İşyerinde tartışma yaratıyorum . Benim sonum ne olacak

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

zorunlualann

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
7 Nisan 2021
1.479
713
53
29
yanında çalıştığım kadına karşı öfkem dinmiyor. Bitmiyor . Yüzünü dahi görmek istemiyorum. Beni ayagına çağırdı tamam dedim . Sonra gitmedim . Aradan bir kaç zaman geçti sonra tekrar aradı bende kalktım gittim söylene söylene müdür beyde duydu . Gittim kadının yanına dedim ayağınıza çağırdığınız zaman genellikle kapıyı kapattırıyorsunuz kapıyı da kapatayım mı dedim . Yüzü düştü sana iş gösterecektim dedi . Güzel konuşmayı öğreneceksin bir gün dedi . Anlamadığım şu onun bana davrandığı gibi davranıyorum bana nasıl davrandıysa küçümsediyse onun gibi davranıyorum . Zaten geçerken söyleyebilir . Beni çağırmasına gerek yok . Gerçekten akli dengemi yitirecegım ya

ofkem dınmıyor derken? Ne yaptı da ofkelendınız bu kadar? Ayrıca üssünüzse o kişi ayagına da cagıracak emır de verecek sıze guleryuz gosterme zorunlulu yok sadece saygısızlık yapamaz aşagılayamaz :)) katlanamıyorsanız alt us olaylarına hıc bı yerde calısamazsınız ki. Anlayamadım ben olayı. Bu kın nerden gelıyor? Su an calısmıyorum ama evlenene kadar calısacak vaktım oldu. Kımseye ayna surat yapamadık...

ayağına çağırdı derken bizde telefonla çağırıyoruz ya da cagiriliyoruz zaman zaman. ben de kamudayim. kimse kimseye bayıldığı için yapmiyo bu çağırmalari. sizden ustteyse çağırır tabiki.

tüm işlere hakim olmadan niye size işi gösteren insana size davrandığı gibi davranıp kendi ayağınıza sıkıyorsunuz siz?

İş öğrenene kadar işi öğretenin peşinde dolanacaksın, o çağırmadan sen gideceksin zaten. Bi de afra tafra yapmışsın, cidden sen hayırdır? Senin bilmediğin öğrenmediğin her iş onlara yıkılıyor, bırak da biraz tavır yapsınlar. Aslında istediğin şeye koşa koşa gidiyorsun, hiç sana edilen muamele gözüne gelmiyor, bilmiyoruz sanki.

Siz sorunlusunuz net, işyerinde kimse sizin gibileri sevmez, galiba devlet memurusunuz özelde olsa dakka tutmazlar. Kimse oraya babasının hayrına gitmiyor, sabahtan akşama berabersiniz, ailelerinden çok sizi goruyorlar, Allah onlara sabır versin.

Geçen ki konuna kırmamak için, belki bu sefer haklıdır diye yazmadım ama bu konudan da anlaşılıyor ki sıkıntılı olan sensin.

İsyerinde bu üslüpla konusabileceğinizi kim söyledi??
Azcık usul erkan ögrenin.Kimse size katlanmak zorunda değil.

Memuriyet çok yanlış anlaşılıyor, yat kalk maaşı al olarak görülüyor, işin içine girince böyle afallıyorsun. Eşimin sülalesine göre benim şeyim şeyime denk, havadan para alıyorum, bi tanesi hasbelkader memur olsa Zorunlu gibi tepkiler verecek iş ortamında.

Dışardan öyle görülüyor ama bence bu kişinin sıkıntısı yatayım maaşımı alayım değil, farklı , huysuz, geçimsiz bir yapısı var. İşyerinde herkes birbirini çağırır, aile gibi oluyorsunuz bir süre sonra, giderken kendine bir çay alsa, birde o kadına alsa ortam bir anda yumusayacak ama yok ego mu desem, kendini bilmezlik mi desem bilemedim.

Bu bayan amirin mi zorunlu? Kapısını kapattırabildiğine göre öyle, bi nevi şef. Kusura bakma, başlıkta dediğin gibi tartışma çıkaran sensin. Bu şekilde davranarak bi yere varamazsın.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…