• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İşyerinde yalan..

Öyle bahsettiğiniz gibi başka sebepler yok.Öyle olsa buraya konuyu zaten açmam.O yapıda biri değilim.Sizin içiniz fesat.

Nereden biliyorsunuz

Kp rahatsız giderek kötüleşiyor

Altı bağlı doğru düzgün oturup kalkamıyor vs vs

Bunu bilen insan sayısı az görümcem onlarla yaşıyor ama bunu kimseye böyle anlatmıyor

Ya da anlatma zorunluluğu yok

Fakat patrona bunu anlatıp herkes bilmesin Nasıl oldu vs diye sorunca üzülüyorum ben biraz erken çıkacağım ama arkadaşlara ne desek diye sorsa patron da otobüs yok vs dersin sen eskisi gibi 6 da çıkarsın demişse ortada yalan olmaz ki

Bakın dışarıdan bakınca haklı görünebilirsiniz ama içini bilemeyiz

Görünüşe aldanmayın ama içinizde kalacaksa da gidin konuşun

Nereden biliyorsunuz

Kp rahatsız giderek kötüleşiyor

Altı bağlı doğru düzgün oturup kalkamıyor vs vs

Bunu bilen insan sayısı az görümcem onlarla yaşıyor ama bunu kimseye böyle anlatmıyor

Ya da anlatma zorunluluğu yok

Fakat patrona bunu anlatıp herkes bilmesin Nasıl oldu vs diye sorunca üzülüyorum ben biraz erken çıkacağım ama arkadaşlara ne desek diye sorsa patron da otobüs yok vs dersin sen eskisi gibi 6 da çıkarsın demişse ortada yalan olmaz ki

Bakın dışarıdan bakınca haklı görünebilirsiniz ama içini bilemeyiz

Görünüşe aldanmayın ama içinizde kalacaksa da gidin konuşun
Ne kadar çok senaryo yazmaya meraklıymışsınız. Başka bişey demiyorum.Neyse.

Ne yalanı arkadaşım 5 dk sonra binse otobüse yarım saat geç kalır zaten

Ayrıca pardon da insanlar size hayatlarında herşeyi dosdoğru anlatmak zorunda mı ? Belki bambaşka birşey var soyleyeneyecegi öyle demek zorunda kalıyor belki ?

Sizin amacınız erken çıkmak olsaydı sizde öğlen izni kullanmayıp patrona erken çıkmak istiyorum der çıkardınız konu kapanır di

Amacınız, kızla uğraşmak .. derdiniz ne kızla yok yalan söylüyor bilmem ne size ne ki yalan söylese size ne o patronun sorunu. Belki patron gerçeği biliyor size özellikle öyle söylüyordur ki ne biliyorsunuz ki belki en baştan anlaşmaları odur ...iş hayatı bu siz kendi işinize bakın talebinizi varsa talep edin ama arkadaşlarınıza açıklama yapmaları yok o yalan söylüyor deyip şirket içi dedikodu çıkarmalar hiç dürüst bı davranış değil

Kendi izin almayı akıl edememiş ve kadına hasetlenmiş. Cidden böyle söylemek istemiyorum ama durum da bu.
Sanki herkes özel hayatını, ikili anlaşmalarını herkese açıklamak zorunda.
Özel durumu olsa bilirdim diyor, otobusle ilgili sor madem deyince yemeğe bile gelmiyor nerede sorayım diyor.
Otobusu konuşamadıkları ortamda kadının ailevi sorunlarını, hastalığını, patronla anlaşmasını falan konuşuyorlar sanırım.

Kendi çalışma arkadaşımla paylaştım. erkek sizde çıkın ben burdayım sizin ufak bebeğiniz var diyor.Kendi amirimle konuşabilirim ama ne dicem onu bilmiyorum.Kadını kötülemem hoş olmaz.O ne kadar yalan söyleyip bunu hak etsede.Ama içten içe de kendi amirimin bilmesini istiyorum .Ama açık açık mi söylesem bilemedim.Aslında şöyle demeye karar vermişti.Benim amirime :ben sabahları geç kalıyorum kusura bakmayın x bayanda aynı şekilde otobüse binemiyorum.Hatta akşamları da otobüs gelmediği için x bayan erken çıkıyormuş patrondan izin almış desem.Ordan yalanını çıkarmayı düşünüyorumda bir faydası olmaz.Benim amirim gidip patrona bişey diyemez kadınla ilgili.Ama benim bir sıkıntım olsa gidip söyler.

