Isi birakma saf ayagina yat herkeze teker teker birseyler sor ogrendikten sonra s.... et hepsini konusma bile muhattap olma sen ekmegine bakArkadaşlar bir işe girdim üç aydır çalışıyorum çalışma ortamım kadın ağarlıklı ve Yeni olduğum için işi öğrenene kadar bunlarla muhatap olmak zorundayım. Sorun şu ki iş yerindeki kadınlar sürekli beni ezmeye çalışıyor iyi niyetli saf bir kızım. Dış görünüşüm iyi ama saçlarım seyrek olduğu için çıt çıt kullanıyorum kimse farketmiyor yıllardır kullanıyorum ama bunlar ilk günden farketti birde kahkul kullanmak istedim hoşuma gittiği için oda gayet doğal duruyor çoğu saçını mı kestirdin dedi hatta evet dedim neyse teki çıkışta saçıma dokundu dediki gerçek mi kahkulun evet dedim ben sahte sandım fln dedi benim bütün moralimi bozdu çünkü çok takıntılıyım saç konusunda çirkin deseler bu kadar üzülmem. Özgüvenim yok bu yüzden napmam lazım kızlar nolur yardım işi bırakmayı bile düşündüm
Az çok öğrendim gibi zaten hiç biri uzmanı değil bu işin hepsi kendini bir halt sanıyor salt ego varIsi birakma saf ayagina yat herkeze teker teker birseyler sor ogrendikten sonra s.... et hepsini konusma bile muhattap olma sen ekmegine bak
Böyle şeylerle her yerde karşılaşacaksınız. Birine pahalı gelen birine ucuz gelebilir. Özgüven, sana Gore pahalı mı geldi ucuz mu geldi rahatça soyleyebilmektir. Onlar ne der diye düşünmeden yorum yapabilmektir.Arkadaşlar evet özgüvenim yok ve alınganım ama iyi niyeti kötü niyeti ayırt edebiliyorum az çok bu sorma masumhane değil çünkü ilk taktığım gün a ne güzel olmuş saçını mı kestirdin dedi evet dedim bile bile üstüme geldi bugün sabahta milletin içinde bir kahkul sordum 500 tl dediler ay çok pahalı fln dedi .
Ona ulaşsam zaten mesele kalmazBöyle şeylerle her yerde karşılaşacaksınız. Birine pahalı gelen birine ucuz gelebilir. Özgüven, sana Gore pahalı mı geldi ucuz mu geldi rahatça soyleyebilmektir. Onlar ne der diye düşünmeden yorum yapabilmektir.
Saolasın haklısın 3 senedir kimsenin farketmediğini bunlar farketti aynen içimden slm vermek bile geçmiyor artık inanBu tarz şeyleri bende çok yaşadım, kendime özgüvenim oldukça fazla, ama dediğin gibi tiplerden nasıl rahatsız oluyordum...
Şöyle ki gözlerini dikip öyyle bakar durur, başını çevirip birşey mi diyeceksin diye sorarsın, Yoo öyle bakıyorum der. Öyyle röntgen çeker gibi baktıkları için farketmişlerdir saçlarını...
Sen işine adapte ol, seni aralarına almak uzun sürecek belli ki. sadece işinle ilgilen tatlım, ortak sohbetlere katıl tabii. Minik tebessümlerini esirgeme. Kolay gelsin cnm..
Sevgiler...
Hayır çıtçıt taktığımı biliyor sordu evet dedim kahkülü sorduğunda kestirdin mi diye evet dedim takma demedim farkedilmiyor çünkü saç bandı kullanıyorum zaten ayrıca ona hesap vermek zorunda değilim ki çok çektim saç konusunda kendi akrabalarım dahil kuaför bile seyrelmiş diyor her gittiğimde hassas noktam kullanmasınlar diye çok açmıyorum mevzu.Saçın çıt çıt ve sen kendi saçım diye yalan söylüyorsun bu yüzden konuşuyorlardır.
Yok çıt çıt kullanıyorum deseydin iki aa uu yapıp susarlardı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?