- Konu Sahibi cikolatakizzz
-
çocuklarla 30 küsur yaşındaki kızı ve fabrikatörü zaten kimse bir tutamaz. reşit değiller zatenbaklava çalan çocuklarla vergi kaçıran bir fabrikatör aynımı diyorsunuz yani
herkez düşüncesini yazdı kendi vicdanı..farklı düşünenlerde olabilir doğal olarak..çok farklı konulardada aynı durum yaşanıyor..konu sahibi yüzde yüzz desteklenenmeyi bekliyor desteklenmeyince sinirleniyor
Iste ben de bunu diyorum. Evet farkli dusunceler mutlaka olur ama hirsizlik goreceli bir kavram degildir. Birinin hakkini ondan rizasiz alan hirsizdir. Calinan seyin maddi deger tasiyip tasimamasina bakilmaz.
Bu durumda hirsizlik yapmadi denilmez. Hirsizlik mefhumu herkese gore degismez. Yani burada tartisilmasi gereken olayin soylenip soylenmemesiydi. Hirsiz mi degil mi tartismasi inanilmaz manasiz. Tabii ki hirsiz. Mutlak dogrular vardir. Bu da onlardan biri iste. Konu sahibesi de buna kizdi. Siz kucucuk de olsa bir sey calana nasil hirsiz demezsiniz dedi. Ki bence cok hakliydi.
çocuklarla 30 küsur yaşındaki kızı ve fabrikatörü zaten kimse bir tutamaz. reşit değiller zaten
çocukların aynı cezayı alması söz konusu olamaz. onlar çocuk. 8 yıl yemeleri bile adaletin yanlışıdır.umarız evet aynı cezaları alırlar,inşallah
nasıl demiyorlar canım..hırsızlık dedik..arkadaşı sevmediğini belirtmiş sevseydi uyarırmıydı dedik...
ben kendi adımaa uyarmayı seçerdim dedim..bir kaç arkadaşta aynı şeyi yazdı..
çocukların aynı cezayı alması söz konusu olamaz. onlar çocuk. 8 yıl yemeleri bile adaletin yanlışıdır.
çok teşekkürler..dobra olabildiğn için tebrik edrim seni oky
herkez senin gibi olsa bu yanlışlar olmaz zaten bizi korkuyoruz fikirlerimizi açıkça yazmaya maalesef yada ben diyeyim alnı öpülesi insan..çok teşekkürler..
Nihayet akli başında normal bir insan oldu yorum yapan.Tamam farkli fikirler olabilir de hirsiz mi degil mi tartismasi nedir ya? Para calsa hirsiz oluyor da tuvalet kagidi, kahve calinca nasil hirsiz olmuyor anlamadim.
Konu sahibesi konuyu bastan sona kadar okudum ve kesin fikrimi soyluyorum. Sana bu gibi durumlarin takipcisi olman icin o gorev verilmis. Ikinci bir sans vermek senin inisiyatifinde olan bir sey degil. O nedenle bu durumu gerekli yere bildirmelisin.
Konu sahibesi arkadasin neden bu kadar uzerine gidildi anlamadim. Yok sen o kizdan nefret ediyorsun da herkes sana hak versin istedin filan. Kusura bakmayin erkekler bana baktiklarinda karilarindan aldiklari zevkten daha cok zevk aliyor diyen birini kimse sevmez. Seven varsa da o kizin karakterinde biridir.
Guzelce bir sey sormus, ikilemde kalmis. Yok hirsiz degil o diye savunmaya gecmeler niye yahu? Hirsizlik goreceli bir kavram mi ki herkesin farkli bir dusuncesi olsun?
Cok ilginc insanlar var, hakikaten.
ha biz aklı başında ,normal değildik buda iyiydi.Nihayet akli başında normal bir insan oldu yorum yapan.
ha biz aklı başında ,normal değildik buda iyiydi.
Anan hırsız dediği halde burda nasıl barınıyor bu şahıs haddi ne zaman bildirilecek illa bende onun gibi alçalacak mıyım bunu yapmak için serbest mi hakaret
Nihayet akli başında normal bir insan oldu yorum yapan.
Ilk sen terbiyesiz dedin .seninle muhattap değilim bana birşey yazma anneme hakaret edene terbiyesiz demem fazla değil normalde yapacaklarımı burda yazamam emin ol !
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?