İşyerinde sürekli psikolojik şiddet görüyorum.

Boşver şu salakları ben de ezilen bi tiptim ama işleri de öğrendiğinde daha iyi olucak mallar yaa gerçekten takma ama cevabını da ver alışmasınlar dalga geçmeye tavrını koyabilirsin

Arkadaşlar saç konusunu yazdığım için sadece konu bundan ibaret gibi anlaşıldı ama her gün dalga konusu oluyorum orda ne yapsam giysem göze batıyor ne yapsam beğenmiyorlar bana kendimi yetersiz hissettiriyorlar arkadaşım bile dedi sen cvp vermiyorsun hiç ondan fln safoz saftirik gibi laflar iğnelemeler bitmiyor. Arkamdan dedikodu yaparkende yakaladım iki defa.

Òğretmenlik.. benim için en kutsal meslek. Size bunları sòylemelerine izin vermeyin. Ìsi ògrenene kadar demissiniz. Siz o isi biliyorsunuz eģtimini aldiniz hanimefendi. Kimseye papuc birakmayin herkes haddini bilsin. Ògretmen olan bir insan asla ezik olamaz bence. Kendinizi bastirmayin. Konustuklari zaman. Saclarimi zaten seviyorum arada degisiklik yapmak hosuma gidiyor deyin. Hadlerini bildirin. Siz cocuklarimiza ilim irfan òğretiyorsunuz ögretmen hanim. Sizinle òyle konusanlar ògretmen degil ògretmencikler. Onlara da tipki sinifta yaptiginiz gibi ders verin.

Bu psikolojik şiddet değil. Sorun sizin özgüvensiz ve saç takıntılı olmanız. Her lafı saldırı olarak algılamışsınız, bu da sizin sorununuz.

Dedikodu her yerde var, onu zaten geçin. Tırt bir mevzu dedikodu.

Hakaret derken neyi kastediyorsunuz? Bir yaşanmışlık örneği verebilir misiniz?

Örnek vereyim bir arkadaş var dersine girdim gözleme sen başlat dersi deri bende yaptım bir şeyler çocuğa boyama vs yaptırdım bu geldi o yaptırdığım şeyi çöpe attırdı çocuğa neyse başka bir gün bunun grup dersine yardıma girdim bir şey sordum bir zahmet yap fln tarzı cümle kurdu diğer bir iş arkadaşım sana neden az ders yazılıyor diye üzerime yürüdü ve idareye gidip bu kız hep aynı öğretmenlerin dersine giriyor oda iyi anlaştığı için tarzı konuşmuş olacak ki idare saat saat yaptığım her şeyin raporunu benden istedi vs o kadar çok var ki daha

saçınızı değilde işi düşünseniz bu kadar canınız sıkılmazdı
bu kadar abartılacak ne var anlamadım oradaki çalışanların hepsi mankenmi acaba öyle bi yazmışsınızki sanki ünlü mankenlerin arasında çalışıp kendinizi kıyaslıyo gibisiniz
ben olsam işime bakar gerisinide takmazdım abezmi konuşuyo karşımdaki
sen ne hakla benimle böyle konuşuyosun haddini bil derim
içim soğur hiç olmazsa
bu yeni geleni ezme durumu heryerde var zamanla geçer

Hepsi kendini mükemmel sanıyor yıllarca devlette çalıştım İnanın kadrolularda bile yoktu böyle ego çok iyilerdi bana karşı. Bunlar ama yok dudağımı yaptırdım yok saçımı bin liraya boyattım yok botoks vs takıntılı tipler evet benim özgüven eksikliğim var ama saçımada takmıyordum ben bu kadar ta ki bu hareketler yapılana dek. Benim için iş önemli evet ama şöyle düşünün on tane öğretmen var hepsi birbiri arkasından sallıyor ama canım cicimliler ve sana karşı küçük düşürücü sözler hareketler yapıyorlar ve bu her zaman böyle ne hissedersin?

Her işyerinde bu tarz şeyler olabilir. Özellikle mobing cok oluyor. Isine odaklanip başarmak için görmezden gelmelisin.

Yöneticin canını sıkmadığı sürece sıkıntı yok. İş arkadaşları her zaman konuşur.

Çıt çıt kullandığınızın farkındalar demekki belirginmiş. Sorduklarında doğruyu söyleseydiniz keşke. Bu şekilde dalga konusu olmussunuz.

Bence hiç umursamayın sizi tanımadıkları için bu konusa hassas oldugunuzu bilmiyorlardır. Siz kendinizi nasıl mutlu hissediyosanız öyle yaşayın.

Dediğim gibi yalan söylemedim çıtçıt sordu TEK'i evet dedim sadece kahkul konusunda söylemedim gerekte duymadım onlara açıkcası

Dediğim gibi yalan söylemedim çıtçıt sordu TEK'i evet dedim sadece kahkul konusunda söylemedim gerekte duymadım onlara açıkcası

Tabi sizin kararınız. Ama bence çıt çıtlarınız belli oluyor mu yakın dostlarınıza danısın. Kendinizi iyi hissedebilmeniz adına belliyse belli olmamasını sağlayabilirsiniz.

Tabi sizin kararınız. Ama bence çıt çıtlarınız belli oluyor mu yakın dostlarınıza danısın. Kendinizi iyi hissedebilmeniz adına belliyse belli olmamasını sağlayabilirsiniz.
İnanın sordum çok yıllardır takarım belli olmadığını söylüyor yakın çevrem hatta şaşırdı tekine dedim bu kızın anlamasının sebebi beni aşırı incelemesi bence.

bence siz saçınızda çok takılı kaldığınızdan psikolojik şiddet olarak görüyorsunuz. bence sadece merak ve patavatsızlık. benim saçımda seyrek. kurutması yıkaması kolay oluyor

Yalan konşı
Yalan söyleyip ellerine koz vermeyin siz de. Diğer konularda da gereken cevabı verin kırılırlar diye düşünmeyin zamanla susarlar. Herkesin bir kusuru vardır saçlarınızı da bu kadar kafaya takmayın.

Fazla bırsey dememısler sen bence bıraz takıntı yapmıssın dıs gorunusunde canım.ayrıca her ısyerınde olur memnun değilsen bı zaman sonra baska ıs bulabılırsın.sonuçta ısyerı kucuk bır her herkes herkesı ınceler.çok özelını anlatma çok fazla da samımı olma yeter

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…