Benim kızdığın onla aynı şartlardayız yalan söylemesi.Ve bu yalanı benim söyleyememem.

Kendi izin almayı akıl edememiş ve kadına hasetlenmiş. Cidden böyle söylemek istemiyorum ama durum da bu.
Sanki herkes özel hayatını, ikili anlaşmalarını herkese açıklamak zorunda.
Özel durumu olsa bilirdim diyor, otobusle ilgili sor madem deyince yemeğe bile gelmiyor nerede sorayım diyor.
Otobusu konuşamadıkları ortamda kadının ailevi sorunlarını, hastalığını, patronla anlaşmasını falan konuşuyorlar sanırım.

Aslında tüm meselesi su alintiladigim mesajlarında yazıyor ... Her iş yerinde vardır böyle sürekli birilerini takip eden girdiği çıktığı saatleri hesaplayan hiç anlasamam böyle kişilerle hiç bir iş yerinde sevmez halbuki... Kendi kendini dolduruyor sadece ve kendisi diyor asıl sorun benim aynı yalanı soyleyememem diyor ... Birde kıza yalan söylüyor diye kiziyor

Ne kadar çok senaryo yazmaya meraklıymışsınız. Başka bişey demiyorum.Neyse.

Senaryo yazmıyorum

İlk sayfalarda da yazdım başından geçenleri bu da senaryo değil gerçek olay üzerinden örnek veriyorum

Sizin kadınla "otobüs Nasıl gelmiyor ya ben her akşam biniyorum ya" diyecek kadar bile muhabbetiniz yokmuş bunu siz dediniz

Kadının özel hayatını ne bileceksiniz

Burada bir hakim vardı duruşmaları 9 a verir 9.30 da gelir başlardı

Neden mi evde terör saldırısı nedeni ile yatalak olan savcı kocasının özel ihtiyaçlarını halleder sonra bakıcısı gelir ve işe gelirdi

Başka şehirden gelenler de 9 yazmış da 9.30 da gelmiş diye kızarlardı haklılar mıydı evet 9.30 yazabilirdi

Ama idare edilmesi gereken durum var mıydı evet

Bu da senaryolarımdan bir yenisi değil hayatımdan bir başka kesit

Görünüşe aldanmayın ama kurup kendinizi doldurmayın gidin konuşun

Senaryo yazmıyorum

İlk sayfalarda da yazdım başından geçenleri bu da senaryo değil gerçek olay üzerinden örnek veriyorum

Sizin kadınla "otobüs Nasıl gelmiyor ya ben her akşam biniyorum ya" diyecek kadar bile muhabbetiniz yokmuş bunu siz dediniz

Kadının özel hayatını ne bileceksiniz

Burada bir hakim vardı duruşmaları 9 a verir 9.30 da gelir başlardı

Neden mi evde terör saldırısı nedeni ile yatalak olan savcı kocasının özel ihtiyaçlarını halleder sonra bakıcısı gelir ve işe gelirdi

Başka şehirden gelenler de 9 yazmış da 9.30 da gelmiş diye kızarlardı haklılar mıydı evet 9.30 yazabilirdi

Ama idare edilmesi gereken durum var mıydı evet

Bu da senaryolarımdan bir yenisi değil hayatımdan bir başka kesit

Görünüşe aldanmayın ama kurup kendinizi doldurmayın gidin konuşun
Kadına sordum sabahları da siz binmiyorsunuz dedim.Bana dedi ki otobus gelmiyor.Yoo geliyor ben biniyorum ama bazen dolu olduğu için bizim durakta durmadan geciyor dedim.suratıma baktı bişey demedi.Öyle ayrıldık ordan.

Zorlanma yok ki otobüs geliyor ne yalan söyliyim.Hayatta en sevmediğim şey yalan ve bu yüzden tepkim var kadına yalan söylediği için.Ama bakıyorum ki herkesin hayat felsefesi olmuş yalan gördüm burda.
Otobüs geliyormuş da kadın sizden 6 durak sonra iniyormuş. Yani sizden yaklaşık yarım saat daha geç varıyor evine. Neyi çekemediniz?

