İŞYERİNDE MOBBİNG

herkes her işte başarılı olaacak diyebişiyok, görevlerini değiştirmek gerek çalışanın

özel sektörde iş mi var hele şimdi suriyeliler de geldi, piyasada iş bulmak heleki benim gibiiçe kapanık biriiçin çok zor
Bu işe ihtiyacınız varsa buna mecbur hissediyorsanız çalışacaksınız.Kimse güle oynaya çalışmıyor.Kimseye yattığı yerden para vermiyor devlet.Bende ülkenin en sıkıntılı yerlerinde birinde öğretmenim silah sesleriyle ders anlatmanın nasıl olduğunu biliyor musunuz?Şuan yaptığınız o kadar şımarıkça ki...

herkes her işte başarılı olaacak diyebişiyok, görevlerini değiştirmek gerek çalışanın

anladığım kadarıyla sizin hiç bir kurumda iş yapacak mecaliniz yok o yüzden ne kendinizi kandırın ne bizi.
istediğiniz tek şey tüm gün oturup maaş almak..
hiç kimse dört dörtlük işlerde çalışmıyor.

ayrıca verdiğiniz istifa sayısı eminim ki doğru değildir.
memuriyette aynı iş yerinde bu son 1 yılda bu kadar istifa olsa illaki birilerinin dikkatini çekerdi..

özel sektörde iş mi var hele şimdi suriyeliler de geldi, piyasada iş bulmak heleki benim gibiiçe kapanık biriiçin çok zor

Eee tabiri caize devlete kapak atamayanlar napsın ? Hayat bu işte maalesef.
İçe kapanık olmanız iş yapmanıza engel değil.
Özel sektörde iş bulamam yapamam suriyeliler diye bu kadar dert yanarken elinizdeki işinize sahip çıkmak yerine ağlamak daha kolay geliyor sanırım.

türkiye çapında 500 istifa var öncekisenelerde, kurumistatistiklerine baktım

Bence sen memurlugu salla başı al maaşı olarak düşünmüştün ve öyle olmadığını fark edince( ya da öyle olmayan zor bir kuruma düşünce) totoya biraz zor gelmis hepsi bu

Çdcuk doğunca ücretsz izne ayrılın iki yılda çok sey değisir

tabi enayiler daha çok çalışsın, beceremeyenler daha rahat yatsın diye. maaş alırken öyle demezsiniz ama. aldığımız maaşta doğmamış yetimin hakkı var farkında mısınız?
bence siz bizimle dalga geçiyorsunuz.

Kesinlikle istifa etmelisiniz. Yapmadığınız ve yapamayacağınızı bildiğiniz bir işyerinde, hatta bir kamu kurumunda devleti, orada çalışanları , vatandaşı, yerinizde olmak isteyen binlerce insanı oyalayarak kazandığınız parayı hak etmiyorsunuz. Bu da bir şekilde iş dışındaki yaşantınıza, aile hayatınıza mutsuzluk olarak dönüyor. Ya yaptığınız işi, kazandığınız parayı hak edin, helal ettirin ya da ayrılın. Bu kadar basit.

ben kapasitenin tolerans görmesinden yanayım. Zira nerde sizin anlattığınız gibi birini görsem yanında biterim. Çünkü motivasyon kapasiteyi arttırır. yani çok fazla insan aynı şeyi söyleyip duruyor, evde aynı terane işte aynı terane çözüm yolu gösterebilen yok bildiğin depresyon style Sana sadece sen yardım edeceksin anlaşılan

Hanımefendi özel sektörde iş olsa bile sizi orada 1 gün bile tutmazlar. Sizde bu yangel yatçılık varken siz hiçbir yerde çalışamazsınız ki zaten amacınız çalışmak de değil.

işaynı iş ben aynı ben kişiler değişse olacak

Is ayni is olabilir. Belki siz ayni siz olmayacaksiniz. Neden bu kadar onyargilisiniz. Belki bebeginizle ilgilenmek iyi gelecek size. Belki bakis aciniz hayat enerjiniz degisecek, olmaz mi?
Siz bu isi coktan bitirmissiniz kafanizda. Siz sadece memuriyeti kaybetmek istemiyorsunuz.

