İşyerindeki adam ile yaşadıklarım. Akşam yemeğinde nasıl davranmalıyım ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yaşam şeklinizi kesinlikle elestirmiyorum. İnsanların size değer vermesini istiyorsanız önce siz kendinize değer verin lütfen. Siz kendinize değer vermiyorsunuz bana gore

Yaşam şeklinizi kesinlikle elestirmiyorum. İnsanların size değer vermesini istiyorsanız önce siz kendinize değer verin lütfen. Siz kendinize değer vermiyorsunuz bana gore
Sanırım ben kendimi anladım bende güzel bulunma takıntısı var bence bugün otururken işyerinin en güzel kızı bir kız var o dediler sanırım onu kıskandım yani bende bilemedim ya

Herkes kendine gore güzeldir, kimseye kendini beğendirmek zorunda değilsin. Sen kendini begeniyormusun ona bak. Arkadaşlarinla bir yere gidiyorsan, muhabbet etmeye, eğlenmeye git. Yanındaki insanların bu muhabbeti senin yaninda yapması bile normal degil bence. Ayni isyerinde calisan insanlarsınız, kulağına gider mi demiyorlar. Bu sizin içinde kötü, sizin olayida siz yokken konusmadiklarini bilemezsiniz

“Benimle yatan adam” ne çirkin bir üslubunvar. Şu betimlemeyi kendine yakıştırabiliyor musun ? Dışarıdan böyle okuyunca hemde bir kadının ağzından kusturiki makamına girdim valla.

ne sevenin var ne de kıskananın............ (boşluklara uygun kelimeler gelecek şekilde doldurun. )

Ah gerçekten ya . Bir olay anlatılıyordu o ara yanımda o adam vardı karşımda da iki arkadaş ilk kez yemeğe çıkmıştık öyle sohbet ortasında işyerinin en güzel kızı bence o felan dediler . Hayır niye yani evet güzel olabilir ama bilemedim ya . Ben ise oradan oraya savrulan bir yaprak gibiyim ne yaptığını bilmeyen

Yatmayı seviyor. Hem salağa yatmayı, hem sizinle yatmayı. Aramızda Duygusal bir şey yok... siz böyle diyen birinin niyetini görmeyip almadığı kurabiyeyi dert ediyorsunuz. Adam açıkça önemsemiyor sizi ama siz önemsesin istiyorsunuz

Orasi firinci degilse bende birsey bilmiyorum

Sizde bir problem var bence. Sizin derdiniz bence sevilmek yada seks bile değil. Siz birileri sizinle iliskiye girmek istediği zaman "arzulaniyorum aaa beni guzel buluyorlar demekki" diye algılayıp mutlu oluyorsunuz galiba. Boyle arzulandiginizi düşünmek falan ruhunuzu tatmin ediyor. Ama erkekler güzel bulmasa dahi sevisebiliyor

Sevmiyor ama elinden de gitmeni istemiyor
Ay lütfen yatmayın şöyle adamlarla yatıyorsanız da ilişki beklemeyin ya
Böyle yapıp kendinizi üzüyorsunuz beklentiye giriyorsunuz
Adam oyuncak gibi oynuyor senle ilgi yok sevgi yok bide cimri en sevmediğim
Bunla hiçbirşry paylaşma bırak ya
Kıskanırmış peh peh o kim ya kıskanıyor
Bide egosuna dokunur tabi bu tiplerin
Hem kadına değer vermezler hemde kıskançlık yaparlar defolsun

Yatıyor'dan kastınız seks değil di mi,aynı yatakta debeleniyordu adam ama iktidarsizdi, oyle hatırlıyorum ben(niye hatirliyorsam).
Bence sevgi falan değil. Tamamen insani bir dürtü, yatakarladasligi yaptığı bir insanın başkasıyla olmasını hazmedememek. Bir diger konu da, eğer kondom konusunda takıntılı bir kadın değilseniz o adamla da aynı şekilde takılacağıniz ve kendi hastalık kapma ihtimalinden korkmuş olabilir
Ve son olarak "küçük şehirdeyim,adım cikar mi" diye endişe edip duruyorsun ama bence çıkmış, bu yeni adam bir seyelr duymuş ki kendince böyle curetlerde bulunmuş size

Kesinlikle ya bende niye takılı kalıyorum anlamıyorum . Az önce konuşurken bana güzeller güzelim diyor çok güzelsin deyip duruyor ama birlikte olmaya gelince işimi hallederiz giderim modu

Oyumu 3lü takılmanızdan yana kullanıyorum.

Tek bir yorum yapacağim.
Nasil kendinize bu tabirleri yakişdiriyosunuz. "Yattim adam "
Tabikide sevmiyor sizi o diğer adamda duymuş demek ki birileriyle yattinizi (sizin tabirinizle) afedersiniz ama adamlar sizden yararlanmak istiyorlar. Diğer sürekli yattiniz adamda belki onlada yattacağinizi düşündü için onun işini daha görmezsiniz diye düşünmüs ola bilir. Kendinize bu kötüluğu yapmayin kendinizi kulandirmayin çalişan kendi ayaklari üstünde duran bi kadinsiniz neden düzenli bi hayatiniz olmasin ki
Kendi düşüncelerim saygi duyun lütfen ben kendimce yorumumu yapdim.

Yahu madem takılacak adam arıyorsunuz en kötü internetten bulun istemedikçe karşılaşmazsınız, aynı işyeri olur mu , yarın bi gün ciddi bi ilişkiniz olsa o adam hep orda ,onu gördükçe o dönemi hatırlayacaksınız, bu arada bu tarz ilişkileri kadın ruhu kolay kolay kaldıramıyor bizim önce ruhumuz doymalı güvende hissetmeliyiz sonrasında sevişmeliyiz yoksa hep hayal kırıklığı. Evlilik şart değil ama aşk şart bana göre, ne bileyim seviştikten sonra koynunda uyumalısınız böyle salak salak hayaller kurup muhabbet etmelisiniz tekrar öpüp koklamalısınız , bakın sevişmek karşılıklı sevme eylemi o zaman anlamlı o zaman doyurucu ve keyifli yoksa böyle kendini kötü hissetmekten başka bişe değil. Ben on yıllık kocamla bile oturup şöyle karşılıklı bi kahve içmeden muhabbetin dibine vurmadan duygusal olarak yakınlaşmadan sevişip orgazm olamıyorum siz nasıl yalap şalap adı konmamış saçma sapan bişeyde mutluluk arıyorsunuz aklım almıyor. Ben içinde aşk olmayan bi durumda fanfinfonu kabul etmiyorum/edemiyorum. Mutlu olmak için yolunuz yol değil.

+1

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…