• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Işyerindeki izin Alıp ablasını kontrole götürüyor ama bana ayıracak vakti yok...

Herkesin yeri farklıdır, ve yerine göre değer verilir. Gerçekten götürecek biri yok belki, son çare sevgilindi…Sen hasta olsan götürecek birin olmasa seni götürür mü? Bunun cevabı önemli.
Annesi ablası kardeşi babası herkes var

Ben varya sizi çok iyi anladım. Işine gelince ayıracak zamani var bana yok diyosunuz. Neden bilmiyorum ama bende sinir oldum. Ablasını hastaneye götürməsin demiyorki bana da aynı muammeleyi göstersin diyor. Sakın belli etmeyin sinir olduğunuzu sonra kötü siz olursunuz ya sabır deyin
Aynen isteyince işyerinden bile çıkabiliyor ana bana beş Dakika'sı yok gündüz neden aramıyorsun dediğimde orda herkesin içinde Aşkım diyemiyorum sonra soğuk davrandığımı falan düşünüyorsun diyor

Sakin boyle birseyi ona soylemeyin,
birisi aile bireylerimin saglik durumu ile kendi beklentilerini kiyaslasa agir konusurum...
hatta ayrilirim, dusunce yapisi hic saglikli gelmez cunku.

Ayrica aksamlari 4saat konusuyormussunuz... bunu bile uzun buldum,

Is yerinde hal hatir sorma ile birakmayacaginizi bildiginden ve telefonda kalbinizi kirmak istemediginden boyle davraniyor olabilir, hakli da,

Ogle tatilinde kisa konusmalar yapip onun guvenini kazanmayi deneyin, o vakit isten bunaldiginda sigara kahve molasinda ilk konusmak isteyecegi siz olursunuz,
Basini sisiren degil, bosaltan insan olun.

Acikcasi kendim calisiyorken telefonun sesine bile gicik olurum, ozellikle de ustuste israrla arayanlara... bi acarsin, olum kalim zannedersin, gevsek gevsek "naber" derler, aninda basimdan savip kapatiyorum teli, samimi oldugum kisilerse patlayip azarlamisligim da vardir.
siz, siz olun, sevgiliniz icin bu insanlar kategorisine kendinizi sokmayin...
Bn zırt pırt arayıp rahatsıızlık vericek bişey yapmam hiç bi zaman o arar genelde akşam gündüz işte olduğunu bildiğim için sadece beş dk istiyorum... Dört saatten kastım mesajlaşma tabi bi kaç gün de bir saatlerce konuştuğumuz da oluyor..

Arkadaş konuyu açtıktan sonra cevap vermemiş...

Yalnız ben de bikaç arkadaş gibi derdini anlıyorum.
Mesele olan 1 gün konuşmaması değil ki sevgilisinin, sürekli olarak gün içinde konuşmadan uzak kalması.
Ama başka şeyler çıkınca o kısma vakit ayırabilmesi.

Yalnız ben şurda başka bir aykırılık buldum.
(Şu açıklamayı da baştan yapayım, evliyim, erkek kardeşim de evli amma velakin görümcem yok, ayrıca eşimde ilk tanıştığımızda da nişanlıyken de çalışıyordum.)

Beyefendinin kız kardeşi hamile ve hamile kadını mı erkek kardeşi hastaneye götürüyor. Daha konuyu ilk okuduğumda ilk aklıma gelen sorular şu oldu.
-Bu kadının bir eşi yok mu?
-Hadi yok (çocuk nasıl olduysa) kızın kendi annesi de mi yok.
-Hadi o da yok, kayınvalidesi de mi yok.
-Hadi o da yok, yakın bulduğu bir bayan arkadaşı, kuzeni vs. vs. de mi yok.
Bu kadar eksiklik bir araya gelmiş, hamile bir kadını hastaneye erkek kardeşi götürmüş. Bilmiyorum bana ilginç geldi. Etrafımda da bir tane hamile bayanı erkek kardeşinin hastaneye götürdüğüne şahit olmadım. Ama okuduklarımdan anladığım kadarıyla herkesi erkek kardeşi götürüyor doktora, gayet normal bir durum yani.
Ben baya gerilerde kalmışım demek ki.

Bende eşimle akşamları çok saatler konuşuyordum. Buna rağmen gündüzleri de konuşuyorduk yani. Müsait olduğum herhangi bir ara 2 dk olsa görüşüp kapatıyordum, 2 dk olsa yetiyor. Şu an evliyiz akşamları beraberiz ama gündüzleri yine de ararım yani, maksat sesini duymak.

Hatta bir ara (evliyken üstelik) öyle bir işte çalıştım ki. Normalde çay molaları ve yemek molasında konuşmaya izin var.Neredeyse her yer kamera ama ben bir şekilde fırsatını bulup telefona görüşme yapıyordum yinede...

