• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Işyerindeki izin Alıp ablasını kontrole götürüyor ama bana ayıracak vakti yok...

Yanlış hatırlamıyorsam aynı kişiler olduğunu itiraf etmişti zaten, ya bu konuda ya bi başka konusunda
Yok o başkasıydı.
linda'da lorena gibi kıskançlık yok, Linda ilgi kıskançlığında. Lorena her türlü dişiyi kıskanıyor.

bebeğim sen kendini bariz kıyaslamışsın :confused::confused:

valla ben de düşünmedim değil ama ben dalga geçmek için demiyorum inan, bu kadar kıskançlığa bu kadar baskıya adam gık demiyor ben eşime şunların abartmıyorum 50de birini yapsam amaaaannnnn kıyametler kopar nasıl beceriyor acaba hem bu kadar kapris trip kıskançlıkla hala adamı kendine aşık etmeyi

bazen fake oldugunu dusunuyorum.. ya da bize kendini prenses seklinde lanse ettigine inaniyorum :KK53:

bu dediklerin de olabilir benim de aklıma acaba sevgilisinde de bi falso var da o yüzden mi bu kadar hoşgörülü davranıyor düşüncesi geliyor :)
Allah'a şükür sevgilimin ne maddi ne manevi bi sorunu var, aksine hem maddi hem manevi hali vakti Fazlasıyla yerinde size burda herşey lanse ettirilmediği için beni haksız bulabilirsiniz, dediğim gibi biz çoktan aştık bu Konuları sevgilim bana hak veriyor ve özür diledi.
Benim sevgilim rahatsız olmuyo aksine beni sevdiğini gösterir kıskanıcaksan sadece beni kıskan diyor.
Tekrar tekrar yorum yapıp alevdendirmeye gerek yok çok teşekkür ederim iyi ya da olumsuz yorum yapanlara..

Son düzenleme:
normal degil mi sizce görürmesi sonuçta ortada bir saglık durumu var .burda alınacagınız bir durum yok zaten akşamalrı konuşuyormuşsunuzz

Ya ben cok yoruma katilmiyorum.

Ben konu sahibini cok iyi anliyorum. Eşi ablasini dogum kontrolune goturmeye gelince isten tee izin aliyor baya bi vakit ayirabiliyor.

Ama karisina gelince 1 saatini yarim saatini ayirmasin tabi isinden, ama en azindan 2 dakika arayabilir nasilsin hayatim napiyorsun diye. Ben konu sahibini anliyorum haksizlik etmeyelim ona. Ama tabi bunu dile getirme sorun cikmasin esinle aranda. Erkekler aptal gibidir anlamaz kiskandigini sanar. Halbuki sen hatirlanmak istiyorsun.

Ben konu sahibini cok iyi anliyorum. Eşi ablasini dogum kontrolune goturmeye gelince isten tee izin aliyor baya bi vakit ayirabiliyor.

Ama karisina gelince 1 saatini yarim saatini ayirmasin tabi isinden, ama en azindan 2 dakika arayabilir nasilsin hayatim napiyorsun diye. Ben konu sahibini anliyorum haksizlik etmeyelim ona. Ama tabi bunu dile getirme sorun cikmasin esinle aranda. Erkekler aptal gibidir anlamaz kiskandigini sanar. Halbuki sen hatirlanmak istiyorsun.

Ortada evlilik yok?

Konu sahibi evli değil.

Arkadaslar evli de olabilir evlendi diye insanlar kendi ailelerinden biri için bişey yapmıcak mı

Arkadaslar evli de olabilir evlendi diye insanlar kendi ailelerinden biri için bişey yapmıcak mı

Tabii ki de yaparlar, bu haliyle konu sahiplerini en iyi anladıklarını söyleyenlerin konular hakkında aslında çok bir fikirlerinin olmadığına dönüyoruz yine. Çoğunlukla şaşmıyor.

Arkadaşlar bu kıyaslama değil kesinlikle ablası tabi götürecek hamile kontrole götürmüş işyerinden izin alıp ama bana gündüz ayıracak vakti yok Kısacık 5 dk konuşmaya bile çünkü işyerinde işlerine yoğunlaşması gerek biz konuştuk mu uzun konuşuyormuşuz ...
Akşamları işten sonra bana konsantre oluyomuş Kafası ancak o zaman rahat oluyomuş zaten 4 saat konuşuyomuşuz akşamları...(ona güveniyorum ama sadece gündüZde konuşalım istiyorum)
Ama ablasına gelince işten bile izin alıyor onu götürmek için bana vakti yok sinir oluyorum ama ona söyleyemiyorum yanlış anlar diye...
yani sakın söylemeyin zaten....ayrıca aksamları 4 saat konuşmak bile çok fazla bana göre...telefona yapışık gibi yaşamak...tabi benim fikrim bu... :)) ama bırakın gunduzleri kendini işine versin...erkekler öyle sık boğazı sevmez sonra yıpranırsınız benden söylemesi canım ... :)

Back
X