- 22 Kasım 2020
- 6.441
- 91.295
- 498
- 32
- Konu Sahibi zorunlualann
-
Yaşam şeklinizi kesinlikle elestirmiyorum. İnsanların size değer vermesini istiyorsanız önce siz kendinize değer verin lütfen. Siz kendinize değer vermiyorsunuz bana goreHaklısınız gerçekten bugün yemeğe çıktık diğer adam ile yanımızda bir kaç kişi daha vardı beni eve bırakırken sırtıma dokundu geç felan yaptı bilmiyorum ya niyetinin farklı olduğunu düşünüyorum
Sanırım ben kendimi anladım bende güzel bulunma takıntısı var bence bugün otururken işyerinin en güzel kızı bir kız var o dediler sanırım onu kıskandım yani bende bilemedim yaYaşam şeklinizi kesinlikle elestirmiyorum. İnsanların size değer vermesini istiyorsanız önce siz kendinize değer verin lütfen. Siz kendinize değer vermiyorsunuz bana gore
Ah gerçekten ya . Bir olay anlatılıyordu o ara yanımda o adam vardı karşımda da iki arkadaş ilk kez yemeğe çıkmıştık öyle sohbet ortasında işyerinin en güzel kızı bence o felan dediler . Hayır niye yani evet güzel olabilir ama bilemedim ya . Ben ise oradan oraya savrulan bir yaprak gibiyim ne yaptığını bilmeyenHerkes kendine gore güzeldir, kimseye kendini beğendirmek zorunda değilsin. Sen kendini begeniyormusun ona bak. Arkadaşlarinla bir yere gidiyorsan, muhabbet etmeye, eğlenmeye git. Yanındaki insanların bu muhabbeti senin yaninda yapması bile normal degil bence. Ayni isyerinde calisan insanlarsınız, kulağına gider mi demiyorlar. Bu sizin içinde kötü, sizin olayida siz yokken konusmadiklarini bilemezsiniz
AdamsınBıktım ya aşkı yatakta aramaktan dürtülerime yenik düşmekten bıktım
Don’t feed trollBıktım ya aşkı yatakta aramaktan dürtülerime yenik düşmekten bıktım
Yatmayı seviyor. Hem salağa yatmayı, hem sizinle yatmayı. Aramızda Duygusal bir şey yok... siz böyle diyen birinin niyetini görmeyip almadığı kurabiyeyi dert ediyorsunuz. Adam açıkça önemsemiyor sizi ama siz önemsesin istiyorsunuzİşyerinde biri ile evde görüştüğümü daha önce buraya yazmıştım o adam ile altı kez felan benim evimde görüştük size şöyle anlatayım benim evime geliyor ama insan hiç mi bir şey almaz pastaları kurabiyeleri hep ben aldım en basitinden bir çikolata bile almadı. Dünden önceki gün bir arkadaş grubu ile topluca oturduk sonra beni eve işyerinden başka bir adam daha vardı o ve bu yattığım adam bıraktı. Meğerse diğer kişi de benden hoşlanıyormuş sanırım bunu ben o kişiye(evde görüştüğüm) söyledim ve kıskanırım hazmedemem gibi şeyler söyledi. Aramızda ne var diyorum duygusal olarak bir şey yok diyor ama kıskanırım diyor . Bu akşam diğer adam geldi iş çıkışı bir şeyler yapalım dedi topluca bende kabul ettim ama bu evde görüştüğüm kişiyi de çağırdılar ve gelemeyecegını söylemiş( sonra ben onu aradım dedim neden gelmiyorsun işte çok yorgunum başka arkadaşlara söz verdim felan dedi . Sonra benimle soğuk soğuk konuşunca iyi bi daha rahatsız etmem dedim ve resmen telefonu suratıma kapattı . Bu adam benimle bu yatan adam şimdi beni seviyor mu o kadar saçma ki ben artık ne düşünecegıöı bilmiyorum
Orasi firinci degilse bende birsey bilmiyorum1.Hala sex and the city muhabbeti devam demek ki
2. Kimsenin sizden hoşlandığı yok.
3. En başından beri Ne aradığınızı bilmiyor ama aramaya devam ediyorsunuz. ( ilk günaydın diyen avukatla başlamıştı hikâyeniz. )
4. Orası nasıl iş yeri ayrıca? Basit ve avam duruyor herşey.
5. Yine konuyu açıp kayboldunuz.
Kesinlikle ya bende niye takılı kalıyorum anlamıyorum . Az önce konuşurken bana güzeller güzelim diyor çok güzelsin deyip duruyor ama birlikte olmaya gelince işimi hallederiz giderim moduSevmiyor ama elinden de gitmeni istemiyor
Ay lütfen yatmayın şöyle adamlarla yatıyorsanız da ilişki beklemeyin ya
Böyle yapıp kendinizi üzüyorsunuz beklentiye giriyorsunuz
Adam oyuncak gibi oynuyor senle ilgi yok sevgi yok bide cimri en sevmediğim
Bunla hiçbirşry paylaşma bırak ya
Kıskanırmış peh peh o kim ya kıskanıyor
Bide egosuna dokunur tabi bu tiplerin
Hem kadına değer vermezler hemde kıskançlık yaparlar defolsun
Sevmiyor yattigi mali olarak goruyor.Kendinize neden bunu yapiyorsunuz ben inanin boyle okudukca uzuluyorum.Siz degerlisiniz size boyle davranamaz bu insanlarOlay ne peki
Oyumu 3lü takılmanızdan yana kullanıyorum.İşyerinde biri ile evde görüştüğümü daha önce buraya yazmıştım o adam ile altı kez felan benim evimde görüştük size şöyle anlatayım benim evime geliyor ama insan hiç mi bir şey almaz pastaları kurabiyeleri hep ben aldım en basitinden bir çikolata bile almadı. Dünden önceki gün bir arkadaş grubu ile topluca oturduk sonra beni eve işyerinden başka bir adam daha vardı o ve bu yattığım adam bıraktı. Meğerse diğer kişi de benden hoşlanıyormuş sanırım bunu ben o kişiye(evde görüştüğüm) söyledim ve kıskanırım hazmedemem gibi şeyler söyledi. Aramızda ne var diyorum duygusal olarak bir şey yok diyor ama kıskanırım diyor . Bu akşam diğer adam geldi iş çıkışı bir şeyler yapalım dedi topluca bende kabul ettim ama bu evde görüştüğüm kişiyi de çağırdılar ve gelemeyecegını söylemiş( sonra ben onu aradım dedim neden gelmiyorsun işte çok yorgunum başka arkadaşlara söz verdim felan dedi . Sonra benimle soğuk soğuk konuşunca iyi bi daha rahatsız etmem dedim ve resmen telefonu suratıma kapattı . Bu adam benimle bu yatan adam şimdi beni seviyor mu o kadar saçma ki ben artık ne düşünecegıöı bilmiyorum
+1Kıskanç değil, sizi sevmiyor.
Sadece cinsellik için birlikte.
Muhtemelen diğeri de seni sevmiyor, onunla birlikte olduğunu duymuş olabilir.
Tabirinizden konuya odaklanamadım; "benimle yatan adam", "yattığım adam".
Bir insanın bu cümleleri kurması tuhafıma gitti.
Ya o değil de hani şu üst katta eve erkek aldığı için cinsel hayatına karıştığınız kız varya onun yerinde olsam bende sizi şikayet ederdim. Milleti namussuz gibi gösterip eve erkek almakta ne bileyim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?