- 12 Temmuz 2016
- 74
- 11
- 3
- 42
- Konu Sahibi kadersizimben
-
herkes her işte başarılı olaacak diyebişiyok, görevlerini değiştirmek gerek çalışanınarkadaşlarınız da müdürünüz de çok haklı hiç bir işe yaramayan, yaramak için uğraşmayan armut piş ağzıma düş modunda bir insansın.
çevrendekilerin yerinde olsam daha beterini yapardım sana az bile yapmışlar.
nefret ediyorum senin gibi insanlardan.
hayır birde kendini haklı görüyorsun şaka gibi ya.
Bu işe ihtiyacınız varsa buna mecbur hissediyorsanız çalışacaksınız.Kimse güle oynaya çalışmıyor.Kimseye yattığı yerden para vermiyor devlet.Bende ülkenin en sıkıntılı yerlerinde birinde öğretmenim silah sesleriyle ders anlatmanın nasıl olduğunu biliyor musunuz?Şuan yaptığınız o kadar şımarıkça ki...özel sektörde iş mi var hele şimdi suriyeliler de geldi, piyasada iş bulmak heleki benim gibiiçe kapanık biriiçin çok zor
herkes her işte başarılı olaacak diyebişiyok, görevlerini değiştirmek gerek çalışanın
özel sektörde iş mi var hele şimdi suriyeliler de geldi, piyasada iş bulmak heleki benim gibiiçe kapanık biriiçin çok zor
türkiye çapında 500 istifa var öncekisenelerde, kurumistatistiklerine baktımanladığım kadarıyla sizin hiç bir kurumda iş yapacak mecaliniz yok o yüzden ne kendinizi kandırın ne bizi.
istediğiniz tek şey tüm gün oturup maaş almak..
hiç kimse dört dörtlük işlerde çalışmıyor.
ayrıca verdiğiniz istifa sayısı eminim ki doğru değildir.
memuriyette aynı iş yerinde bu son 1 yılda bu kadar istifa olsa illaki birilerinin dikkatini çekerdi..
Bence sen memurlugu salla başı al maaşı olarak düşünmüştün ve öyle olmadığını fark edince( ya da öyle olmayan zor bir kuruma düşünce) totoya biraz zor gelmis hepsi buÖzel sektörde çalışamadım, zaten içe kapanığım,olmuyordu,kamuya atanayım dedim, atana atana kamunun en zor en riskli kurumuna atanmışım ki kurumun%90 ı kurumlararası geçiş istiyor ama izin verilmiyor.Kadersizlik işte,sonra yenibirmüdürlüğe atandım, hamileyim ve müdürlük o kadar yoğun ki ayak uyduramıyorum,olmuyor,diğer personelden daha az işlem yapıyorum,müdüre defalarca dedim,müdürn yaptığı beni makamında 'neden olmuyor, neden işler bitmiyor' vs deyip baskı yapmasıydı.Sonra bunu diyen diğer personel bana mobbing uyguladı, arşivde bile laf sokan insanlar, hakarete dahi varıyordu, ben de kendi çapımda biraz gerginleştim, ve gerekmüdürle gerek arkadaşlarla tartışmalara girdim, baktımolmayacak rapor aldım gitmedim, psikolojimbozuldu artık yapılan baskılardan, gece yarısı uyanıp uyanıp ağlıyordum.
eşim dedi ki durumumuzu ilgililere anlatırız, 2 yıl doğum izninde senin müdürlüğünü değiştiririz dedi.Ben de bunu umuyordum ama durumumuzu tüm yetkililere anlatmamıza rağmen tayinimiçıkarmadılar ve ben o müdürlüğe geri dönmek zorundayım,kabus gibi
eşim yönetimle konuşmaya gitti, o üst müdür de benimiçin ukalaolduğumu, vatandaa kötü davrandığımı vs demiş,yani onu da doldurmuşlar bana karşı.
sebepşu ki ben bu işi yapamıyorum, yapamadığımiçin işyerinde mobbing yaşıyorum, ve yakında memurların sicilyönetmeliği değişecek, kesin işten atılacağım ve moralim çok bozuk
işaynı iş ben aynı ben kişiler değişse olacakÇdcuk doğunca ücretsz izne ayrılın iki yılda çok sey değisir
herkes her işte başarılı olaacak diyebişiyok, görevlerini değiştirmek gerek çalışanın
Çıkın madem. Bebeğinize de haket mediğiniz parayı harcamayın. Boğazından hakettiğiniz para geçsin. Hey gidi.iş
işaynı iş ben aynı ben kişiler değişse olacak
Hanımefendi özel sektörde iş olsa bile sizi orada 1 gün bile tutmazlar. Sizde bu yangel yatçılık varken siz hiçbir yerde çalışamazsınız ki zaten amacınız çalışmak de değil.özel sektörde iş mi var hele şimdi suriyeliler de geldi, piyasada iş bulmak heleki benim gibiiçe kapanık biriiçin çok zor
iş
işaynı iş ben aynı ben kişiler değişse olacak
hem iş verip hem de zamanında yapmalarını mı bekliyosunuz? çok acımasızsınız....!!!!!
yanıldığınız şu var, bu işyerinde evet dediğiniz insan tipiyim
daha önceki işyerimde hep çokçalışkansın derlerdi amirlerim, hatta evde bileçalışırdım bazen ama burası farklı
yanıldığınız şu var, bu işyerinde evet dediğiniz insan tipiyim
daha önceki işyerimde hep çokçalışkansın derlerdi amirlerim, hatta evde bileçalışırdım bazen ama burası farklı
Çok üzüldüm allah yardımcın olsun on yıl mobingin en kötüsüne dayandım çalışana ekmek yok yalakaya kaytarsana kuyu kazana varÖzel sektörde çalışamadım, zaten içe kapanığım,olmuyordu,kamuya atanayım dedim, atana atana kamunun en zor en riskli kurumuna atanmışım ki kurumun%90 ı kurumlararası geçiş istiyor ama izin verilmiyor.Kadersizlik işte,sonra yenibirmüdürlüğe atandım, hamileyim ve müdürlük o kadar yoğun ki ayak uyduramıyorum,olmuyor,diğer personelden daha az işlem yapıyorum,müdüre defalarca dedim,müdürn yaptığı beni makamında 'neden olmuyor, neden işler bitmiyor' vs deyip baskı yapmasıydı.Sonra bunu diyen diğer personel bana mobbing uyguladı, arşivde bile laf sokan insanlar, hakarete dahi varıyordu, ben de kendi çapımda biraz gerginleştim, ve gerekmüdürle gerek arkadaşlarla tartışmalara girdim, baktımolmayacak rapor aldım gitmedim, psikolojimbozuldu artık yapılan baskılardan, gece yarısı uyanıp uyanıp ağlıyordum.
eşim dedi ki durumumuzu ilgililere anlatırız, 2 yıl doğum izninde senin müdürlüğünü değiştiririz dedi.Ben de bunu umuyordum ama durumumuzu tüm yetkililere anlatmamıza rağmen tayinimiçıkarmadılar ve ben o müdürlüğe geri dönmek zorundayım,kabus gibi
eşim yönetimle konuşmaya gitti, o üst müdür de benimiçin ukalaolduğumu, vatandaa kötü davrandığımı vs demiş,yani onu da doldurmuşlar bana karşı.
sebepşu ki ben bu işi yapamıyorum, yapamadığımiçin işyerinde mobbing yaşıyorum, ve yakında memurların sicilyönetmeliği değişecek, kesin işten atılacağım ve moralim çok bozuk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?