• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

işyerinde nasıl zayıflanır??

aslında ben pilavı severek yemiyorum eşim çok seviyor herşeyin yanına pilav istiyor ben onun yüzünden yiyorum gibime geliyorr:1::1: itina ile suç yıkılır:1::1:

ay sorma o dert bende de var. benim eşimde herşeyin yanında pilav ister. artık ayıldım o konuda ben. az koyuyorum kendime. yoksa ilk evlendiğimden bu yana 10 kilo aldım, ayıldıktan sonra da 6 sını verdim. bana 4 kilo kaldı:27:

Karatay diyeti diyorum kesinlikle.. Birde yeşil çay.. Bir ayda 5 kilo vermiştim ne halsizlik ne yüz çökmesi. Ama sporla mutlaka mutlaka desteklemelisiniz. Karatay karbonhidratı sıfırlıyor yanlız. Biraz karbo eklemek gerek bence. Karbonhidrat ama kaliteli karbonhidrat. Mesela sabah 1 dilim çavdar ekmeğinden birşey çıkmaz yada sütlü sade yulaf ezmesi( 2 kaşık kadar) Yulaf ezmesi sade etinin meyve parçalı olanı olmayacak kesinlikle. Çok şeker var onda bu yüzden kan şekerini çabuk yükseltir ve yine acıkırsınız.. Çok sağlam kahvaltı yapınca zaten fazla acıkmıyor, tatlı istemiyorsunuz. Ben bir kase böreklik tuzsuz lor da yiyorum, sonra ceviz sabah kahvaltımın sultanı:)

İşyerinde kalitesiz yemekler çıkıyorsa evden götürün. İşyerinde yemek çıktığı halde evden yemek götürünce çok dalga geçiyorlardı benimle ama 3-5 ay sonra beni gördüklerinde sus pus olmuştu hepsi :ssz:

Canınız çok tatlı çektiğinde 1 tane hurma yeyin(başka yok 1 tane ;)) ama o zamk gibi olan işlenmiş tatlı adi hurmalardan değil. Halis medine hurması. Ben adet zamanı yiyorum 2 tane tatlı istediğimi kesiyor Birde kakaolu süt de tavsiye ederim ;) Ama kendiniz yapacaksınız. Bir bardak yarım yağlı soğuk süt 1 çorba kaşıgı toz kakao( şekersiz kakao) tatlandırmak için ben stevia koyuyorum. Stevia tozları, tabletleri var. İçeriğiniokuyun çünkü bazılarında sakarin, aspartam hatta bariz şeker oluyor. İçeriğini okumadan almayın saf stevia olacak. Bu kakaolu soğuk süt de tatlı krizini bir nebze olsa engeller. Pilav yasaaakk ;) hamur işleri, beyaz ekmek yasssaaaakk;) Ben yemeden duramam diyorsanız şöyle düşünün. Size kilo aldıran, sizi çabuk acıktıran, tatlı krizine sokan bunlar aslında...

Birde facebookta hep fitness sayfalarını beğenin. Ben telden facebooka girince o taş kadınları gibi görünce yemeden içmeden kesiliyorum birdeN :9: Valla cidden faydası oluyor yani

Koolay gelsin..

Son düzenleme:
ay sorma o dert bende de var. benim eşimde herşeyin yanında pilav ister. artık ayıldım o konuda ben. az koyuyorum kendime. yoksa ilk evlendiğimden bu yana 10 kilo aldım, ayıldıktan sonra da 6 sını verdim. bana 4 kilo kaldı:27:

benim vermem gereken 19 cuk var 9 sunu bari versem yanıma kar yaaa neyse ben çok azimlendim çok sağolun bu işi başarıcam bu konuya da fotoğraflarımı koyucam yine demedi demeyin:1::1::1:

Karatay diyeti diyorum kesinlikle.. Birde yeşil çay.. Bir ayda 5 kilo vermiştim ne halsizlik ne yüz çökmesi. Ama sporla mutlaka mutlaka desteklemelisiniz. Karatay karbonhidratı sıfırlıyor yanlız. Biraz karbo eklemek gerek bence. Karbonhidrat ama kaliteli karbonhidrat. Mesela sabah 1 dilim çavdar ekmeğinden birşey çıkmaz yada sütlü sade yulaf ezmesi( 2 kaşık kadar) Yulaf ezmesi sade etinin meyve parçalı olanı olmayacak kesinlikle. Çok şeker var onda bu yüzden kan şekerini çabuk yükseltir ve yine acıkırsınız.. Çok sağlam kahvaltı yapınca zaten fazla acıkmıyor, tatlı istemiyorsunuz. Ben bir kase böreklik tuzsuz lor da yiyorum, sonra ceviz sabah kahvaltımın sultanı:)

