İşyerindeki sorunlu Hanım ablamız

Demek ki sorun sadece bu kadin degil digerleri de.
Bence sen hepsinden uzak dur, bulunma ortamlarinda.
Baksana sikayet edip de yuzune gulebiliyorlar. Belki aynisini senin icin de yapiyorlar

bekar mı bu kadın görümceme çok benzettim bekarsa o bile çıkabilir

Ağzının payını vermeniz lazım.

Bu şekilde kendince bir düzen tutturmuş ona diş gösteren de olmadığı için kendini kraliçe sanıyor olabilir.
Akilli uslu konuşarak da yola gelmeyeceğine göre ona,onun anladığı dilden konusmak lazim,bozulursa da her seferinde "ayy abla saka yaptim bozuldun mu " der gecersiniz,boyle boyle biraz sesi kısılır.

Evet sanırım bu en iyi yontem olur onun dilinden konusmam gerekicek

Ust makamlarda tanıdkları varmıs hanımın o ne isterse o olurmus kac kez sikayet ettik sonuc sıfır
siz sağlık bakanlığına şikayet ettiniz mi bu kadının belirli gün ve haftalarda katti surette nöbet tutmadığı çizelgelerde mevcut kanıtınızda var ne demek ona bir şey olmaz gidipte nöbetçi doktora efendime söyleyim hastaneyse başhekime şikayet ederseniz tabiki sonuç alamazsınız..,Adam gibi şikayet edin yanınıza yaklaştıkça hoşt deyin bir yalnızlaştırın bakın ondan sonra seyredin sahneyi.

Yaş konsuuna cok takıldınızda sanırım sizde 38 siniz yaşlı demek istemedim ki ben yaısnı belirttim sadece merak edenler oluyor siz alındınız galiba ??
Yo hiç yaş takıntım yoktur teyze bile diyebilirsiniz bana :) ama bu yaşta bizimle yarışıyor tavrınızdan merak ettim yaşınızı bende sizi çocuk bulsam hoş olmaz

36 yaşındayım. İş yerinde benden büyükte var küçükte. Kimseye ablalık yapmam kimsenin de bana ablalık yapmasına izin vermem. Herkes işini yapsın. Sevmediğim muhabbetler bunlar.
Ne guzel oyle olmalı zaten ama o bayan oyle degil en basitinden dun konusmamız şu — kaktüs sukulent severim sparis verdim bakın diye gosterdim aaaa bende sukulent bir suru var bu gosterdklerinin hepsi var bende snde yokken bende vardı diyor mesela ne gerek var ? Bu sekilde soylemesine mesela bu yarış deilde ne

Aman sakın cevap verme. Mevlana der ki : "Cahille tartışılmaz seni kendi seviyesine çeker ve seni yener."he-hı de geç. konuşmalarına gülme, gülersen desteklemiş olursun o da iyi yaptığını sanır.
hepiniz bir olup onu dışlarsanız aynı şeyleri yapamaz ve sizde kurtulursunuz. :)

Narsist değil de bana eziklik, aşağılık kompleksi var gibi geldi canim.
Üstünlük taslayan, insanlara tepeden bakan kişiler tecrübelerime göre çoğu zaman bu psikolojide oluyor.
Övgüye, sevilmeye, ait olmaya, kabul görmeye, pohpohlanmaya ac.
Mesela sen onun eksik ya da zayıf olduğu bir konuyu yüzüne vursan herkes içinde sinir krizlerine girer, ağlar. Düşman kesilir.
Gerçekten bilge, varlıklı, donanımlı insanlar kendiyle daha barisik oluyor. Bütün ihtiyaçları doyurulduğu için gerek duymuyor bu tip güç mücadelesine. He he deyip geçiyor. Samimiyetlerini daha sağlıklı kanalize ediyor.

aman tek çare onu yok saymak.
Ayy sinek mi vızladı netti diyerek.

ahahahahaha varsa var ne yapalım yani?ben böyle tiplerle muhabbete direkt şöyle başlıyorum. (şakayla ciddi karışık tatlı sert bir tavırla) sende kesin vardır kitabını yazarsın bunun; ama ben yeni sipariş verdim der geçerim. aslında onu bile söylemem. verdiğim siparişten ona ne? Dersem de bu şekilde ifade ederim. değişmez o hanım. huylu huyundan vazgeçmiyor. bence muhabbeti asgari düzeye çek. rahat edersin.

Beb
Bebeğim benim ilk görev yerinde böyle bir kadın vardı. Namusuma varana dek her şeyime laf etti... Ben şuan eş durumundan tayin oldum ve çok güzel bir ilde görev yapıyorum o ise Doğuda küçük bir ilin küçük bir ilçesine sürgün yedi. Müfettiş raporu ile... Hakkında bir sürü soruşturma var. Ona buna laf edeceğine işini yapsaydı güzel güzel geçinir giderdi. İlahi Adalet diyorum ben. Allah görüyor. Ben 3 sene boyunca neler çektim. Ağlaya ağlaya eve gidiyordum her gün. Şimdi kendisi ağlıyor.... Allah biliyor ilahi adalet

İşte aynen oyle allah cok buyuk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…