• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Işyerindeki izin Alıp ablasını kontrole götürüyor ama bana ayıracak vakti yok...

Konu sahibini bence kimse anlamıyor anlatmak isteği ablasını hastaneye götürmesi değil çok yoğun çalıştığını söyleyip tüm gün bi ne yapıyosun bile dememesi hepimiz çalışıyoruz ama bi 2 dk eşlerimize ayıracak vaktimiz yok mu insan gün içerisinde sevdiğinin sesini duymak ister bence konu sahibi haklı ben olsam beni sevmediğini düşünmeye başlamıştım bile

Arkadaşlar bu kıyaslama değil kesinlikle ablası tabi götürecek hamile kontrole götürmüş işyerinden izin alıp ama bana gündüz ayıracak vakti yok Kısacık 5 dk konuşmaya bile çünkü işyerinde işlerine yoğunlaşması gerek biz konuştuk mu uzun konuşuyormuşuz ...
Akşamları işten sonra bana konsantre oluyomuş Kafası ancak o zaman rahat oluyomuş zaten 4 saat konuşuyomuşuz akşamları...(ona güveniyorum ama sadece gündüZde konuşalım istiyorum)
Ama ablasına gelince işten bile izin alıyor onu götürmek için bana vakti yok sinir oluyorum ama ona söyleyemiyorum yanlış anlar diye...
Herkesin yeri farklıdır, ve yerine göre değer verilir. Gerçekten götürecek biri yok belki, son çare sevgilindi…Sen hasta olsan götürecek birin olmasa seni götürür mü? Bunun cevabı önemli.

Ayyy durun kızlar,arkadaş kötü bişiy dememiş ki.
Adam en azından ablayı hastaneye götürürken yolda bile arayabilir "nasılsın sevgilim" diye.
Sigara içmeye indiğinde 2 dakikalığına bile arayabilir.
Ne var yani bu kadar zor değildir sanırım.
Kızcağız arasın saatlerce dedikodu yapsın demiyor ki halini hatrını sorsa mutlu olacak.
Ben de olsam üzülürdüm açıkçası.

Konu sahibini bence kimse anlamıyor anlatmak isteği ablasını hastaneye götürmesi değil çok yoğun çalıştığını söyleyip tüm gün bi ne yapıyosun bile dememesi hepimiz çalışıyoruz ama bi 2 dk eşlerimize ayıracak vaktimiz yok mu insan gün içerisinde sevdiğinin sesini duymak ister bence konu sahibi haklı ben olsam beni sevmediğini düşünmeye başlamıştım bile

arkadasim ama kiz diyor ki aksamlari 4 saat konusuyoruz.. ben esimle hayatimda 4 saat konusmadim, ne konusabilirim ki! belki adam da ona guvenerek nasil olsa aksam yeterince konusuyoruz diyerek aramiyordur. ben de calisan bir insanim ve gercekten bazi gunler esimle konusacak firsati bulamiyorum, aradigi zaman mesgule atmak zorunda kaliyorum.. ablasiyla kiyaslamasi da ayri bir hata bence. kiz hamileymis ne yapsin goturmesin mi doktora, bence bu dupeduz kiskancliga giriyor ki hic hos birsey degil.

Arkadaşlar bu kıyaslama değil kesinlikle ablası tabi götürecek hamile kontrole götürmüş işyerinden izin alıp ama bana gündüz ayıracak vakti yok Kısacık 5 dk konuşmaya bile çünkü işyerinde işlerine yoğunlaşması gerek biz konuştuk mu uzun konuşuyormuşuz ...
Akşamları işten sonra bana konsantre oluyomuş Kafası ancak o zaman rahat oluyomuş zaten 4 saat konuşuyomuşuz akşamları...(ona güveniyorum ama sadece gündüZde konuşalım istiyorum)
Ama ablasına gelince işten bile izin alıyor onu götürmek için bana vakti yok sinir oluyorum ama ona söyleyemiyorum yanlış anlar diye...

