yerleri yazsaydınız o halde? Puanınız yetmemiş olabilir mi?
Kusura bakacaksanız da bakıverin ama ben çok sinirlendim size, genişliğinize, gevrek gevrek kendi durumunuzu aklamaya çalışmanıza.
Herhangi bir devlet dairesine işim düştüğünde neredeyse her defasında küfrede küfrede çıkıyorsam sizin gibiler yüzünden. Çınlamalar yüzünden KBB uzmanına gitmenize gerek yok.
ilkkısmı doğru değilKonu sahibi iş yapmak istemiyor ama para gelsin istiyor.
Mobing falan yok ortada.
yüklensinler sıkıntı yok,herkes istediğini yazsın ben kendi adıma bana haksızlık yapıldığını düşünüyordum, 4 aylık hamileydim, üstelik küçükbirmüdürlükten gelmiştim hani çalışanların da daha anlayışlı olacağını düşünmüştüm ama yanılmışım, hamile kadına bu kadar kötü davranılıyorsa ki birçok sorun yaşadım, normal insana nasıl davranırlar acaba diye düşünüyordum?Bu kadar yuklendiginiz yetmedi mi?
Herkes iş yerindeki yeteri kadar calismayan is arkadasinin acisini gelmis burada cikariyor resmen.
yüklensinler sıkıntı yok,herkes istediğini yazsın ben kendi adıma bana haksızlık yapıldığını düşünüyordum, 4 aylık hamileydim, üstelik küçükbirmüdürlükten gelmiştim hani çalışanların da daha anlayışlı olacağını düşünmüştüm ama yanılmışım, hamile kadına bu kadar kötü davranılıyorsa ki birçok sorun yaşadım, normal insana nasıl davranırlar acaba diye düşünüyordum?
ama o taraftan bakılınca evet o taraf haklı ama normal şartlarda, hamile kadına çemkirerek değil, tabi karakter meselesi.Bir çalışan bana bu iş yüzünden çocuğunu8 düşürdüğünü anlattı ve bana öyle baskılar yapıldıki oçocuğunu düşüren kadın tarafından, ölüçocuğunun intikamını benden almaya kalktı resmen
ilkkısmı doğru değil
Hamile kadın fazla çalıştırılamaz rapor aş yat evdeÇok değişik bir psikolojiniz var
Psikolog tavsiye ediyorum size
Siz bayağı bir tedaviye ihtiyacınız var konu sahibi direkt gidin ve tedavinizi olun.Hiç bir evladını kaybetmiş anne cani olamaz.Kadın evladını kaybetmiş acısı var ve özellikle dee ölü çocuk lafından dolayı da sizi kınıyorum.Evlatlarınız hepinize emanet ve kimin evladı ne kadar yaşar bilinmez.Gidin ve bence ivedi bir şekilde tedavi olun. Ya iyi değilsin ya da canınız sıkıldı burdakilerle eğleniyorsunuzyüklensinler sıkıntı yok,herkes istediğini yazsın ben kendi adıma bana haksızlık yapıldığını düşünüyordum, 4 aylık hamileydim, üstelik küçükbirmüdürlükten gelmiştim hani çalışanların da daha anlayışlı olacağını düşünmüştüm ama yanılmışım, hamile kadına bu kadar kötü davranılıyorsa ki birçok sorun yaşadım, normal insana nasıl davranırlar acaba diye düşünüyordum?
ama o taraftan bakılınca evet o taraf haklı ama normal şartlarda, hamile kadına çemkirerek değil, tabi karakter meselesi.Bir çalışan bana bu iş yüzünden çocuğunu8 düşürdüğünü anlattı ve bana öyle baskılar yapıldıki oçocuğunu düşüren kadın tarafından, ölüçocuğunun intikamını benden almaya kalktı resmen
sevgili arkadaşım kabus gibiydi, hamile kadın 4 ay için iş yapmasa ne olacak, zaten işler yığınla geliyo,üstelik yönetmelik de var, ama herkes böyle resmen insnalıktan çıkmıştı, dehşet verici...Hani hamile, daha yeni de geldi biraz tolerans yok,çok vahşilerdi.işi yapamadığım doğru ama tolerans gösterilseydi uzun zaman içinde daha iyiolabilirdim belkiYapamıyorsanız beceremiyorsunuz. (bunu siz dediniz ben değil)
Atomu parçalamıyorsunuz neticede, o iş size uygun değilse başka yere geçin yada istifa edin. Hem kalayım hem iş yapmayayım aynı anda olmuyor maalesef. Özel sektörde olsanız 1 hafta dayanamazsınız.
Bu yazdıklarımız sizi kırmasın. Aksine daha kötü çalışma şartlarıyla yüz yüze kalmamak için daha çok çabalayın, öğrenin yapın diye söylüyoruz. Sorunun asıl köküne inin. Sizin çalışmanıza engel olan şeyi onarmaya bakın.
zaten öyle yaptım, ertesi gün 'ayyymidem bulanıyor' diye dalga geçen birsürü geri zekalı gördüm çevremdeHamile kadın fazla çalıştırılamaz rapor aş yat evde
Niye yükleniyorsunuz ki bazıları benim olmadı onunda olmasın diye uğraşır yaşamış anlatıyor yanındamıydıkSiz bayağı bir tedaviye ihtiyacınız var konu sahibi direkt gidin ve tedavinizi olun.Hiç bir evladını kaybetmiş anne cani olamaz.Kadın evladını kaybetmiş acısı var ve özellikle dee ölü çocuk lafından dolayı da sizi kınıyorum.Evlatlarınız hepinize emanet ve kimin evladı ne kadar yaşar bilinmez.Gidin ve bence ivedi bir şekilde tedavi olun. Ya iyi değilsin ya da canınız sıkıldı burdakilerle eğleniyorsunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?