hem iş verip hem de zamanında yapmalarını mı bekliyosunuz? çok acımasızsınız....!!!!!

ahh evett şimdi yanımdaki bey bana mobbing uyguluyorlar bir rahat video izlettirmiyorlar hele iş çıktı mı keyfim kaçıyor ben bu işi yapamıyorum işimizde az ama bana bu bile fazla geliyor tüm gün oturmalıyım evde yatmalı işte yatmalı ama maaşımı tam almalıyım deyip beni şikayet edebilir dimi burada konu açıp neyse ki sadece kadınlara özel bir yerde yırttım yani

Siz haksızsınız. Yaşadığın olay mobbing değil. 10 yıllık çalışma hayatımda mobbing de yaşadım. Onu anlatmam uzun iş...

Siz keyfi yer değişikliği istiyorsunuz. Sağlık sorunum olmasına rağmen tanıdığımın olmadığı farklı bir ilçede çalıyorum. Kurul raporum var. Ona rağmen atamam olmadı. Doğum izni alıp 2 yıl ücretsiz izne ayrılacağım. İnşallah halden anlayan yönetici gelirde tayinimde sorun olmaz...

yanıldığınız şu var, bu işyerinde evet dediğiniz insan tipiyim
daha önceki işyerimde hep çokçalışkansın derlerdi amirlerim, hatta evde bileçalışırdım bazen ama burası farklı

Okudukca geriliyorum ama dayanamiyorum ,

Gecici gorevi neden kabul etmiyosunuz o kadar magdursaniz bayila bayila kabul etmeniz gerekmiyo mu?

yanıldığınız şu var, bu işyerinde evet dediğiniz insan tipiyim
daha önceki işyerimde hep çokçalışkansın derlerdi amirlerim, hatta evde bileçalışırdım bazen ama burası farklı

Madem o kadar çalışkandınız orada en az iş size verilmesine rağmen neden çalışmıyorsunuz ve neden işler yetişmediği için sorun yaşıyorsunuz.. Belki istemediğiniz bir işe girmiş olabilirsiniz ama orada olduğunuz sürece yükümlü olduğunuz şeyleri yapmak zorundasınız. Kurumlararası geçiş olsa ne olacak belki orada daha çok iş verecekler size. Farkında mısınız insanlar yükselip bir yere gelmek için sizin olduğunuz işi istiyorlar. Bu insanlar çok mu iş yüklüyorlar hayır, göreviniz olmayan işleri mi veriyorlar hayır tam tersi sizin işinizi başkaları yapıyor. O zaman istifa edin. Sırf maddiyat yüzünden oradasınız yoksa çalışmaya hiç gönlünüz yok siz tüm gün oturayım istiyorsunuz evinizde oturun.

Benim konudan ve ilk 3 sayfadan anladığım şu. Sizin çalışmaya niyetiniz yok. Şu an yaptığınız işe kapasiteniz de yetersiz. Babanız bile "bu işten de istifa edersen..." diye cümleler kurmuş. Yani siz iş tutamayangillerdensiniz. Çalışmaya niyetiniz yoksa oturun evinizde. Bir de genel müdürlük istemeniz ayrı bir fiyasko. Size genel müdürlük verip de ortamı mı batırsınlar? Siz daha kendi işinizi yapamıyorsunuz, sizin altınızda çalışılır mı Allah aşkına, bu nasıl bir mantık? Bence kendinize göre bir iş bulun veya çalışmayın. Karşınızdaki insanları aptal yerine koymaya çalışıyorsunuz da, kimsenin size genel müdürlük verecek kadar mantıksız olduğunu düşünmüyorum. Ayrıca veli gönderir gibi kocanızı kendi adınıza konuşturmanız ayrı olay, koca bir negatif. Oturun bir düşünün. Konunuz nereden tutsam elimde kaldı.

Çok üzüldüm allah yardımcın olsun on yıl mobingin en kötüsüne dayandım çalışana ekmek yok yalakaya kaytarsana kuyu kazana var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…