• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Işyerindeki izin Alıp ablasını kontrole götürüyor ama bana ayıracak vakti yok...

Vay dört saat konusuyorsun hala mutlu degilsin:-)adam isini biraksin tum gun konussun. Merak ettim her aksam dort saat konusan biri olarak aileniz,arkadaslariniz yok mu? Birak kardesim adami rahat birak ablasi tabiki de yaninda olacak. Kadin milleti bor adam buldumu yapisip kaliyor adam esir sanki ayrica cok sevgili bulur da abla aile bulamaz bir daha bilginize
Bu konuşmadan kastım mesaj yazma..
Ayrıca gün aşırı ya da 2 günde bir Konuşuyoruz sesli o da uzun Sürüyor 3 -4 saat kadar ..
bn de boş bi insan Değilim gün boyu yoğunum okuduğum bölüm araştırma gerektirdiğinden ötürü ama ona vakit ayırabilirim 5 dk

Eğer sizinle konuşmak istemese sizi sevmese aksam da 4 saat konuşmaz. Ailesine yardimci olması sizi neden rahatsız ediyorki. Ha sizin ona çok ihtiyaciniz olur allah korusun hasta falan olursunuz o zaman da sizinle ilgilenmez o zaman bunu söyleyebilir şikayet edebilirsiniz ama su an şikayet edilecek bir durum yok. Siz bu şekilde şikayet ediyosaniz ailesi de oğlum eve geliyorsun saatlerce Kiz aradasinla konusuyosun yüzünüzü göremiyorum dese hakli olmaz mi. Biraz empati kuralim.
Zaten öyle söylediklerini biliyorum sevgilim anlatıyor.Eve gelince akşamları biraz daha geç yazmamızın nedeni de ailesinin bırak artık şu telefonu demesi..ablasının annesi ve başka ablası varken ta işten izin alması benim garibime gitti bana 5 dk ayırmazken gündüz..

Seninle konuşması keyfi bir durum ama hastane olayı değil.
Seninle ilgili bir hastane işi olsa o zaman da senin için izin alırdı diye düşünüyorum...
Benim doğum günümde farklı Şehirlerde olduğumuz için Yanıma gelememişti.. Telefonla sadece bi on dk konuşmuştuk sonra yanına yengesi gelince kapattı..
ve ertesi gün eniştesinin ablasına yaptığı sürprizi Anlattı ablasının yanına gelmiş arabayı sevgilim farklı yere park etmiş ablama sürpriz hazırladık dedi o kadar Gücüme gitti ki...
O benim Yanıma bile gelmedi yanına yengesi gelince kapattı teli ve bana o sürprizi Anlattı..

Benim doğum günümde farklı Şehirlerde olduğumuz için Yanıma gelememişti.. Telefonla sadece bi on dk konuşmuştuk sonra yanına yengesi gelince kapattı..
ve ertesi gün eniştesinin ablasına yaptığı sürprizi Anlattı ablasının yanına gelmiş arabayı sevgilim farklı yere park etmiş ablama sürpriz hazırladık dedi o kadar Gücüme gitti ki...
O benim Yanıma bile gelmedi yanına yengesi gelince kapattı teli ve bana o sürprizi Anlattı..

Ezilmeyin o zaman siz de. Madem bu kadar üzdü bu konu sizi: "Eee işte bazıları ancak 10 dakika telefonda konuşur, biri gelince hemen kapatır, bazıları da süpriz üzerine süpriz yapar" diyin. Öyle mazlum, sesini çıkarmayan, üzülse de belli etmeyen insanların kıymete bindiğini sanıyorsanız büyük yanılgı içerisindesiniz.

Ha tabi şu da var. Eniştesi ile yengesi evli sanırım. Bu durumda süpriz yapması daha kolay. Bu çapta bir süpriz size olmayabilir ama 10 dakika konuşmadan da fazlasını hakediyorsunuz. Eminim tersi durumda siz onu uzaktan da lsa mutlu edecek bir şeyler bulurdunuz.

Oncelikle gunduzleri is yerindeyken prensip olarak elzem bisey olmadikca esimle konusmam. Mesaj atilir musait misin diye sorulur bir durum varsa. Musaitse arar. Siz devamli konusmak istediginizde ciddi bir sey olsa da ciddiye alinmazsiniz. Gunduz konusmalari mesajlasmalari rutin olmamali.

Ablasi icin izin almasi cok sacma. O ayri boyutu. Hamile kalmayi becerebilen bir kadinin doktora yalniz gidememesine guluyorum. Ille cani yaninda birini istiyosa arkadasini annesini kuzenini cagirsin yok olmuyosa kocasi gitsin ya. Komik geldi. Annem hamileyken 15 gunde bir kontrole gidiyodu ileri yas gebeligi oldugu icin. Taksiye atlayip gidiyodu yani. Herkesin isi gucu var sonucta.
Ablasının annesi ve ayrı başka bir ablası daha var ve ta işten sevgilim izin alıyor topluca gidiyorlar benim sorunum bu değil bana beş dk bulamaması ve ben uzatan bi insan Değilim

Bu konuşmadan kastım mesaj yazma..
Ayrıca gün aşırı ya da 2 günde bir Konuşuyoruz sesli o da uzun Sürüyor 3 -4 saat kadar ..
bn de boş bi insan Değilim gün boyu yoğunum okuduğum bölüm araştırma gerektirdiğinden ötürü ama ona vakit ayırabilirim 5 dk

bence çoğu erkekte var bu, işyerindeyken sevgilisini karısını aramama, sanki herkesinki arar sorarda bi seninki aramaz gibi dşünme

sadece bir örnek vererek olayın üzerinden, sevgi eksikliğini anlatmaya çalışmışsın, hemen vicdansız bencil olarak da yakalamışlar seni, boşver ne denek istediğin ve ne düşündüğün gayet açık anlaşılıyor..bu tavırlar seni sevmiyor anlamına gelmiyor bence, ama bu hep böyle gidecektir değişmeyecektir.ya beklentini en aza indirip mutlu olacaksın ya da, kendini böyle sıkıntıya sokacaksın.

