işyerinde mutsuzluk alısamama ve caresizlik üzüntü

minigmanig

LA HAVLE VELA KUVVETE...
Kayıtlı Üye
20 Temmuz 2013
2.731
12
0
Konya
kızlar mutsuzum yaklasık 8 ay kendi basıma calıstım ve cok mutluydum işimde,ama suan kalabalık bir ortamda calısmaya basladım ve sevemedim iş yerimi mutsuzum artık psikolojim bozulmaya basladı cok mutsuzum o gün agladım artık psikolojimi etkilemeye basladı daha 3 yıl bu ortamda kalacagım bide yeni evlenecegim ne yapacagım ben bu iş stresimi evimede yansıtırım sevgilime.kızlar cok bozulmaya basladı psikolojim ve artık ızdırap oldu o ortam:14:napacagım ne olur:25::25::25::17::ssz::2::14:

kurtarın beni burdan ne olur kızlar sizleri cok özledim sıcak insanları cok özledim içten insanları özledim.

Üzüldüm canımm :( İnşallah alışır ve seversin ortamını :16:

canım baska yerde calısmaya basladım:14:

Canım seni çok iyi anlıyorum. Çünkü ben de bir dönem öyle bir bunalıma girmiştim. İşe gitmek istemiyordum. Ayaklarım geri geri gidiyordu adeta. Ama şöyle düşün. İnsan geçen zamanının kıymetini bilemiyor. Her anı, tam bir tevekkül ve şükürle geçirmek lazım. Ben bunu yapamıyorum. :(( Umarım sen yaparsın. Çünkü, insan sonra pişman oluyor. Çalışırken geçirdiğin her anını, sevmeye çalış. Yaptığın iş de buna dahil.

Bir de onlar sıcak değillerse, sen elinden geldiğince sıcak ol. Bazı insanlar karşısındakini tanımadan samimi olamaz. (Örneğin, ben böyleyimdir. Karşımdakini tanıyana kadar mesafeli davranırım.)

zor bir durum kısa zamanda alışmanız dileğiyle ama evlilik heyecanın olduğu şu en güzel zamanlarınızı böyle geçirmeyin lütfen çünkü bu zamanlar bir kere yaşanıyor

zor bir durum kısa zamanda alışmanız dileğiyle ama evlilik heyecanın olduğu şu en güzel zamanlarınızı böyle geçirmeyin lütfen çünkü bu zamanlar bir kere yaşanıyor

haklısın esyalarım geldi yorgunluktan bakamıyorum bile hiç ilgilenemiyorum ve yüzüm devamlı asık:14: evlenince hersey degisirmi bilmiyorum ama sevdigim desetek olsun istiyorum:17::17::17:oda ben gibi sevmiyo işini mutsuz napcaz bilmiyorum:14:

Canım seni çok iyi anlıyorum. Çünkü ben de bir dönem öyle bir bunalıma girmiştim. İşe gitmek istemiyordum. Ayaklarım geri geri gidiyordu adeta. Ama şöyle düşün. İnsan geçen zamanının kıymetini bilemiyor. Her anı, tam bir tevekkül ve şükürle geçirmek lazım. Ben bunu yapamıyorum. :(( Umarım sen yaparsın. Çünkü, insan sonra pişman oluyor. Çalışırken geçirdiğin her anını, sevmeye çalış. Yaptığın iş de buna dahil.

Bir de onlar sıcak değillerse, sen elinden geldiğince sıcak ol. Bazı insanlar karşısındakini tanımadan samimi olamaz. (Örneğin, ben böyleyimdir. Karşımdakini tanıyana kadar mesafeli davranırım.)

eski calıstıgım yerde kalabalıktı ama farklıydı yani sonra cok alıstık birbirimize hatta baya bi ısındık gezdik tozduk iş ortamı yoktu cok yogunduk cok fazla ama o yogunluk inana aklımıza gelmiyodu cünkü ortam güzeldi.burası farklı:14:insallah alısırım sagol asinazım:54::54::54::29:

Back
X