hani bir iki saat konuşuyordunuz önceki konuda bu şekilde yazmış,şimdi 4 saate çıkmış, bence sahte bu konu ya millet dellensin diye yazmışsınız

Ayyy durun kızlar,arkadaş kötü bişiy dememiş ki.
Adam en azından ablayı hastaneye götürürken yolda bile arayabilir "nasılsın sevgilim" diye.
Sigara içmeye indiğinde 2 dakikalığına bile arayabilir.
Ne var yani bu kadar zor değildir sanırım.
Kızcağız arasın saatlerce dedikodu yapsın demiyor ki halini hatrını sorsa mutlu olacak.
Ben de olsam üzülürdüm açıkçası.

Ama çocuğun gündüz konuşmak istememesinin nedeni uzun konuşmalarıymış benim kardeşlerim beni bi arar kapatabilene aşk olsun konu sahibide öyleyse demek

Nişanlımla 4 senelik bir sevgililik dönemi geçirdik ama ilişki boyunca günde 4 saat konuşabilecek bir boşlugumuz olmadı ... 4 saat bize göre çok iyi bir zaman yine çok iyi konuşuyorlar ....

4 saat konuşmak mı
o ne öyle yaaa
sen takıksın bu ablaya önceden bi konu açmışsın bunla ilgili
gelecekte inşallah görümceye takık fettan gelinleri olmazsın!!!

şimdiden gelin görümce moduna girmişsiniz
hasetlik iyi bişey diildir
yapmayın bunu kızlar yahu

Orası öyle de erkek de o dengeyi kuracak "sadece hatrını sormak için aradım" deyip kapatıvericek.
Hergün hergün böyle yaparak alışır kız da.
Hem akşam da 4 saat değil 2 saate düşer konuşma süresi bu şekilde...

Yakında o 4saati bile ararsın bu kafayla gidersen...

Adam bikac kez aramistir gunduz.Askim bak aklima ne geldi, askim neden sessiz konusuyosun ofiste,bana neden askim demiyosuunn arkadaslarinin yaninda diye beynini yemistir muhtemelen.Adamda sana isten sonra konsantre oluyorum bahanesini bulmustur.Iyi de yapmis.Gunduz de konusmak istemesinin sebebi de bu millet gorsun bak sevgilisiyle konusuyo desin :)
4 saat konusup hala daha fazlasini isteyen biri icin baska sebep bulamiyorum ben yani :)

konu sahibi izin almayı kolay sanıyor herhalde.
9 Eylülde kızım okula başladı daha izin alıp, gidip öğretmeniyle tanışamadım. 1,5 ay olmuş.

Saklamayın bence bu düşüncelerinizi neyin ne olduğunu şimdiden görsün. Yanlış falan anlamayacak ki sizin düşünceniz bu, o kadar sebeple yetinmiyor eksiklik hissediyorsunuz hala, iş/mesai kavramlarından bihabersiniz, önemli bir durum olmadıkça çalışan birini rahatsız etmemeyi ve onun mesai saatlerinde sizi ayırmadığı zaman için dert edinmemeyi zor yoldan ama tam öğrenmiş olursunuz.

Akşamları 4 saat yerine, 2 saat konuşalım, 2 saati de gündüz çalışırken bana harca diyerek başlayın mesela. Sigara molasında sigara içilir, yemek molasında yemek yenir, o beş dakika vakit bulunur ama özel konuşmalara harcanan zaman için edilen tek bir laf asab bozar. O kadar işin arasında bir de seninle mi uğraşacağım? lafını ne kadar çok duyarsanız o kadar alışırsınız duruma.

Sizin hastane işinizde bu sefer izin alamazsa ama ablan için almıştın, yoksa beni ablan kadar sevmiyor musun lafı da süper bir kavga sebebidir, denemedim ama %100 çalıştığına eminim.

