İsyerine gelen çalıştığım tedarikçi firmadaki çocuk yakın tavırları anlamlandiramadim.

Umrunda gayet. Hafta içi de gelsin istiyorsun ve şimdiden bekliyorsun.
Eleştirir gibi "İlla arayacak" derken bile anlam arıyorsun ayrıca.

Yaniliyorsun Cui Bono böyle biriyle arkadaş bile olmam yalancı guven vermeyen boş boğaz biri bugüne kadar o mu vardı hayatımda.
Hatta geleceğim dediğinde bu sefer de ben ekeyim kusura bakma çok yoğunum telefonlar çok yerimden kalkamam derim .
Bana ne Allah sahibine bağışlasın

bulca canım telefon arkadaşı da olamam onla kusura bakmasın cidden tuhaf bir adam geleceğim diyen o bahane uyduran yine o garip bir şahsiyet.
Gelmesin istemiyorum yoğunum gelme diyeceğim kusura bakma telefonlarim çok bir firmaya gitmek için bu kadar geleceğim ardına bahane uyduran biri ile de ilk defa karşılaştım gelmiyorsan gelme bana ne be arkadas gelip ne yapacaksın sanki işle ilgili konusacak bir şey de yok boş boş konuşuyorsun

Hadi bakalım.

akrephanim yok canım belli aslında çocuk boş biri geveze yalancı biri gelirsen gel gelmezsen gelme bana ne alt tarafı firmadaki birine ziyarete geleceksin ki hiçbir firmaya giderken bu kadar sormazsin sanki ben sürekli ona ne zaman geleceksin diyorum cidden değişik bundan sonra olur da bu hafta ici geleceğim derse yoğunum diyeceğim bu nedir ya karşında çocuk var sanki benim en sevmediğim insan tipi sürekli söz verip tutmayan bahane üreten

Bence ararsa kesinlikle açmayın. Erkekler isteyince neler neler yapıyor. Gönlü olsa iş gününü beklemez hafta sonu kahveyi bahane eder , görüşmek isterdi. Saçma sapan gereksiz bir adam.

Tabi canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…