Ben olsaydım bu durumda ne yapardım belirtmek istemiyorum. Arkadaş çok fena gaza gelir çünkü...
Üniversite öğrencisiyim bölümüm Gereği yoğunum ancak bakabildim yoksa cevap verirdim ..
Ablasının eşi tabi ki var ama ablası rahat etsin diye annesinin evine göndermiş eşini v annesi de var kız kardeşi de ama erkek arkadaşım götürüyor anlatma annede geliyor diğer ablasının yanına köntrole ama problem bu değil bana da bi beş dk ayıramaz mı diye düşünmüyor değilim..

Bn
[QUOT="xDerinMavix, post: 37457240, member: 474384"]Evet bu hoş olmamış gerçekten.
Biraz odunluk var sanırım?
[/QUOTE]
bn buna rağmen hiç söylemedim ona ama düşündükçe kendimi çok değersiz hissediyorum

Ablasının annesi ve ayrı başka bir ablası daha var ve ta işten sevgilim izin alıyor topluca gidiyorlar benim sorunum bu değil bana beş dk bulamaması ve ben uzatan bi insan Değilim

Doktora cumbur cemaat mi gidiyolar yani? Yok bence sen once bunu sorun et.

Linda sevgilinin is yerinde seninle konusmamasinin ardinda bir şey mi seziyorsun?
Yok canım güveniyorum ona ama arasa çok iyi olur sesini duymak gün içinde de hal hatır sormak istiyorum bi beş dk da olsa yoksa bişey düşündüğüm için değil

İş yerinde bu telefon konuşmaları çok antipatik olabiliyor. Devlet dairesi olsa hadi neyse de özel sektör affetmiyor çok fazla o konuları. Zaten erkek arkadaşın demiş konuştukça konuşuyoruz yani sen 5 dk diyorsun ama hic öle sanıırm 5 dk da bırakmıyorsun adamı işinden edersin o şekilde.

İş yerinde bu telefon konuşmaları çok antipatik olabiliyor. Devlet dairesi olsa hadi neyse de özel sektör affetmiyor çok fazla o konuları. Zaten erkek arkadaşın demiş konuştukça konuşuyoruz yani sen 5 dk diyorsun ama hic öle sanıırm 5 dk da bırakmıyorsun adamı işinden edersin o şekilde.
Özel sektör değil devlet memuru sevgilim..
Olabilir belki de..

Özel sektör değil devlet memuru sevgilim..
Olabilir belki de..

Yani devlet dairesinde o kadar olmayabilir ama bence sorun olan kısım tabi sevgilisiniz erkek arkadaşında kendisini tutamayıp uzun uzun konuşacağından korkuyordur. Zaten akşam 4 saat konuşuyorsanız çok ta sorun etme.

Yani devlet dairesinde o kadar olmayabilir ama bence sorun olan kısım tabi sevgilisiniz erkek arkadaşında kendisini tutamayıp uzun uzun konuşacağından korkuyordur. Zaten akşam 4 saat konuşuyorsanız çok ta sorun etme.
Konuşmadan kastım mesajlaşma ama tabi gün aşırı ya da 2 güne bir Konuşuyoruz da

Y Ã her akşam dört saat:KK66:konuşuyormuş daha ne olsun.Fazlasıyla ilgili adam.Ben günlük on dk bile ikna edemedim:KK43: Adam üstüne düşeni yapıyor Sen uzun konuşmak istediğin için gündüz hiçbulaşmıyor.işyerinde uzun konuşulmazhaliyle.Ama sağlık için izin alabilir. Akşamki konuşmanız gayet yeterli.Gündüz konuşmasını da olur.Adamı bunaltma .Adam sevgilisiyle de ablası yla da ilgileniyor.

Ablamın yanında diğer ablam ve annem vardı bn Yanlarında yarım saat kadar kaldım daha sonra arabada bekledim uykusuzdum dedi bana

Kocasi gitseymis allahim yarabbim ya. Adama acidim ben. Bosver sen ustune gitme. Mecbur birakmis ailesi belli. Sen anlayisli ol bu konularda. Gun icinde rahat birak adam calissin.

Y Ã her akşam dört saat:KK66:konuşuyormuş daha ne olsun.Fazlasıyla ilgili adam.Ben günlük on dk bile ikna edemedim:KK43: Adam üstüne düşeni yapıyor Sen uzun konuşmak istediğin için gündüz hiçbulaşmıyor.işyerinde uzun konuşulmazhaliyle.Ama sağlık için izin alabilir. Akşamki konuşmanız gayet yeterli.Gündüz konuşmasını da olur.Adamı bunaltma .Adam sevgilisiyle de ablası yla da ilgileniyor.
Canım mesajlaşıyoruz 4 saat kadar bi kaç güne bir de telefonla 2 - 3 saat konuşuyoruz şükür tabi..
Neden 10 dk ne ki

Kocasi gitseymis allahim yarabbim ya. Adama acidim ben. Bosver sen ustune gitme. Mecbur birakmis ailesi belli. Sen anlayisli ol bu konularda. Gun icinde rahat birak adam calissin.
Kocası farklı Şehirde öyle olunca sevgilime kalıyor götürsün hiç önemli değil ablası tabi götürücek ama her şey sevgilimin üstünde bişey olunca hep o yapıyor evlenince de sürekli çağırırlarsa yalnız kalamazsak diye korkmuyo Değilim

Back
X