Saklamayın bence bu düşüncelerinizi neyin ne olduğunu şimdiden görsün. Yanlış falan anlamayacak ki sizin düşünceniz bu, o kadar sebeple yetinmiyor eksiklik hissediyorsunuz hala, iş/mesai kavramlarından bihabersiniz, önemli bir durum olmadıkça çalışan birini rahatsız etmemeyi ve onun mesai saatlerinde sizi ayırmadığı zaman için dert edinmemeyi zor yoldan ama tam öğrenmiş olursunuz.

Akşamları 4 saat yerine, 2 saat konuşalım, 2 saati de gündüz çalışırken bana harca diyerek başlayın mesela. Sigara molasında sigara içilir, yemek molasında yemek yenir, o beş dakika vakit bulunur ama özel konuşmalara harcanan zaman için edilen tek bir laf asab bozar. O kadar işin arasında bir de seninle mi uğraşacağım? lafını ne kadar çok duyarsanız o kadar alışırsınız duruma.

Sizin hastane işinizde bu sefer izin alamazsa ama ablan için almıştın, yoksa beni ablan kadar sevmiyor musun lafı da süper bir kavga sebebidir, denemedim ama %100 çalıştığına eminim.
Ahhaha çok doğru valla. En geçerli kavga nedenleri arasında ilk 3 e girer aile bireyleriyle kendini kıyaslama. Hatta kin boyutunda devam eder, evliliğe giderse yıllar içinde katlanır basit bir laf.
Artı sigara için ayrılan vakit çalışan personelin gözüne batmasa da kız arkadaşıyla bir iki mesajlaşmasını yakalaması daha çok göze batar. “aman be telefon da elinden düşmüyor” derler.
Bizim üretimde bir kızcağız vardı teknisyen, bir iki kere üretimin orta yerinde vazo misali elinde tel mesaj yazıyordu herhalde. Kafama oturdu bu olay benim cidden. Hiç de ön yargılı değilimdir bu tür şeylere karşı ama oturdu işte.

Konu sahibini herkes anladığı için yanlış düşündüğünü söylüyor.
Benim de misal 10'ar dakika aralarım var her gün, bal gibi de müsaitim ama o zamanlarda kafa mı dinleyeceğim geyik mi yapacağım?
Bu sevmiyor anlamına gelmez, işle özel hayatı birbirine karışmıyor anlamına gelir. kaldı ki ben akşamları da 4 saat konuştuğumuzu hatırlamam, uzakta olmamıza rağmen. Yarım saat sonra off sıkıldım uzatma diyip kapatırdım.

konu sahibi izin almayı kolay sanıyor herhalde.
9 Eylülde kızım okula başladı daha izin alıp, gidip öğretmeniyle tanışamadım. 1,5 ay olmuş.
Öğretmeni de kesin 1.5 ay oldu hala bir merhaba diyemedi velisi diye düşünmüştür :)

ben kocama deli olurum, sesini duymak, konuşmak, dedikodu yapmak inanılmaz hoşuma gider ama işyerinde bütün gün hiç aramadığım ya da arayamadığım oluyor. bi dk fırsat bulamıyorum, bulsam bile arada derede ofis arkadaşlarımla bir çay içmek daha cazip geliyor ne yalan söyleyim.. ya da kızıma bakıcı bakıyor aklım hep onda ama bazen gün boyu arayamadığım oluyor. işyerinde öyl elinde tel zırt pırt mesaj atamıyorsunuz ya da zır zır konuşamıyorsunuz, bazı arkadaşlar demiş ee 5 dksı da mı yok arasın tabi demiş ee ne yapsın adam o beş dkda çay içiyordur sigara içiyordur arkadaşlarıyla kakarakikiri yapıyordur her beş dakikasını bi zahmet sevgilisine ayırmasın.. zaten akşamları 4 saat konuşuyorlarmış.. ben aynı evin içinde toplasan 2 saat konuşmuyoruzdur..
bir de bal gibi ablasıyla kıyaslamışsın kendini ama aynı şey değil.. sen sürekli ilgi bekliyorsun kadıncağız için bir kereliğine izin almış bu kadar basit.

Back
X