- 30 Ekim 2017
- 1.100
- 1.169
- 133
- Konu Sahibi zorunlualann
-
bu yorumunuzun alnından öpmek istiyorum yorum kalp ben :) bir süre sonra gelirken 2 çay kapta gelde işlere bakalım hem muhabbet ederize dönecek :)Dışardan öyle görülüyor ama bence bu kişinin sıkıntısı yatayım maaşımı alayım değil, farklı , huysuz, geçimsiz bir yapısı var. İşyerinde herkes birbirini çağırır, aile gibi oluyorsunuz bir süre sonra, giderken kendine bir çay alsa, birde o kadına alsa ortam bir anda yumusayacak ama yok ego mu desem, kendini bilmezlik mi desem bilemedim.
Kendisini her yönden kullanan adamdan bir hayır görmediği halde her seferinde koşa koşa gidiyor, demek canı istediğinde haddinden fazla geçimli biri olabiliyor.Dışardan öyle görülüyor ama bence bu kişinin sıkıntısı yatayım maaşımı alayım değil, farklı , huysuz, geçimsiz bir yapısı var. İşyerinde herkes birbirini çağırır, aile gibi oluyorsunuz bir süre sonra, giderken kendine bir çay alsa, birde o kadına alsa ortam bir anda yumusayacak ama yok ego mu desem, kendini bilmezlik mi desem bilemedim.
Denetleme olmazsa az bile yapıyor zorunluMemuriyet çok yanlış anlaşılıyor, yat kalk maaşı al olarak görülüyor, işin içine girince böyle afallıyorsun. Eşimin sülalesine göre benim şeyim şeyime denk, havadan para alıyorum, bi tanesi hasbelkader memur olsa Zorunlu gibi tepkiler verecek iş ortamında.
Zorunlunun çalıştığı kurumu bilmem ama biz çılgınlar gibi denetleniyoruz.Denetleme olmazsa az bile yapıyor zorunlu
yanında çalıştığım kadına karşı öfkem dinmiyor. Bitmiyor . Yüzünü dahi görmek istemiyorum. Beni ayagına çağırdı tamam dedim . Sonra gitmedim . Aradan bir kaç zaman geçti sonra tekrar aradı bende kalktım gittim söylene söylene müdür beyde duydu . Gittim kadının yanına dedim ayağınıza çağırdığınız zaman genellikle kapıyı kapattırıyorsunuz kapıyı da kapatayım mı dedim . Yüzü düştü sana iş gösterecektim dedi . Güzel konuşmayı öğreneceksin bir gün dedi . Anlamadığım şu onun bana davrandığı gibi davranıyorum bana nasıl davrandıysa küçümsediyse onun gibi davranıyorum . Zaten geçerken söyleyebilir . Beni çağırmasına gerek yok . Gerçekten akli dengemi yitirecegım ya
Aklı dengem derken. Troll değilsen acil yardım almanı öneririmyanında çalıştığım kadına karşı öfkem dinmiyor. Bitmiyor . Yüzünü dahi görmek istemiyorum. Beni ayagına çağırdı tamam dedim . Sonra gitmedim . Aradan bir kaç zaman geçti sonra tekrar aradı bende kalktım gittim söylene söylene müdür beyde duydu . Gittim kadının yanına dedim ayağınıza çağırdığınız zaman genellikle kapıyı kapattırıyorsunuz kapıyı da kapatayım mı dedim . Yüzü düştü sana iş gösterecektim dedi . Güzel konuşmayı öğreneceksin bir gün dedi . Anlamadığım şu onun bana davrandığı gibi davranıyorum bana nasıl davrandıysa küçümsediyse onun gibi davranıyorum . Zaten geçerken söyleyebilir . Beni çağırmasına gerek yok . Gerçekten akli dengemi yitirecegım ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?