• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Işyerindeki izin Alıp ablasını kontrole götürüyor ama bana ayıracak vakti yok...

her şeyin aşırısı zarar canım.çok muhabbet tez ayrılıktır,akşamları vakit ayıran biriymiş,işteyken konuşma uzuyor diye kendide söylemiş,ve akşam telafisini fazlasıyla yapıyor 4 saat (insanın konuş konuş ağzı yorulur),ben eminim ailesine senden daha az vakit ayırıyordur.ama insanlar her zaman daha fazlasını ister insanın tabiatı bu,o yüzden senin tavırlarını fazla buluyorum birazda şımarık buluyorum. ama inşallah her şey istedğinden daha güzel olur canm
Evet canım akşamları konuşuyoruz ama konuşmadan kastım yazışma tabi konuştuğumuz zaman da en az bir saat en fazla 3-4 saat konuşuyoruz..
Ona güveniyorum arkadaşlarıyla olduğundan eminim ama bana da vakit ayırsın isitiyorum..dün geldikten sonra aradı açmadım mesajlarına cevap vermedim daha sonra açmak durumunda kaldım 2 saat kadar konuştuk o konuştu özür diledi tekrarlanmaması için barışmadım öyle olduğu halde 2 saat konuştu.. sonra baktım ses kesildi bu telefonda uyumuş sinir oldum beni umursamıyosun falan dedim bn öyle diyince unursamasam bu saate kadar konuşmazdım geçen de de açıkladım sana Aşkım falan dedi..
Aramız bozuk bi şekilde kapattık telefonu..

O kadar saat telefonda kim konuşsa uykusu gelir. Elleri uyuşur artik. Bence sevgilinizin size olan sevgisini sizinle kaç saat konustuguyla olcemezsiniz. Ben nisanlimla günde en fazla 15 dakika konusabiliyodum farklı şehirlerde olmamiza rağmen hic az konuşuyoruz diye nisan atmayi düşünmedim.

O kadar saat telefonda kim konuşsa uykusu gelir. Elleri uyuşur artik. Bence sevgilinizin size olan sevgisini sizinle kaç saat konustuguyla olcemezsiniz. Ben nisanlimla günde en fazla 15 dakika konusabiliyodum farklı şehirlerde olmamiza rağmen hic az konuşuyoruz diye nisan atmayi düşünmedim.
Telefonda uyunmaz ama en azından haber verilebilir bunu söylediğimde kapatalım mı uykum geldi demeye korkuyorum diyor ...

Telefonda uyunmaz ama en azından haber verilebilir bunu söylediğimde kapatalım mı uykum geldi demeye korkuyorum diyor ...

canım ben şüphe ed

canım ben senin gerçekliğinden şüphe etmeye başladım inan, çünkü hiç bir kız iki saat konuşup uyudu diye laf etmez, yani senin ve konunun gerçekleğinden daha önce şüphe ediyordum ama şimdi daha kesinleşti gibi

canım ben senin gerçekliğinden şüphe etmeye başladım inan, çünkü hiç bir kız iki saat konuşup uyudu diye laf etmez, yani senin ve konunun gerçekleğinden daha önce şüphe ediyordum ama şimdi daha kesinleşti gibi

Evet canım akşamları konuşuyoruz ama konuşmadan kastım yazışma tabi konuştuğumuz zaman da en az bir saat en fazla 3-4 saat konuşuyoruz..
Ona güveniyorum arkadaşlarıyla olduğundan eminim ama bana da vakit ayırsın isitiyorum..dün geldikten sonra aradı açmadım mesajlarına cevap vermedim daha sonra açmak durumunda kaldım 2 saat kadar konuştuk o konuştu özür diledi tekrarlanmaması için barışmadım öyle olduğu halde 2 saat konuştu.. sonra baktım ses kesildi bu telefonda uyumuş sinir oldum beni umursamıyosun falan dedim bn öyle diyince unursamasam bu saate kadar konuşmazdım geçen de de açıkladım sana Aşkım falan dedi..
Aramız bozuk bi şekilde kapattık telefonu..

kusura bakmayın yanlışlıkla sizinkini alıntıladım : )

Sizin görüşünüz SAYGI duyuyorum..bu kadar emin olmayın demek ki varmış.. Bn 2 saat konuşmayınca küsen insanlar tanıyorum..mesajlaşmıyosub sesli konuşuyosun ve karşındaki uyuyor

konu eski ama dayanamiycam, yav linda herseyi su cumle ozetlemiyo mu? adam uyuyakalsa bi ton trip, bir de uykum geldi kapatalim mi dese, neler edersin acaba :KK53: gercekten evlerden irak denecek tipsin, nedir bu tripler tafralar alinganliklar? o cocuk bu kadar alttan aldigindan senin borun fazla ötüyor.. yalniz herkesin bi patlama noktasi vardir, unutma ;)

konu eski ama dayanamiycam, yav linda herseyi su cumle ozetlemiyo mu? adam uyuyakalsa bi ton trip, bir de uykum geldi kapatalim mi dese, neler edersin acaba :KK53: gercekten evlerden irak denecek tipsin, nedir bu tripler tafralar alinganliklar? o cocuk bu kadar alttan aldigindan senin borun fazla ötüyor.. yalniz herkesin bi patlama noktasi vardir, unutma :KK66:

:KK70: Gece gece güldüm yaaa... :KK53:

Konuşmadan hiç bir problemi çözemezsin bence.Bazı sorunları konuşmak demek tartışmak anlamına gelmez,ayrıca CEO değilse,öğle yemeği çay saati gibi boşluklarıda var.Tuvalete filanda gidiyodur muhtemelen.Gebermesin mümkünse arasın iki dakika.:KK62: bunu istemen kadar doğal ne olabilir ki zaten? ama eğer tüm gün hiç konuşmuyor değilseniz,abartılcak bişey yok,sakin :KK69:

Ohoooo daha neler var birde olay bildiğin gibi değil tatlım gün içinde sık sık mesajlaşıyorlar 3 saat konuşuyorlar gene trip, bir sürü ya biz yorulduk o yorulmadı :KK47:konularına bak neler neler var.

bakmayı bilmiyorum diğer konularına :KK22: yeniyimde ben :KK22: denedim ama olmadı :KK73:

gun icinde ellesmein adamlara ya mumkun oldugunca.. calısıyorlar bide trip atmasın mesaj yazıyım arıyım stresi vermemek lazım musait olunca yazar zaten işden cıkıp eve gittiginde ilgisizlesirse ozaman soylicek lafın olur ben seni gun icinde rahatsız etmiyorum aksamları neden arayıp sormuyorsun diye

Ben işteyken konsantre isem ilk arayana okkalı küfür savuruyorum içimden. Kocam bile olsa. Burada ben adama hak veriyorum hiç kusura bakmayın.

diger konuları okudum valla bu kdr gitme ustune iyi dayanıyor cidden kıymetini bil bırak biraz nefes alsın ben draldım okurken:)

Back
X