İşyerinde kalitesiz yemekler çıkıyorsa evden götürün. İşyerinde yemek çıktığı halde evden yemek götürünce çok dalga geçiyorlardı benimle ama 3-5 ay sonra beni gördüklerinde sus pus olmuştu hepsi :ssz:

Canınız çok tatlı çektiğinde 1 tane hurma yeyin(başka yok 1 tane ;)) ama o zamk gibi olan işlenmiş tatlı adi hurmalardan değil. Halis medine hurması. Ben adet zamanı yiyorum 2 tane tatlı istediğimi kesiyor Birde kakaolu süt de tavsiye ederim ;) Ama kendiniz yapacaksınız. Bir bardak yarım yağlı soğuk süt 1 çorba kaşıgı toz kakao( şekersiz kakao) tatlandırmak için ben stevia koyuyorum. Stevia tozları, tabletleri var. İçeriğiniokuyun çünkü bazılarında sakarin, aspartam hatta bariz şeker oluyor. İçeriğini okumadan almayın saf stevia olacak. Bu kakaolu soğuk süt de tatlı krizini bir nebze olsa engeller. Pilav yasaaakk ;) hamur işleri, beyaz ekmek yasssaaaakk;) Ben yemeden duramam diyorsanız şöyle düşünün. Size kilo aldıran, sizi çabuk acıktıran, tatlı krizine sokan bunlar aslında...

Birde facebookta hep fitness sayfalarını beğenin. Ben telden facebooka girince o taş kadınları gibi görünce yemeden içmeden kesiliyorum birdeN :9: Valla cidden faydası oluyor yani

Koolay gelsin..

Şuan ilçedeyim sanmıyorum burda o kitabı bulabileceğimi ama eeeennnn yakın zamanda ile gitiğimde karatay ınn kitaplarını alıcam bilinçli zayıflayalım değil mi:))) bak şu facebook işini iyi dedin düşündüm de bende heeepp yemek sayfaları var açtığımda börekler çörekler canım nasıl çekiyor bilseniz:56::56::56: ama hepsinden ayrılıyoorum fitness lı olanlara katılıyorum tavsiye için teşekkürler canım:1::1::1:

diyet gruplarını denedim çoğunun konusu çok ilerlemiş oluyor aralarına giremiyorsun ki kimin eli kimin cebinde modunda oluyor konular ortada kalıyor yine benim yazdıklarım
Evet ya, diyet konularinda ben de bu durumdan muzdaribim. Ben sana diyet arkadasi olabilirim. Benim de 10 kilo kadar fazlam var. Gel birbirimizi motive edelim. :)

benim de en merak ettiğim soru iş yerinde zayıflama :1: çok problemim yok ama son aylarda demir hapı ve multivitaminler sayesinde biraz kilo aldım. akşamları işten çıkınca 20 -30 dakika yürüyüp sonra minibüse binmeye çalışıyorum. sen de bu tarz bişey deneyebilirsin. :8:

Son düzenleme:
Şuan ilçedeyim sanmıyorum burda o kitabı bulabileceğimi ama eeeennnn yakın zamanda ile gitiğimde karatay ınn kitaplarını alıcam bilinçli zayıflayalım değil mi:))) bak şu facebook işini iyi dedin düşündüm de bende heeepp yemek sayfaları var açtığımda börekler çörekler canım nasıl çekiyor bilseniz:56::56::56: ama hepsinden ayrılıyoorum fitness lı olanlara katılıyorum tavsiye için teşekkürler canım:1::1::1:

Karatay kitapları internette pdf formatında falan ekitap olarak var. İndirebilirsin bilgisayararına.

Ayy haayııırr yemek sayfalarımı. Sakıın. Hemen o sayfaları siliyorsun ve fitness sayfalarını beğeniyorsun... Hem orada diyet yemek, diyet tatlı tarifleri de oluyor(tatlılar diyet diye tabak tabak yemek yok ;) İngilizcen varsa yabancı sayfaları daha çok tavsiye ederim.. Yabancı kadınlar sağlam spor yaptıkları için o fotoğraflar, o fitness videoları falan acaip motive ediyor. Hatta ben body yapan kadınların motivasyon videolarını da çok izlerim.

Kardioyap, sonra 1er kiloluk ağırlıklarla çalış. Korkma Arndold olmazsın. Ben 2 senedir 5-10 kiloyla çalışıyorum kolumda minnacık kasım anca oldu. 1 kiloluk ağırlıklar seni sıkılaştırır, derin sarkmaz canım... Sporla mutlaka desteklemek şart...