Zorlanma yok ki otobüs geliyor ne yalan söyliyim.Hayatta en sevmediğim şey yalan ve bu yüzden tepkim var kadına yalan söylediği için.Ama bakıyorum ki herkesin hayat felsefesi olmuş yalan gördüm burda.
Bir de saçmalamasan. Kadının yalan söylediğinden emin misin? Gittin konuştun mu patronla?

Otobüs geliyormuş da kadın sizden 6 durak sonra iniyormuş. Yani sizden yaklaşık yarım saat daha geç varıyor evine. Neyi çekemediniz?
Yalan söyleyerek işten erken çıkmasına kızdım.40 dk.erken çıkıyor.Her fırsatı değerlendiriyor.

YÖnetici veya ekip lideri değilseniz bu durumu açığa çıkardığınızda kimse sizi alkışlamayacak. aksine gambazcı olacaksınız. Size ne, onu ve sirketi ilgilendirir bu durum. sizin durumunuz tamamen kıskançlık

Yalan söyleyerek işten erken çıkmasına kızdım.40 dk.erken çıkıyor.Her fırsatı değerlendiriyor.
Nasıl hesap yapıyorsunuz? 18.00 de çıkıyor yazmışsınız. Siz de 18.30 da çıkıyorsunuz. Herkes diyor ki kadın belki patronla anlaşma yaptı size otobüs gelmiyor diyor. Olamaz mı?

Bir de siz kendi işinize bakın. Eğer aynı bölümde değilseniz size fazladan iş gelmiyorsa neden kadının kaçta çıktığı ile ilgileniyorsunuz? Bebeğiniz olduğu için erken çıkmak istiyorsanız siz de gidin konuşun amirinizle.

Aslında tüm meselesi su alintiladigim mesajlarında yazıyor ... Her iş yerinde vardır böyle sürekli birilerini takip eden girdiği çıktığı saatleri hesaplayan hiç anlasamam böyle kişilerle hiç bir iş yerinde sevmez halbuki... Kendi kendini dolduruyor sadece ve kendisi diyor asıl sorun benim aynı yalanı soyleyememem diyor ... Birde kıza yalan söylüyor diye kiziyor
Öğrenciliğimde son yıl her ay başka bir yerde staj yapıyordum.
Evime 2 saat mesafede yere bile vaktinden 1 dk geç gitmezdim. Gerekirse erken çıkardım.
Özel aracımla gidiyordum.
Evime çok yakın bir yerde olan stajımda park problemi vardı.
Mecburi otobüs kullandım.
2. Gün taciz edildim.
İş yerine gittiğimde supervisor a anlattım.
Bundan sonra yarım saat gec gelsem, otobus daha sakin olur diye de izin aldım.
Kimseye de ben tacize uğradığım için geç geliyorum demedim.
Evimin civarında tek ulaşım otobüs, geç geliyor, daha erken de çıkınca burası açılmamış oluyor dedim.
Kimse de turuncu niye yarım saat geç geliyor diye kuyumu kazmadı.
Ne iş yerine, ne de okula bir şey söyleyen, soran olmadı.
Kurcalansa ve taciz edildiğimi cümle dünyaya duyursalar daha mı iyi olurdu?

Ayy neyse ya.Konuyu doğru anlayanlar çok az oldu.Artık bişey söylemiyorum.Yazık diyorum ne diyim ki başka.Yalan söyleyen bu ortamda bile haklı olmuş.Ben çook gerilerde kalmışım.Kusura bakmayın gerçekten.Ben kıskancım haksızım kötü niyetliyim.Uyduruyorum.
Ben kadını niye takip ediyim ki.Herkes görüyor çıktığını.Özel bir durum da yok.Ama ya ben anlatamıyorum ya siz anlamak istemiyorsunuz.Ya da siz de onun gibisiniz savunduğunuza göre.

Yani bu kadar emin olmasan buraya yazıp ta kendimi böyle haksız eleştirilere maruz bırakacak biri değilim inanın.En son aşamada yazdım .Kendimi ispat etmek zorunda da değilim size.Beni bilen bilir itanımadığınız için benim üstüme geldiniz.Sizde haklısınız.

Back
X