İşyerindeki sorunlu Hanım ablamız

Pinki-dream

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
20 Ağustos 2017
1.210
646
53
32
Evet kendisi iş yerimizin en sorunlu insanıdır herseye ama herseye sorun yaratır kendisi ebe doktorlarla çatışır kendi tedavi sini yapmaya calısır doktordan tepki çeker bayram nöbeti asla tutmaz herkesin hakkına girer herkes ama herkes hakkında atar tutar arkasından konuşur cenesi asla durmaz fakiri hor görür kendi kendini rezil eder konusmalarıyla//
Cok ama cok bunaldım kızlar dişlerimi sıkmaktan bi hal oldum aynı yerde surekli ic iceyiz bu kadınla kendisi 37 yasında ama kendini surekli bziimle yarışır genç arkadaslarla — evimize gelir eşyamıza laf eder benim evim harika dır sizin ev cok degişik ben olsm bole almam ben asla senn gibi zevksiz olamam der — dun bir olay oldu dort kişiyiz konusuyoruz yeni bir elaman gelmiş tanısmaya o görmüş biz gormemiştik anlatıyor /- kısa boylu bişey konusabilmek için deskin üstüne cıkıcakdım nerdeyse goremedim okadar yani dedi güldü // kendisi 1:63 anca // sevemedim sanki yaaa ıyı dediğimiz üc gun yaşıyor dedi ayrı güldü daha kadını tanımıyorr bile // bizde niye oyle soyluyorsun cok ayıp dedik eziyet etceksin kadına gelir gelmez oylemi dedik // ben eziyete uğramam eziyet ederim diyor cevap olarak hayy allahım yaa dayanamadım artık kalkdım gittim ya bu kadınla nasıl baş edilir Kızlar surekli aynı ortamdayız surekli iç içeyiz beraber nobetlerimiz var maddyatcı cıkarcı biri bende biseyler soyleyip kendimi durduramazsam beni o ortamda yerin dibine sokmak icin olmaynı bile olmus gbi anlatır bu kadın dayaanmıyorum tavırlarına !! Uzak durmak en iyisi ama içimi dokmek istedim sadecee cok ama cok gerildim cunku ....

Mahallenin delisi yaklaşımına ek olarak neden onu evinize davet ediyorsunuz. Uzak durun, kabul görmeme hissini yaşasin. Bir oz eleştiri yapsın.
Onu kral yapan sizsiniz.
Davet etmıyorum artık bir kez ettim tamam dedim. Zaten yeni evlenen herkese b gdiilir hani hedyesi alınıp ama ona gore herkes berbat kendi harika bu narsistlik dogustanmıdır sizce ?

E kadını evlerinize çağırıp dedikodularına dinleyerek ortak olursaniz böyle gider bu. Hata sizde ve çevrenizde.

Cevrede zaten var ben hayatta munakasaya girmem evime bir kez cagırdım bdaha cagrmadım dugunume dogumuma felan hep gelmek istemiş mesela davet etmedigm icin beni burnu havadılıkla suclamıss felan boyle degişik biri

Bir tek siz mi şikayetçisiniz bu durumdan?
Dışlayın... Anlasın.
Yoo herkes sıkayet eder amaa amannnn der geçerler ustune durmazlar bayram geldi mide aglarlar sıkayet ederler ama gene aynı tas aynı hamam. Dgerleri hayatta dıslamaz onu aksinee b laf varyaa bsey yapan yaranır dıye kadın hala kralice

hımm ondan bu özgüveni
o zaman hiç muhatap olmayacaksınız, dedikodularını dinlemeyeceksiniz.
bir grup olup onu dışlarsanız anlar hatasını...

Yakın arkadasım farklı b birimde brlikte otururken baya eziyor onu konusmalarına karsı cıkıyor mesela hemen arkasından olsun yuzune olsun karalama kampanyasına girer

37 yaşında yaşlı mı oluyor siz kaç yaşındasınız bu hanım ablayı yaşlı buldunuz
Neyse muhattab olmayın herkes şikayetçiyse çıkarsınlar patronlar görmüyor mu bunu

Hem sikayet edip hem de ic icesiniz ve evinize mi davet ediyorsunuz?
Ortaminiz bana cok samimiyetsiz geldi kusura bakmayin ama.
Yada tam anlattiginiz gibi degil durum
Samimiyetsiz bir ortam zaten onceden davet eddim ben taaa ilk evlennce herkes eder oyle bizim calısma ortamında para toplanır ev hediyesi alınır gdiilir ondan sonra bdaha etmedim hic b sekilde zaten ama garip b sekilde bu kaıdını bilirler ama hala konsurlar abla derler danışırlar anlamam

37 yaşında yaşlı mı oluyor siz kaç yaşındasınız bu hanım ablayı yaşlı buldunuz
Neyse muhattab olmayın herkes şikayetçiyse çıkarsınlar patronlar görmüyor mu bunu

Kamu kruulusundayız
Ben 23 yasındayım evet baya abla oluyorr
Ki kendisi ben ablayım der durur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…