- 25 Mayıs 2014
- 1.431
- 565
- 148
Evet canım akşamları konuşuyoruz ama konuşmadan kastım yazışma tabi konuştuğumuz zaman da en az bir saat en fazla 3-4 saat konuşuyoruz..her şeyin aşırısı zarar canım.çok muhabbet tez ayrılıktır,akşamları vakit ayıran biriymiş,işteyken konuşma uzuyor diye kendide söylemiş,ve akşam telafisini fazlasıyla yapıyor 4 saat (insanın konuş konuş ağzı yorulur),ben eminim ailesine senden daha az vakit ayırıyordur.ama insanlar her zaman daha fazlasını ister insanın tabiatı bu,o yüzden senin tavırlarını fazla buluyorum birazda şımarık buluyorum. ama inşallah her şey istedğinden daha güzel olur canm
Ona güveniyorum arkadaşlarıyla olduğundan eminim ama bana da vakit ayırsın isitiyorum..dün geldikten sonra aradı açmadım mesajlarına cevap vermedim daha sonra açmak durumunda kaldım 2 saat kadar konuştuk o konuştu özür diledi tekrarlanmaması için barışmadım öyle olduğu halde 2 saat konuştu.. sonra baktım ses kesildi bu telefonda uyumuş sinir oldum beni umursamıyosun falan dedim bn öyle diyince unursamasam bu saate kadar konuşmazdım geçen de de açıkladım sana Aşkım falan dedi..
Aramız bozuk bi şekilde kapattık telefonu..