- Konu Sahibi cikolatakizzz
-
canım,senle dolaylı olarak ilgili değik. sen oldukça hassassın. üzülmüş olabilirsin..ben üzülmüyorum mu dedim ?acımak manasında değil dediğim ama anlatamadım mı ki ben
canım,senle dolaylı olarak ilgili değik. sen oldukça hassassın. üzülmüş olabilirsin..
böyle bir mesaj varmı alıntılayın denince alıntıladım ben.
konuyu baştan okudum,nedense hiç hırsıza üzülen bir yorum göremedim,siz başka yerimi okudunuz yoksa işinizemi öyle geliyor?
bu mesaj üzerine yani
Konu sahibi kayıtları inceleyip patronu bilgilendirmek görevinse bu olay senin aleyhine bir durum yaratacaksa hiç düşünmeden bildirmelisin...
Ama kız gıcık, zaten ayar oluyorum ayağıma gelen fırsatı değerlendirsem mi diye düşünüyorsan işte o noktada vicdanın rahat etmez diye düşünüyorum...
Velhasıl kızın yaptığı düpedüz hırsızlık bunun tartışması olamaz, illa pahada daha değerli bir şeyi çalmış olması gerekmiyor, hırsızlığın büyüğü küçüğü olmaz.
Terbiyesiz senin anandir.. Siz bu davranista bisey yok diyorsunuz
Olmus bi kahve tuvalet kagidi goturduyse evine ortak kullanim fulan diyorsunuz
Apacik soyluyorum hem terbiyesizsuniz hemde en az onun kadar hirsizsiniz.
Terbiyesiz senin anandir.. Siz bu davranista bisey yok diyorsunuz
Olmus bi kahve tuvalet kagidi goturduyse evine ortak kullanim fulan diyorsunuz
Apacik soyluyorum hem terbiyesizsuniz hemde en az onun kadar hirsizsiniz.
baklava çalan çocuklarla vergi kaçıran bir fabrikatör aynımı diyorsunuz yani
hiçbir zaman bir çocukla büyüğü aynı kefeye koyamayız.. ama evet, baklava çalan bir YETİŞKİN ile vergi kaçıran bir YETİŞKİN aynıdır
Tamam farkli fikirler olabilir de hirsiz mi degil mi tartismasi nedir ya? Para calsa hirsiz oluyor da tuvalet kagidi, kahve calinca nasil hirsiz olmuyor anlamadim.
Konu sahibesi konuyu bastan sona kadar okudum ve kesin fikrimi soyluyorum. Sana bu gibi durumlarin takipcisi olman icin o gorev verilmis. Ikinci bir sans vermek senin inisiyatifinde olan bir sey degil. O nedenle bu durumu gerekli yere bildirmelisin.
Konu sahibesi arkadasin neden bu kadar uzerine gidildi anlamadim. Yok sen o kizdan nefret ediyorsun da herkes sana hak versin istedin filan. Kusura bakmayin erkekler bana baktiklarinda karilarindan aldiklari zevkten daha cok zevk aliyor diyen birini kimse sevmez. Seven varsa da o kizin karakterinde biridir.
Guzelce bir sey sormus, ikilemde kalmis. Yok hirsiz degil o diye savunmaya gecmeler niye yahu? Hirsizlik goreceli bir kavram mi ki herkesin farkli bir dusuncesi olsun?
Cok ilginc insanlar var, hakikaten.
baklava çalan çocuklarla vergi kaçıran bir fabrikatör aynımı diyorsunuz yani
savunmaya geçme olayı yok..sadece uyarılabilir dedik savunulacak ne yön varki savunalım..arkadaşın görevi ise buraya konu açması yanlış zaten..
biri işyerinin güvenliğinden sorumluysa işinin icabını buraya yazması yanlış olur zaten..bende sizin gibi düşünüyorum keşke hayat ve insanlar adil olsa adil bir dünyada yaşasak..Hımm konuda bahsedilen 34 yaşında şirkette çalışıp emeğinin karşılığını alan biri ile baklava çalan çocukları aynı kefeye mi koymamı istiyorsun
Soruna cevap vereyim; Evet ikisi de hırsızlık yapmıştır, biri büyük götürmüş biri küçük götürmüş vergi kaçıran fabrikatörün de baklava çalan çocuklarında bu suçu ne şartlar altında yaptığını nasıl ceza almaları gerektiği noktasında da adalet duygusu devreye girer...
Yukarıda arkadaşın için gösterdiğin düşünce hassasiyetini umarım benim için de gösterirsin...
hırsızlık canım sonuçta...Ben bu hirsilik degil diyenlere yazdim mesajimi.
biri işyerinin güvenliğinden sorumluysa işinin icabını buraya yazması yanlış olur zaten..bende sizin gibi düşünüyorum keşke hayat ve insanlar adil olsa adil bir dünyada yaşasak..
hırsızlık canım sonuçta...
Evet, bazilari hirsizlik olarak adlandirmamis onlara sasirdim. Bu goreceli bir kavram degil ki bence hirsiz, bence degil diyelim. Neyse ki konu sahibesi soylemeye karar verdigini soylemis. Dogru bir karar bence.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?