Evet ya, diyet konularinda ben de bu durumdan muzdaribim. Ben sana diyet arkadasi olabilirim. Benim de 10 kilo kadar fazlam var. Gel birbirimizi motive edelim. :)

aynen kuzum yaaa verelim şu kilolarımızı yanlız bu topik dertten çıktı gibi oldu kesin taşırlar ama neyse buda en büyük dert bence:):) ekliyorum seni birbirmizi takip edelim günlük

aynen kuzum yaaa verelim şu kilolarımızı yanlız bu topik dertten çıktı gibi oldu kesin taşırlar ama neyse buda en büyük dert bence:):) ekliyorum seni birbirmizi takip edelim günlük

Ekle canim. Ben tam bilmiyorum sitenin islevini. Ozelden mi konusacagiz? Bilmedigim icin soruyorum.

Önce doktora gitmelisin bence devlet hastanelerinde çok iyi doktorlar var ilgilenen kişiye uygun ihtiyacına göre yemek listesi hazrlıyorlar. Ve düzenli yemeye çalış mesela çalışanların çoğu kahvaltı yapmıyor bende dahil eğer yapmıyorsan kahvaltını yap her gün çay kahve pek fazla içme içersende şekersize kendini alıştır. Ekmek çok fazla tüketmemeye çalış ve bol su iç. Eğer imkanın varsa doğal saf buğday unundan ve saf mayay ile ekmek yapıp ondan ye. Hazır yiyeceklerden uzak dur iş yerine salata ve meyve götür öğle yemeğini öyle ye

merhaba canım,

bende masa başında çalışıyorum, yemeğe ve wc ye gitmediğim sürece yerimden kalmadığım bir işim var malesef ...

ama son 3 aydır diyetteyim ve 10 kg verdim.Bursa da yaşıyorum bir diyetisyene gidiyorum.Hareketsiz yaşantıma rağmen kilo vermek süper birşey.Aslında diyetten ziyade sağlıklı beslenmeyi öğreniyorum.günde 3 ana öğün,4 ara öğünüm var.Ara öğünlerimi ve kahvaltımı evden götürüyorum.Öğle yemeğimi iş yerimden yiyorum.

Sabah kahvaltısı : 2 dilim tam buğday ekmeği,salatalık,domates,birkaç zeytin ve beyaz peynir.
Ben evde kahvaltı yapmıyorum iş yerine sandwich şeklinde götürüyorum

Saat 10:00 1 bardak ayran,yoğurt yada prebiyotik yoğurt yada 1 bardak yoğurt içine kabuklarıyla birlikte doğranmış salatalık.Ben Prebiyotik yoğurtları sevmiyorum.Diğerlerinden birini tercih ediyorum.

Saat 12:00 de yemek ne çıkarsa tabi pilav,makarna,börek,tatlı yok.çorbayı az içiyorum.sonuçta oda un ve yağdan oluşuyor.yemeğin yanında yoğurt ya da salata ve 1 dilim ekmek.

Saat 14:00 de her ay değişiyor.meyve ( 1 elma,5 erik,10 kiraz,1 şeftali gibi),kuru meyvelerden ( 3 kayısı,2 hurma,2 incir ). yada adet dönemimdeysem canım çok tatlı istiyorsa 20 gr çikolata.

Saat 16:00 da ara öğün meyve,yoğurt ne istersen

Akşam yemeğinde her ya 1 kepçe çorba ve 5 yemek kaşığı zeytinyağlı yemek ya da ızgara veya fırında pişmiş tavuk,balık,et,köfte.yanında salata.

Saat 21:00 de 1 meyve

listem genelde böyle tabi her ay değişiyor.mesela bu ödül listesindeyim.direnç kilomu geçtim çünkü.bu nedenle sabah yarım simit ve ya 1 dilim peynirli börek yiyebilirim.Saat 14:00 de ki ara öğünümde 1 puding,2 top dondurma yiyebilirim.Akşam yemeğimde sote yemekler yiyebilirim.Aslında işin özü az yemek ve ara öğünleri kaçırmamak.Ara da sabah 10 da ki ara öğünümü atlıyorum öğlende karnım daha çok acıkmış oluyor ve daha çok yiyorum.Bu süre içinde elbette kaçamaklarım oldu.Ama abartmadım en azından.Hatta çalıştığım günler her şey daha düzenli.saatinde yiyorum herşeyi.Ama hafta sonu saat kavramı kalmıyor düzen kaçıyor.Buna rağmen 3 ayda 10 kg verdim ve çok mutluyum.Doğumdan kalan kilolarım vardı.Şimdi 6 kilo daha verirsem ideal kiloma ulaşıcam inşallah.

