işyerinden malzeme calan is arkadaşı :((

ben üzülmüyorum mu dedim ?acımak manasında değil dediğim ama anlatamadım mı ki ben
canım,senle dolaylı olarak ilgili değik. sen oldukça hassassın. üzülmüş olabilirsin..
böyle bir mesaj varmı alıntılayın denince alıntıladım ben.
konuyu baştan okudum,nedense hiç hırsıza üzülen bir yorum göremedim,siz başka yerimi okudunuz yoksa işinizemi öyle geliyor?
bu mesaj üzerine yani

Son düzenleme:

anladım canım :)

...bnce arkadaş inisiyatif kullanabilecek kişi diil ki zaten
çalınan kendi hakkı diil, affederek, uyararak kendisine güvenen patronuna ihanet etmiş olmaz mı o da...
kendimi bütün başroller için empatiye zorladım inanın
daha önce de sölediim gibi istifa etmesini isteyebilir ki bence malum kız konuyu farketmiş birileri varken orda çalışmayı sürdüremicektir zaten eminim

hem tartışılacak tabii, herkes farklı açılardan bakacak, insan olmanın güzelliii de bu diil mi arkadaşlarım ? ? ?

Konu sahibi kayıtları inceleyip patronu bilgilendirmek görevinse bu olay senin aleyhine bir durum yaratacaksa hiç düşünmeden bildirmelisin...

Ama kız gıcık, zaten ayar oluyorum ayağıma gelen fırsatı değerlendirsem mi diye düşünüyorsan işte o noktada vicdanın rahat etmez diye düşünüyorum...

Velhasıl kızın yaptığı düpedüz hırsızlık bunun tartışması olamaz, illa pahada daha değerli bir şeyi çalmış olması gerekmiyor, hırsızlığın büyüğü küçüğü olmaz.

baklava çalan çocuklarla vergi kaçıran bir fabrikatör aynımı diyorsunuz yani

Terbiyesiz senin anandir.. Siz bu davranista bisey yok diyorsunuz
Olmus bi kahve tuvalet kagidi goturduyse evine ortak kullanim fulan diyorsunuz
Apacik soyluyorum hem terbiyesizsuniz hemde en az onun kadar hirsizsiniz.

benim anneme nasıl laf atar yaa bunu yeni fark ettim.şunu kibleyin bari annem için sizin annenizde vardır

Terbiyesiz senin anandir.. Siz bu davranista bisey yok diyorsunuz
Olmus bi kahve tuvalet kagidi goturduyse evine ortak kullanim fulan diyorsunuz
Apacik soyluyorum hem terbiyesizsuniz hemde en az onun kadar hirsizsiniz.

aaa! ak dediler kara çıktı..

katil konu sahibiymiş..

Tamam farkli fikirler olabilir de hirsiz mi degil mi tartismasi nedir ya? Para calsa hirsiz oluyor da tuvalet kagidi, kahve calinca nasil hirsiz olmuyor anlamadim.
Konu sahibesi konuyu bastan sona kadar okudum ve kesin fikrimi soyluyorum. Sana bu gibi durumlarin takipcisi olman icin o gorev verilmis. Ikinci bir sans vermek senin inisiyatifinde olan bir sey degil. O nedenle bu durumu gerekli yere bildirmelisin.

Konu sahibesi arkadasin neden bu kadar uzerine gidildi anlamadim. Yok sen o kizdan nefret ediyorsun da herkes sana hak versin istedin filan. Kusura bakmayin erkekler bana baktiklarinda karilarindan aldiklari zevkten daha cok zevk aliyor diyen birini kimse sevmez. Seven varsa da o kizin karakterinde biridir.
Guzelce bir sey sormus, ikilemde kalmis. Yok hirsiz degil o diye savunmaya gecmeler niye yahu? Hirsizlik goreceli bir kavram mi ki herkesin farkli bir dusuncesi olsun?

Cok ilginc insanlar var, hakikaten.

hiçbir zaman bir çocukla büyüğü aynı kefeye koyamayız.. ama evet, baklava çalan bir YETİŞKİN ile vergi kaçıran bir YETİŞKİN aynıdır

ama onlarda 7 yıl ceza almıştı:44:
annesi babası erdemli yetiştirememiş cezasını çekecek bir şekilde..zaten arkadaş uyarsa bile yerin dibine geçecektir eminim belkide kendisi çıkar..
olay arkadaşın zaten sevilmeyen biri olmasıysa çoğu işyerinde aynı şekilde sevilmeyen insanlara katlamak zorunda kalıyoruz heryerde..
konu sahibi arkadaş çok yakın arkadaşı aynı şeyi yapsa uyarırmıydı yoksa attrırmıydı birde o açıdan düşünebilir addil olmak adına..

savunmaya geçme olayı yok..sadece uyarılabilir dedik savunulacak ne yön varki savunalım..arkadaşın görevi ise buraya konu açması yanlış zaten..

baklava çalan çocuklarla vergi kaçıran bir fabrikatör aynımı diyorsunuz yani

Hımm konuda bahsedilen 34 yaşında şirkette çalışıp emeğinin karşılığını alan biri ile baklava çalan çocukları aynı kefeye mi koymamı istiyorsun

Soruna cevap vereyim; Evet ikisi de hırsızlık yapmıştır, biri büyük götürmüş biri küçük götürmüş vergi kaçıran fabrikatörün de baklava çalan çocuklarında bu suçu ne şartlar altında yaptığını nasıl ceza almaları gerektiği noktasında da adalet duygusu devreye girer...

Yukarıda arkadaşın için gösterdiğin düşünce hassasiyetini umarım benim için de gösterirsin...

biri işyerinin güvenliğinden sorumluysa işinin icabını buraya yazması yanlış olur zaten..bende sizin gibi düşünüyorum keşke hayat ve insanlar adil olsa adil bir dünyada yaşasak..

Ben bu hirsilik degil diyenlere yazdim mesajimi.
hırsızlık canım sonuçta...

Bence söylemelisiniz. Orası işyeri sonuçta. Yaptığının farkedildiğinde sonuçlarının ne olacağını gayet iyi biliyordur eminim. Patronunuz nasıl biri bilmiyorum ama sadece sizlerin arasında kalmalı olanlar diye düşünüyorum. Siz kimseye duyurmayın patronunuz dışında. Umarım patronunuz da dillendirmez durumu.

Evet, bazilari hirsizlik olarak adlandirmamis onlara sasirdim. Bu goreceli bir kavram degil ki bence hirsiz, bence degil diyelim. Neyse ki konu sahibesi soylemeye karar verdigini soylemis. Dogru bir karar bence.

Evet, bazilari hirsizlik olarak adlandirmamis onlara sasirdim. Bu goreceli bir kavram degil ki bence hirsiz, bence degil diyelim. Neyse ki konu sahibesi soylemeye karar verdigini soylemis. Dogru bir karar bence.

herkez düşüncesini yazdı kendi vicdanı..farklı düşünenlerde olabilir doğal olarak..çok farklı konulardada aynı durum yaşanıyor..konu sahibi yüzde yüzz desteklenenmeyi bekliyor desteklenmeyince sinirleniyor

kızı sevip sevmemenizle hiç alakası yok sonuçta bu sizin göreviniz
patronunnuza söyleyin bence de. patron gerekirse uyarır gerekirse işten çıkarır ama siz doğru olanı yapıp soyleyın.
yaptığı hırsızlık değilse neden gazete kagıdına sarıp gizli gizli çantasına atıyo alsın eline çayı kahveyi ben bunları aldım evime goturup kullanıcam desin herkesin içinde çantasına koysun madem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…