İşyerindeki samimi arkadaşım

atm2405

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
22 Haziran 2022
130
-1
16
31
Meraba işyerinde ayşe diye arkadaşımla aynı zamanlarda işe başladık bizden önce kıdemli ama bizle aynı düzeyde bizden yaşça büyük sinem hanım vardı müdür onu yetkili yapmış biz ayşeyle aynı yaştayız doğal olarak ben ayşeyle yakın oldum ama ayşe sürekli sinemle yakın olmaya çalıştı ben çok konuşkan değilim ilk başta çekindim ama ayşe sürekli sinemin yanına gidip onla konuştu vs bunlar yakınlaştı Sinem ne iş verse ayşe yaptı övgüler vs bnim bi sıkıntım yoktu ama sadece ayşe gibi sürekli gidip konuşmadım iş verdiğinde yaptım benim ayşe gibi yapmamamı yanlış mı anladı bilmiyorum bana hep bi şaf sokmalar ayşeyi kayıtmalar vs başladı bende uzaklaştım daha çok
6 ay sonra başka bir kadın geldi saadet onla da aynı yaştayız ben sıkıntılarımı anlattım o ilk başta onlarla konuştu takıldı ama o da sinemin kendine iş yüklemesi ve ego tatmini yaptığını düşündü ve biz çok yakınlaştık bir senedirde çok yakın arkadaşız evime geldik beraber şehir dışına çıktık ve zaman zaman sinemi çekiştirdik ayşe işten ayrılınca sinem saadete çok yakın davrandı bazı kıyaklar yaptı bir süre sonra benle sinemin lafını eden kız bu sefer sinemi olumlamaya başladı bende noldu şimdi iyi mi oldu dedim zamanında sende rahatsızdın şöyle böyle diyodun dedim ben geçiciyim gidicem dedi
Sizce napmalıyım arkadaşımın çıkarına göre hareket ettiğini düşünmeye başladım

İş arkadaşları iş arkadaşı olarak kalmalı. Kendinize iş arkadaşından yakın arkadaş yaparsanız bu sorunları yaşamanız çok doğal.

Konu açar açmaz banlanan ya da hesabini sildiren birini de ilk kez goruyorum.
Ne ayse ne saadet en iyisi sinem.
Herkes donup dolasip sineme gidiyor
Siz hep yanlis ata oynamissiniz ajdjdn

Bu ara ne çok böyle konu açılır oldu.

Bence 2.üyelikten dolayı gitti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…