Biraz uzun oldu ama paylaşmak istedim.Sormak istediğin bişey olursa yardımcı olmaya çalışırım :3::3::3::3::3:

Hanımlar merhaba belki burası uygun değil gibi ama benim için bu da büyük bir dert diyet topiklerine konu açmak istemiyorum 1 senede 10 kilodan fazla aldım çalışıyorum masa başı işim yemek yeyip pat oturuyorum gittikçe de almaya devam ediyorum eşim artık ufaktan ufaktan iğnelemeye başladı ama diyet yapmak gelmiyor içimden biraz da tembelim iyice psikolojim bozuldu işyerinde yapılabilecek neler var önerebileceğiniz ya da benim bu durumum ne zaman düzelir o azmi nasıl edinebilirim???? bana yardımcı olun lürfen:((:50::50::50:

önce içinden gelmesi gerekli, eşin şunu demiş başkası bunu demiş boşverelim bunları,

kilo olman seni rahatsız etmiyorsa başkasının dedikleri hiç rahatsız etmez başkası istiyor diye de insan kilo vermez

azimlenmek için de daha zayıf olduğun fotoğrafları sık kullandığın yerlere koy ve daha da irileşeceğini üşengeçliğinden tembelliğinden bunun kaçınılmaz son olacağını düşün bakalım azimlenirsin belki

Arkadaşım bende masa başı bir işte çalışıyorum ve 2 ayda 5 kilo verdim..
Abur cuburu çikolatayı çıkardım hayatımdan.. Ana öğünden sonra çok acıkırsam
form krakerleri var ufak paketlerde satılan, ya da küçük boy tuzsuz kraker yiyorum.
Gün içersinde boool su içiyorum, unutmayayım diye gözümün önünde duruyor su bardağım.
Sabah kepeklı tost dışında ekmek yemiyorum ve bazı günler çorba ya da protein sebze ile besleniyorum.
Eve gelmeden 1-2 durak öncesinden iniyorum yürümek için.. Akşam eve gidince yemiyorum ya da çorba içiyorum.
Yani istersen yaparsın olay kafada bitiyor
Bu arada bir arkadaş bahsetmiş, bazı günler yağsız diyet menümü evden getiriyorum iş yerime

Son düzenleme:
Karatay kitapları internette pdf formatında falan ekitap olarak var. İndirebilirsin bilgisayararına.

Ayy haayııırr yemek sayfalarımı. Sakıın. Hemen o sayfaları siliyorsun ve fitness sayfalarını beğeniyorsun... Hem orada diyet yemek, diyet tatlı tarifleri de oluyor(tatlılar diyet diye tabak tabak yemek yok ;) İngilizcen varsa yabancı sayfaları daha çok tavsiye ederim.. Yabancı kadınlar sağlam spor yaptıkları için o fotoğraflar, o fitness videoları falan acaip motive ediyor. Hatta ben body yapan kadınların motivasyon videolarını da çok izlerim.

Kardioyap, sonra 1er kiloluk ağırlıklarla çalış. Korkma Arndold olmazsın. Ben 2 senedir 5-10 kiloyla çalışıyorum kolumda minnacık kasım anca oldu. 1 kiloluk ağırlıklar seni sıkılaştırır, derin sarkmaz canım... Sporla mutlaka desteklemek şart...

var var özelden sayfaların ismini yazsana canım burda belki reklam olur diye kızabilir büyüklerimiz:)))) bulamadım ben:(

Hanımlar merhaba belki burası uygun değil gibi ama benim için bu da büyük bir dert diyet topiklerine konu açmak istemiyorum 1 senede 10 kilodan fazla aldım çalışıyorum masa başı işim yemek yeyip pat oturuyorum gittikçe de almaya devam ediyorum eşim artık ufaktan ufaktan iğnelemeye başladı ama diyet yapmak gelmiyor içimden biraz da tembelim iyice psikolojim bozuldu işyerinde yapılabilecek neler var önerebileceğiniz ya da benim bu durumum ne zaman düzelir o azmi nasıl edinebilirim???? bana yardımcı olun lürfen:((:50::50::50:

Aynı dert bendede var işim masa başı yiyip oturuyorum :50: geçen yıl öğle ve akşamları çoorba içip 8 kılo verdım 2 ayda yaklaşık şimdi yapayım diyorum ama eski kararlılık kalmadı çorbadan bıktım spora hıc vaktım gercekten yok:50: işe araba ile gidip geliyorum yurume mesafem yok eve kendımı nasıl atacağımı bılemıyorum yaz geldi iyice fenalık bastı bana dedğiniz gibi dyet grupları iyi ama topikler almış başına gitmiş araya giremiyorsun :50:

Back
X