işyerinden malzeme calan is arkadaşı :((

Iste ben de bunu diyorum. Evet farkli dusunceler mutlaka olur ama hirsizlik goreceli bir kavram degildir. Birinin hakkini ondan rizasiz alan hirsizdir. Calinan seyin maddi deger tasiyip tasimamasina bakilmaz.
Bu durumda hirsizlik yapmadi denilmez. Hirsizlik mefhumu herkese gore degismez. Yani burada tartisilmasi gereken olayin soylenip soylenmemesiydi. Hirsiz mi degil mi tartismasi inanilmaz manasiz. Tabii ki hirsiz. Mutlak dogrular vardir. Bu da onlardan biri iste. Konu sahibesi de buna kizdi. Siz kucucuk de olsa bir sey calana nasil hirsiz demezsiniz dedi. Ki bence cok hakliydi.

nasıl demiyorlar canım..hırsızlık dedik..arkadaşı sevmediğini belirtmiş sevseydi uyarırmıydı dedik...
ben kendi adımaa uyarmayı seçerdim dedim..bir kaç arkadaşta aynı şeyi yazdı..

nasıl demiyorlar canım..hırsızlık dedik..arkadaşı sevmediğini belirtmiş sevseydi uyarırmıydı dedik...
ben kendi adımaa uyarmayı seçerdim dedim..bir kaç arkadaşta aynı şeyi yazdı..

Arkadasim ben sana sensin bunu diyen demedim. Bunu diyen insanlara soyledim. Konu sahibesi de ona sinirlendi zaten.

bahsi geçen kızın hırsız olmadığını kim söyledi???
bazı hırsızlıklar vardır tolere edilebilir, misal bir t. kağıdı,bir kahve çalanı uyarmak
onu utandırmak bazen kişiyi kazanmaktır...ama rezil edercesine değil...güzelce..

çok teşekkürler..
herkez senin gibi olsa bu yanlışlar olmaz zaten bizi korkuyoruz fikirlerimizi açıkça yazmaya maalesef yada ben diyeyim alnı öpülesi insan..

Son düzenleyen: Moderatör:
Nihayet akli başında normal bir insan oldu yorum yapan.

Anan hırsız dediği halde burda nasıl barınıyor bu şahıs haddi ne zaman bildirilecek illa bende onun gibi alçalacak mıyım bunu yapmak için serbest mi hakaret

Anan hırsız dediği halde burda nasıl barınıyor bu şahıs haddi ne zaman bildirilecek illa bende onun gibi alçalacak mıyım bunu yapmak için serbest mi hakaret

Hakaretten ceza alinacaksa seninde almani istiyorum.
Burasi adalet olan bir platformsa şayet.
Hatta ilk sen bana terbiyesiz diyerek ilk hakareti sen ettin.
Simdide gelmis burada masum rolu yapiyorsun
Kendin soylerken iyi baskasi soyleyince tu kaka
Ne ala memleket

seninle muhattap değilim bana birşey yazma anneme hakaret edene terbiyesiz demem fazla değil normalde yapacaklarımı burda yazamam emin ol !

Son düzenleme:
seninle muhattap değilim bana birşey yazma anneme hakaret edene terbiyesiz demem fazla değil normalde yapacaklarımı burda yazamam emin ol !
Ilk sen terbiyesiz dedin .
Yukarda hersey belli. Bosuna yalan soyleme benc3
Cok korktummmmm :))))))
Kacsam kacsam nerelere kacsam
Bencede yazma
Gittikce komiklesiyorsun cunku

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…