İşyerinde sürekli psikolojik şiddet görüyorum.

Sağolun arkadaşlar haklısınız iyi niyetli ve saf bir tipim bu bile alay konusu saçı geçin İnan'ın en hassas olduğum konu bu çirkin deseler bu kadar koymaz sorana gerçeği derim elbet ama masumane merak değil İnanın kiminin boyu kiminin saçı hep alay konusu ediliyor arkasından gırla bunu bana soranlar topluluk içinde yapıyor bunu ki küçük düşeyim diye

bu ülkede neden nezaket hep eziklik gibi algılanıyor ,sinir oluyorumsen onlara saygından susuyorsun belki ama her yerde böyle otobüste,işte,komşulukta...nazik bi şekilde davranıyorsun tepene çıkıyorlar...

bu ülkede neden nezaket hep eziklik gibi algılanıyor ,sinir oluyorumsen onlara saygından susuyorsun belki ama her yerde böyle otobüste,işte,komşulukta...nazik bi şekilde davranıyorsun tepene çıkıyorlar...
Kesinlikle algılamadığımdan yada cvp veremediğimden değil edebinden susuyorum bunlar havlıyor teki var herkese köpek gibi saldırıyor ama el üstünde tutuluyor

Öyleleri selam bile vermem ben.kendi acizliklerini kapatmaya çalışıyorlar bence millete sataşarak .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…