Karatay diyeti diyorum kesinlikle.. Birde yeşil çay.. Bir ayda 5 kilo vermiştim ne halsizlik ne yüz çökmesi. Ama sporla mutlaka mutlaka desteklemelisiniz. Karatay karbonhidratı sıfırlıyor yanlız. Biraz karbo eklemek gerek bence. Karbonhidrat ama kaliteli karbonhidrat. Mesela sabah 1 dilim çavdar ekmeğinden birşey çıkmaz yada sütlü sade yulaf ezmesi( 2 kaşık kadar) Yulaf ezmesi sade etinin meyve parçalı olanı olmayacak kesinlikle. Çok şeker var onda bu yüzden kan şekerini çabuk yükseltir ve yine acıkırsınız.. Çok sağlam kahvaltı yapınca zaten fazla acıkmıyor, tatlı istemiyorsunuz. Ben bir kase böreklik tuzsuz lor da yiyorum, sonra ceviz sabah kahvaltımın sultanı:)
İşyerinde kalitesiz yemekler çıkıyorsa evden götürün. İşyerinde yemek çıktığı halde evden yemek götürünce çok dalga geçiyorlardı benimle ama 3-5 ay sonra beni gördüklerinde sus pus olmuştu hepsi
Canınız çok tatlı çektiğinde 1 tane hurma yeyin(başka yok 1 tane

) ama o zamk gibi olan işlenmiş tatlı adi hurmalardan değil. Halis medine hurması. Ben adet zamanı yiyorum 2 tane tatlı istediğimi kesiyor Birde kakaolu süt de tavsiye ederim

Ama kendiniz yapacaksınız. Bir bardak yarım yağlı soğuk süt 1 çorba kaşıgı toz kakao( şekersiz kakao) tatlandırmak için ben stevia koyuyorum. Stevia tozları, tabletleri var. İçeriğiniokuyun çünkü bazılarında sakarin, aspartam hatta bariz şeker oluyor. İçeriğini okumadan almayın saf stevia olacak. Bu kakaolu soğuk süt de tatlı krizini bir nebze olsa engeller. Pilav yasaaakk

hamur işleri, beyaz ekmek yasssaaaakk

Ben yemeden duramam diyorsanız şöyle düşünün. Size kilo aldıran, sizi çabuk acıktıran, tatlı krizine sokan bunlar aslında...
Birde facebookta hep fitness sayfalarını beğenin. Ben telden facebooka girince o taş kadınları gibi görünce yemeden içmeden kesiliyorum birdeN

Valla cidden faydası oluyor yani
Koolay gelsin..