Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bence hemen bir avukatla görüş bacım..eşimi aradım şimdi.meşgule attı..napsam...kızlar konu açıyroum yan topiğe buyrun.akşam gidince ne diyeyim ben bu adama...
doğru diyosun hippim...yeter yaaa ne bu çektiğimiz...Bence hemen bir avukatla görüş bacım..
eşimi aradım şimdi.meşgule attı..napsam...kızlar konu açıyroum yan topiğe buyrun.akşam gidince ne diyeyim ben bu adama...
Meşgule atmak ne demek?!!doğru diyosun hippim...yeter yaaa ne bu çektiğimiz...
anası ablasıda ayrı dert zaten : D..ay pardon benim görümcem yoktuMeşgule atmak ne demek?!!
zor be kardeş çok zor..![]()
nişanlımın işinin yoğunluğundan dolayı biz gündüzleri çok nadir konuşabiliyoruz arasa bile 5 dk sürmüyor konuşmalarımız ben bilerek kısa tutuyorum yemeğini yesin dinlensin biraz diye. üstelik akşamlarıda 4 saat değil konuşulan konuya göre yarım saat yada bir saat konuşuyoruz. yatarkende uyuyana kadar mesajlaşıyoruz oda 5 10 dk sürüyor. sana göre belki çoook az ama ben hiç rahatsız olmuyorum ki bu gayetnormal çalışan insanların geneli bu şekildedir sanıyorum. bence yok yere kendinizide onuda üzmeyin bu düşüncenizide onunla paylaşmayın hatta bu düşünceyi kendi aklınızdanda silin çünkü kendinizi onun ailesinden biri ile kıyaslamanız hiç hoş değil. siz kabul etmesenizde bu bi kıyaslamadır bence,Arkadaşlar bu kıyaslama değil kesinlikle ablası tabi götürecek hamile kontrole götürmüş işyerinden izin alıp ama bana gündüz ayıracak vakti yok Kısacık 5 dk konuşmaya bile çünkü işyerinde işlerine yoğunlaşması gerek biz konuştuk mu uzun konuşuyormuşuz ...
Akşamları işten sonra bana konsantre oluyomuş Kafası ancak o zaman rahat oluyomuş zaten 4 saat konuşuyomuşuz akşamları...(ona güveniyorum ama sadece gündüZde konuşalım istiyorum)
Ama ablasına gelince işten bile izin alıyor onu götürmek için bana vakti yok sinir oluyorum ama ona söyleyemiyorum yanlış anlar diye...
Söylemeyin zaten. Hastalık bu her gün olan bir şey değil. Çalışmıyorsunuz sanırım. Sohbet yeri değil işyerleri. Patronun gözüne batarsa kötü olur.
Bu kadar ilgi bekleyip bunaltacağınıza kendinize meşgale edinin.
Arkadaşlar bu kıyaslama değil kesinlikle ablası tabi götürecek hamile kontrole götürmüş işyerinden izin alıp ama bana gündüz ayıracak vakti yok Kısacık 5 dk konuşmaya bile çünkü işyerinde işlerine yoğunlaşması gerek biz konuştuk mu uzun konuşuyormuşuz ...
Akşamları işten sonra bana konsantre oluyomuş Kafası ancak o zaman rahat oluyomuş zaten 4 saat konuşuyomuşuz akşamları...(ona güveniyorum ama sadece gündüZde konuşalım istiyorum)
Ama ablasına gelince işten bile izin alıyor onu götürmek için bana vakti yok sinir oluyorum ama ona söyleyemiyorum yanlış anlar diye...