Ezilmeyin o zaman siz de. Madem bu kadar üzdü bu konu sizi: "Eee işte bazıları ancak 10 dakika telefonda konuşur, biri gelince hemen kapatır, bazıları da süpriz üzerine süpriz yapar" diyin. Öyle mazlum, sesini çıkarmayan, üzülse de belli etmeyen insanların kıymete bindiğini sanıyorsanız büyük yanılgı içerisindesiniz.

Ha tabi şu da var. Eniştesi ile yengesi evli sanırım. Bu durumda süpriz yapması daha kolay. Bu çapta bir süpriz size olmayabilir ama 10 dakika konuşmadan da fazlasını hakediyorsunuz. Eminim tersi durumda siz onu uzaktan da lsa mutlu edecek bir şeyler bulurdunuz.
ben buraya bunları yazıyorum ama sürekli ona dır dır yapıp kafasını şişiren biri Değilim içime atarım genelde sonra patlak verse de direk söylemem..
sizce bn mi abartıyorum benim demek ki hiç değerim yok eniştesinde ablaya sürpriz yapıyorlar bari bana anlatma o gün benim doğum günüm ...

Arkadaşlar bu kıyaslama değil kesinlikle ablası tabi götürecek hamile kontrole götürmüş işyerinden izin alıp ama bana gündüz ayıracak vakti yok Kısacık 5 dk konuşmaya bile çünkü işyerinde işlerine yoğunlaşması gerek biz konuştuk mu uzun konuşuyormuşuz ...
Akşamları işten sonra bana konsantre oluyomuş Kafası ancak o zaman rahat oluyomuş zaten 4 saat konuşuyomuşuz akşamları...(ona güveniyorum ama sadece gündüZde konuşalım istiyorum)
Ama ablasına gelince işten bile izin alıyor onu götürmek için bana vakti yok sinir oluyorum ama ona söyleyemiyorum yanlış anlar diye...
Haline şükret canım bence. Ben sevgilimle aynı ofiste çalışıyorum diye aramızdaki iletişim sıfır ve beyfendi iş dışında bir bilgisayar dükkanı işletiyor diye görüşmüyoruz bile. Ama dükkan işleri için şirketten izin alıyor. Sana tavsiyem konusunu açma çünkü sonucu hep kavgayla biter. Böyle kabullen ve sende zamanını doldur.

sadece bir örnek vererek olayın üzerinden, sevgi eksikliğini tmaya çalışmışsın, hemen vicdansız bencil olarak da yakalamışlar seni, boşver ne denek istediğin ve ne düşündüğün gayet açık anlaşılıyor..bu tavırlar seni sevmiyor anlamına gelmiyor bence, ama bu hep böyle gidecektir değişmeyecektir.ya beklentini en aza indirip mutlay

u olacaksın ya da, kendini böyle sıkıntıya sokacaksın.

Aynen canım herkesin ablası tabi ki götürecek ama bana da bi 5 dk ayıracak vakti olmuyo mu üniversite de okuyorum ailemden uzakta insan bn yoldayken nerdesin diye arayıp soramaz mı

Aynen canım herkesin ablası tabi ki götürecek ama bana da bi 5 dk ayıracak vakti olmuyo mu üniversite de okuyorum ailemden uzakta insan bn yoldayken nerdesin diye arayıp soramaz mı

bende eşimden çok şikeyetçiydim, boşverdim, kafaya taktığım zamanlar hayattan nefret ediyordum sanki neyse:KK12:

Evet bu hoş olmamış gerçekten.
Biraz odunluk var sanırım?

Arkadaşlar bu kıyaslama değil kesinlikle ablası tabi götürecek hamile kontrole götürmüş işyerinden izin alıp ama bana gündüz ayıracak vakti yok Kısacık 5 dk konuşmaya bile çünkü işyerinde işlerine yoğunlaşması gerek biz konuştuk mu uzun konuşuyormuşuz ...
Akşamları işten sonra bana konsantre oluyomuş Kafası ancak o zaman rahat oluyomuş zaten 4 saat konuşuyomuşuz akşamları...(ona güveniyorum ama sadece gündüZde konuşalım istiyorum)
Ama ablasına gelince işten bile izin alıyor onu götürmek için bana vakti yok sinir oluyorum ama ona söyleyemiyorum yanlış anlar diye...

canım sakın söyleme düşüncelerini.ablası hamile belki ondan başka götürcek insan yok.bazı insanlar işteyken işle ilgilenmek ister.belki vakti yok.yada hoşlanmıyo işte konuştan.sanada böylesi denk gelmiş.bence herşeyi oluruna bırak..

Akşam ilgileniyosa gündüzü sorun etme. Çok muhabbet tez ayrılık getirir derler. Sağlık problemi varsa tabi izin alack. Siz ablanız için izin almazmıydınız.

Annesi v
canım sakın söyleme düşüncelerini.ablası hamile belki ondan başka götürcek insan yok.bazı insanlar işteyken işle ilgilenmek ister.belki vakti yok.yada hoşlanmıyo işte konuştan.sanada böylesi denk gelmiş.bence herşeyi oluruna bırak..[/QUOT
annesi diğer ablası falan birlikte gitmişler var yani yanında birileri Fuzuli izin almış o problem değil de bi beş dkda bana ayırsa gündüz artık söylemicem bişey bn de akşam o yazdığında geç cevap vericem ya da az yazıcam

Back
X