- 20 Ağustos 2017
- 1.210
- 646
- 53
- 32
- Konu Sahibi Pinki-dream
-
Davet etmıyorum artık bir kez ettim tamam dedim. Zaten yeni evlenen herkese b gdiilir hani hedyesi alınıp ama ona gore herkes berbat kendi harika bu narsistlik dogustanmıdır sizce ?Mahallenin delisi yaklaşımına ek olarak neden onu evinize davet ediyorsunuz. Uzak durun, kabul görmeme hissini yaşasin. Bir oz eleştiri yapsın.
Onu kral yapan sizsiniz.
sen mükemmelsin deyip bile geçemem
nöbet tutmazmış bilmem ne
ciddi şikayet ederim bir üst makama
E kadını evlerinize çağırıp dedikodularına dinleyerek ortak olursaniz böyle gider bu. Hata sizde ve çevrenizde.
Ust makamlarda tanıdkları varmıs hanımın o ne isterse o olurmus kac kez sikayet ettik sonuc sıfır
Yoo herkes sıkayet eder amaa amannnn der geçerler ustune durmazlar bayram geldi mide aglarlar sıkayet ederler ama gene aynı tas aynı hamam. Dgerleri hayatta dıslamaz onu aksinee b laf varyaa bsey yapan yaranır dıye kadın hala kraliceBir tek siz mi şikayetçisiniz bu durumdan?
Dışlayın... Anlasın.
hımm ondan bu özgüveni
o zaman hiç muhatap olmayacaksınız, dedikodularını dinlemeyeceksiniz.
bir grup olup onu dışlarsanız anlar hatasını...
Hem sikayet edip hem de ic icesiniz ve evinize mi davet ediyorsunuz?Ust makamlarda tanıdkları varmıs hanımın o ne isterse o olurmus kac kez sikayet ettik sonuc sıfır
Samimiyetsiz bir ortam zaten onceden davet eddim ben taaa ilk evlennce herkes eder oyle bizim calısma ortamında para toplanır ev hediyesi alınır gdiilir ondan sonra bdaha etmedim hic b sekilde zaten ama garip b sekilde bu kaıdını bilirler ama hala konsurlar abla derler danışırlar anlamamHem sikayet edip hem de ic icesiniz ve evinize mi davet ediyorsunuz?
Ortaminiz bana cok samimiyetsiz geldi kusura bakmayin ama.
Yada tam anlattiginiz gibi degil durum
37 yaşında yaşlı mı oluyor siz kaç yaşındasınız bu hanım ablayı yaşlı buldunuz
Neyse muhattab olmayın herkes şikayetçiyse çıkarsınlar patronlar görmüyor mu bunu
Evet baya küçükmüşsünüzKamu kruulusundayız
Ben 23 yasındayım evet baya abla oluyorr
Ki kendisi ben ablayım der durur
Derdiniz neee ??Evet baya küçükmüşsünüz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?